jurasaki Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Zdar lidi , neřešil někdo podobný poblém . Okta II 1,6 MPI kombi 06 - nefunguje dálka . Pojistky v pořádku , baterka v dálce v pořádku , zamykání na středovim tunelu funguje , a klíčem se dá zamknout a odemknout jenom přední dveře . Pátý dveře zůstali zamčený a zadní jsem musel zamknout ve dveřích ty byli otevřený . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Špatná jednotka ve dveří u řidiče nebo dráty k ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RobertDrago Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Jj mel jsem to stejny u sve O 1. Diagnostika mi psala chyba ridici jednotky- blbnul central, neslo otevrit okna ani seridit zrcatka. Mel jsem cvakle 2 draty pod tou gumou co je mezi kastli a dverma ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurasaki Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Díky za rady , co jsem zvládnul sám tak jsem zjistil že dráty ve vedení dveře - interier jsou v pořádku a tak došlo na mechanika a ten potvrdil že jednotka dálky je v hajzlu . Akorát mě zarazilo že se prej musí sehnat přesně podle čísla a data výroby . A cena prej cca 7000,- je to možný . A nedala by se zaměnit za jakoukoli jinou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Cislo jo ale datum ne... na netu sezenes podstatne levneji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurasaki Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Zdar p2p , dík za info a prosim tě musí to číslo sedět naprosto přesně a nebo jenom nějaká část ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Co se tyce cisla tak jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurasaki Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Díky za radu , zítra pro ni jedu a doufám že už to bude cajk ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 napojit udelat diag kdyz tak nakodovat a jestli jsou kabely OK musi ti fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurasaki Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Zdar , tak už to fachčí ale nebylo to jenom v jednotce ale i v kabelech před jednotkou . Mechanik konstatoval že to byla fuška to vůbec najít ale dílo se podařilo . Takže ještě jednou dík za rady . J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Zdravím, když jsem koupil oktávku 2007 tak jsem k ní dostal 2 třítlačítkové klíče. Jeden pěkný zachovalý, ale druhý otlučený (jak po divoké svini). Tudíž, jsem koupil ten samý klíč. Rozdělal jsem ten starý klíč, ale ten čip k immobilizéru mi prasknul při neopatrné manipulaci. Chtěl bych Vás poprosit o radu: Mám nový klíč s koupeným "čistým immo čipem". Jak nakódovat nový klíč (planžeta stará) - pokud to jde bez VAGu ? Děkuji předem za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 bez vagu to nejde, je potřeba diag co to umí + znát pin imma nebo ho umět vyčíst - speciální nástroj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.