marekczek Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) Zvuk RS 230 výfuku. (RS obyčejná to nemá) downpipe je stejná rozdíl je v cat backu. Upraveno Září 8, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 (upraveno) Aneb když p. Janda testuje a není ovlivněn ;) http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-octavia-rs-230-7-kw-za-75-tisic-kc-a-dal/ Upraveno Září 9, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Rekne mi nekdo, co dela ten chrastivy zvuk pri razeni? Mam na svem RSu Milltek bez rezonatoru, ma to moc pekny zvuk, umi jet tise, i pekne zarvat, ale jde mi o ten zvuk pri razeni. Nasel jsem jen jedno jedine rozumne vysvetleni tohoto jevu a to, ze pred turbem, kt ma na max zavrene lopatky je vic tlaku jak za nim a kdyz preradi, tak se lopatky otevrou a uvolni ten tlak a to ma delat tento zvuk. Zda ce mi to docela rozumne, protoze to dela jen pri razeni u vetsiho zaberu motoru, kdyz sontam po meste a nevytacim, tak to neudela ani jednou, ale pod plnym plynem vzdy. Potvrdi tohle nekdo nebo mi napise vysvetleni? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Pokial viem tsi- cka lopatky nenatacaju. Robi to obtokovy ventil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David413 Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 A da se to nekde sehnat za mensi uplatu? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Nic nemusis zhanat. Kazde tsi ma obtokovy ventil. Akurat sa da vymenit za vykonnejsi alebo rychlejsi. Napr. Od Fy forge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David413 Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Ale ja myslel vyfuk :-) A co rozdil v dile c14 resp. koncovem tlumici. Ten je stejny pod jinym cislem nebo se jedna o uplne jiny kus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Ten zvuk je charakteristický pouze u aut s DSG !! U manuálu ti to nikdy neudělá , protože nejsi schopný tak rychle zařadit . Zvuk je způsobený tím že je turbo stále částečně nafouklé . Což u manuálu nedocílíš , protože při řazení se turbo znovu nafukuje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.