Přejít na obsah

Dálka - problém

jurasaki

Doporučené příspěvky

Zdar lidi , neřešil někdo podobný poblém . Okta II 1,6 MPI kombi 06 - nefunguje dálka . Pojistky v pořádku , baterka v dálce v pořádku , zamykání na středovim tunelu funguje , a klíčem se dá zamknout a odemknout jenom přední dveře . Pátý dveře zůstali zamčený a zadní jsem musel zamknout ve dveřích ty byli otevřený .

Odkaz ke komentáři

Díky za rady , co jsem zvládnul sám tak jsem zjistil že dráty ve vedení dveře - interier jsou v pořádku a tak došlo na mechanika a ten potvrdil že jednotka dálky je v hajzlu . Akorát mě zarazilo že se prej musí sehnat přesně podle čísla a data výroby . A cena prej cca 7000,- je to možný . A nedala by se zaměnit za jakoukoli jinou ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím,

když jsem koupil oktávku 2007 tak jsem k ní dostal 2 třítlačítkové klíče. Jeden pěkný zachovalý, ale druhý otlučený (jak po divoké svini).

Tudíž, jsem koupil ten samý klíč. Rozdělal jsem ten starý klíč, ale ten čip k immobilizéru mi prasknul při neopatrné manipulaci.

Chtěl bych Vás poprosit o radu:

Mám nový klíč s koupeným "čistým immo čipem". Jak nakódovat nový klíč (planžeta stará) - pokud to jde bez VAGu ?

Děkuji předem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...