Přejít na obsah

Velikost odporu bočního airbagu??

Závy

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych zjistit velikost odporu bočního airbagu v Octavii r.v. 2002.
Vyměnil jsem sedačky za jiné, které nemají integrovaný airbag a protože kabeláž není kam zapojit, svítí mi samozřejmě kontrolka.
Nikde jsem nenašel jasnou odpověď, někde píšou 2 ohm někdy 3 a někde dokonce 5. Ví někdo? Nechci aby mi to pořád svítilo do očí a chci aby mi fungovaly ostatní bagy o čem teď dost pochybuju. Změřit airbag už nemůžu, protože původní sedačky nemám. Děkuji za rychlou odpověď. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Koukám, že tady se na něco ptát nemá ani smysl.
No každopádně odpověď už znám a z dobré vůle to sem napíšu pro někoho, kdo bude řešit stejný problém někdy časem.

Pokud vyměníte sedačky za jiné, které nemají boční airbag a původní jej měly, bude Vám svítit kontrolka airbagu. To se dá vyřešit tím, že na konektor, který je umístěn pod sedačkou, dáte odpor o velikosti 2 ohmy, resp. rezistor o velikosti odporu 2 ohmy. Svorkovnice je třípólová. Dráty jsou hnědý, bílý a modrý na jedné straně a hnědý, bílý, zelený na druhé straně. Odpor dáte tak, aby spojoval na jedné straně zelený a bílý drát a na druhé straně modrý a bílý drát. Pak je nutné chybu smazat diagnostikou a hotovo. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...