Závy Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Zdravím, potřeboval bych zjistit velikost odporu bočního airbagu v Octavii r.v. 2002.Vyměnil jsem sedačky za jiné, které nemají integrovaný airbag a protože kabeláž není kam zapojit, svítí mi samozřejmě kontrolka.Nikde jsem nenašel jasnou odpověď, někde píšou 2 ohm někdy 3 a někde dokonce 5. Ví někdo? Nechci aby mi to pořád svítilo do očí a chci aby mi fungovaly ostatní bagy o čem teď dost pochybuju. Změřit airbag už nemůžu, protože původní sedačky nemám. Děkuji za rychlou odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Koukám, že tady se na něco ptát nemá ani smysl.No každopádně odpověď už znám a z dobré vůle to sem napíšu pro někoho, kdo bude řešit stejný problém někdy časem.Pokud vyměníte sedačky za jiné, které nemají boční airbag a původní jej měly, bude Vám svítit kontrolka airbagu. To se dá vyřešit tím, že na konektor, který je umístěn pod sedačkou, dáte odpor o velikosti 2 ohmy, resp. rezistor o velikosti odporu 2 ohmy. Svorkovnice je třípólová. Dráty jsou hnědý, bílý a modrý na jedné straně a hnědý, bílý, zelený na druhé straně. Odpor dáte tak, aby spojoval na jedné straně zelený a bílý drát a na druhé straně modrý a bílý drát. Pak je nutné chybu smazat diagnostikou a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Keriop Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Děkuji za návod, moc mi pomohl. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Není jednoduší si to změřit než vyndáš původní sedáky přímo na nich ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.