luprd54 Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Ahoj měl bych otázku na elektrikáře. Měl bych doma světla pro denní svícení ale jsou to klasické jednoduché připojit na + a na - a svítí. Lepší světla pro denní svícení mají ještě jeden ovládací kontakt který se připojuje na pozičky a při zapnutí normálních světel se světla pro denní svícení vypnou. Jak udělat u jednoduchých led světel s přívody + a - aby se při zapnutí velkých světel sami vypnuli. napadá někoho nějaký jednoduchý el. obvod nebo podobně ? Předem děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Je to uplne jednoduchy, minus na baterku a plus natahnout do kabiny primo do vypinace svetel, ktery ma pin. c. 6 primo nachystany pro denni sviceni, takze se ti potom po otoceni klicku rozsviti denni svetla a kdyz vypinacem otocis treba jen na obrysovky, tak se denni svetla automaticky vypnou. Mam to tak udelane uz nekolik let a vse funguje, tak jak ma ;) . Na internetu je i navod, ale ted jsem na mobilu, tak bych ti to kdyztak pohledal, az bych byl na PC ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Tady máš ten návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/svetla-pro-denni-sviceni-montaz-zapojeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Ještě prověř, jestli už nemáš ke spínači světel natažený drát k mlhovkám, které nemáš osazené (např. já to mám u oct tour 2010). Takže kdybys to tak měl (nebo pro ty, kteří to tak mají), nemusí se tahat z motorového prostoru do spínače světel žádný drát, ten drát je tam na konci svazku uvázaný a stačí ho tedy osadit pinem a nejlépe přes pojistku strčit do pozice č.6. Zem a druhý konec toho kabelu pak vezmeme třeba z pravé svorkovnice světel (zem T8n/4, plus T8n/3). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luprd54 Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.