brix Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Ahoj Pred 2 dny, kdyz jsem prisel k autu, stisknul tlacitko na odemceni auta - nic se nestalo. Tak jsem otevrel manualne a skusil nastartovat - ani tuk . Baterii jsem vyndal, nabil a dal zpet do auta, na druhy den to same . Cetl jsem nekde na internetu ze bych mel zmerit proud k baterii a zkouset vybirat pojistky , no merak ukazoval porad kolem 3,3A . Vite nekdo jak pokracovat dal kdyz to neni ani v jedne pojistce ? Octavia 1,9TDI . r.v. 12/99 81kw combi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Tak 3.3A je dosť veľa. Napadá ma starter tam ide stály prívod.kukni naň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Řešil jsem podobný odběr před pár týdny a v mém případě to byl alternátor. Prní kabel zleva při pohledu na motor v pojistkové skříni nad baterkou. Zkus ho odpojit a změřit tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Září 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Diki za odpovedi, promerim a dam vedet . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Jestli je to alternátorem, poznáš dotekem rukou - musí být dost teplý, protože topí výkonem 12x3,3=40W 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Tak tedy vyreseno, byl to alternator, teda nejaka soucast alternatoru , znamy ho vyndal, neco tam opravoval a uz to fici jak ma . Diki za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.