galaher Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 zdarec kluci.Nemá někdo tušení kam to patří zapojit ? octavia 2001 66kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Tak jsem právě zjistil,že mám olejovou vanu bez senzoru tlaku oleje.Je možné,že to patří tam ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 A to jsem si myslel že já sem pán všech sebevrahů co spraví hadici lepenkou. Mno. Pojďme logicky. Konektor patří určitě někam ve volný vzdálenosti co dovolí kabel, bez většího napětí (toho kabelu ne elektriky) takže se utábořit s baterkou v danym místě a hledat volný konektor. svazek vede podél a dolů (neorientuju se v novějších motorech tak brát s rezervou) vede tam hadice a drát s konektorem, takže hledat za tím stříbrným (startér?)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Já se stebe asi picnu :D nepochopil jsem to od věty ......svazek vede podél a dolů....atd.Je vidět na fotce,že kabel je v jedné části chráněn izolací proti vysoké teplotě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tak jsem právě zjistil,že mám olejovou vanu bez senzoru tlaku oleje.Je možné,že to patří tam ? :palec: Predosli majitel prerazil olejovu vanu a dal tam vanu bez cidla. Kable potom vyviazal hore. :) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Tak proto mi VAG píše : 00562 - Snimac hladiny/teploty oleje (G266) 30-00 - preruseni n.zkrat na plus...a nejde to smazat a při startování mi chvilku problikáva žlutá kontrolka oleje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 ...jo...to je ono...příčina viz příspěvek pana PROCHY603 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.