marekczek Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 (edited) Zvuk RS 230 výfuku. (RS obyčejná to nemá) downpipe je stejná rozdíl je v cat backu. Edited September 8, 2015 by marekczek 0 Quote Link to comment
marekczek Posted September 9, 2015 Author Share Posted September 9, 2015 (edited) Aneb když p. Janda testuje a není ovlivněn ;) http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-octavia-rs-230-7-kw-za-75-tisic-kc-a-dal/ Edited September 9, 2015 by marekczek 0 Quote Link to comment
Vassa-RS Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Rekne mi nekdo, co dela ten chrastivy zvuk pri razeni? Mam na svem RSu Milltek bez rezonatoru, ma to moc pekny zvuk, umi jet tise, i pekne zarvat, ale jde mi o ten zvuk pri razeni. Nasel jsem jen jedno jedine rozumne vysvetleni tohoto jevu a to, ze pred turbem, kt ma na max zavrene lopatky je vic tlaku jak za nim a kdyz preradi, tak se lopatky otevrou a uvolni ten tlak a to ma delat tento zvuk. Zda ce mi to docela rozumne, protoze to dela jen pri razeni u vetsiho zaberu motoru, kdyz sontam po meste a nevytacim, tak to neudela ani jednou, ale pod plnym plynem vzdy. Potvrdi tohle nekdo nebo mi napise vysvetleni? Diky 0 Quote Link to comment
Marian 1 8 tsi dsg Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Pokial viem tsi- cka lopatky nenatacaju. Robi to obtokovy ventil. 0 Quote Link to comment
David413 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 A da se to nekde sehnat za mensi uplatu? :-) 0 Quote Link to comment
Marian 1 8 tsi dsg Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Nic nemusis zhanat. Kazde tsi ma obtokovy ventil. Akurat sa da vymenit za vykonnejsi alebo rychlejsi. Napr. Od Fy forge 0 Quote Link to comment
David413 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ale ja myslel vyfuk :-) A co rozdil v dile c14 resp. koncovem tlumici. Ten je stejny pod jinym cislem nebo se jedna o uplne jiny kus? 0 Quote Link to comment
Bárty Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Ten zvuk je charakteristický pouze u aut s DSG !! U manuálu ti to nikdy neudělá , protože nejsi schopný tak rychle zařadit . Zvuk je způsobený tím že je turbo stále částečně nafouklé . Což u manuálu nedocílíš , protože při řazení se turbo znovu nafukuje . 0 Quote Link to comment
Recommended Posts