VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 už teď jich je moc..... :D a pak když chceš origo RSku ne "lacinou nájražku" tak všude se prodávaji jen předělávky 1,8t a 1,9tdi atd....hrůůůza děs za chvilku bude tuning když budeš mít serii ;) 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 jj, tech jako RSek predelanych z 1.8T jezdi dost 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 už teď jich je moc..... a pak když chceš origo RSku ne "lacinou nájražku" tak všude se prodávaji jen předělávky 1,8t a 1,9tdi atd....hrůůůza děsza chvilku bude tuning když budeš mít serii ;) Hele opatrně nebo se tu na tebe sesype půl fora :D jinak víš jak nakonec dopadl ten kamarád s tou převodovkou ? Bude rád když vymění převodovku jeho přítulka chce větší byt takže ostatní pení schrmstne bydlení ;) 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 a ještě víc jich jezdí ve stříbrné TDi :D origo RS ;) půlka fóra? spíš 99%.....šak tu má skoro každý RSku takže mám začít shánět tu převodovku? ...ať je rád že to tak dopadlo...podle mě stejně nejlepší řešení od začatku 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 a ještě víc jich jezdí ve stříbrné TDi :D origo RS ;)půlka fóra? spíš 99%.....šak tu má skoro každý RSku ;) takže mám začít shánět tu převodovku? ...ať je rád že to tak dopadlo...podle mě stejně nejlepší řešení od začatku No když jí dokážeš sehnat za slušnej peníz tak klíďo 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 nějak se to vymyslí 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 proto na moje auto neprijde kridlo :D staci ten naraznik 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 noo..ty už máš taky "jako" RSku :D ;) nárazník,intoš,1,9ku......už jen to křídlo to chce houmiii...no tááák..........a co folie? není? 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 VSemi: bude bude, ja jsem ted na 2 tydny ve Vidni a minuly tyden jsem se tam nedostal, kdyz jsem mel nepojizdny auto... takze na folii pojedu tak za 14 dni 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 jo vlastně....četl sem to u tebe ve vlákně že si měl nějaký menší problémek...už je všechno OK? ale to křídlo by to chtělo 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 jj, ve ctvrtek se to stalo v sobotu dopoledne uz jsem byl pojizdny neprovokuj nebo ho objednam :D 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 proto na moje auto neprijde kridlo :D staci ten naraznik No vidíš a já měl zadní křídlo origo než dostala ránu do kufru 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 K RS-ovemu zadnimu spoilerku nemam nic proti i gdyz je sem tam prdelka lepsi takova seriova nez RS! Do toho mozna pujdu, aspon abych zabranil spineni toho zadku. Ale je fakt ze tech RS-ackejh octavek je moc - moc. Ale take nekomu slusi, nekomu ne, fakt to zalezi na konkretnim aute jak to vypada, jsou i takove RS ktere jsou fakt provedene a bez neho by to nebylo ono. Ale vim urcite ze moja (dokud ja s ni budu jezdit - za brahu nerucim ) RS naraznik ne dostane - snad gdy by ho dostal jako darek tak jenom ale jenom mozna :D . Jinak houmik Ty mas uz klasiku, byle TDI RS ktere frci po dalnicih a jeste jezdi za 5 na 100 ;)! Proste Ceskej sen! 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 akorat k tomu TDI RS chybi nejaky kone :D ted jsem se zbavil jedny zateze (zensky), tak pujdou vic penize do auta 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 akorat k tomu TDI RS chybi nejaky kone ted jsem se zbavil jedny zateze (zensky), tak pujdou vic penize do auta ;) šťastný to člověk :D 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 MfM: no pokud chceš ten spoiler co mám já tak hoodně štěstí......pokud ho nechceš za draho ve škodovce tak je skoro nesehnatelný....nějáké jiné třeba od milotecu asi jo ale tenhle origo škoda je problém sehnat...opticky sníží to auto na zadku 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 akorat k tomu TDI RS chybi nejaky kone ted jsem se zbavil jedny zateze (zensky), tak pujdou vic penize do auta No tak gratuluju k velmy moudrem vyberu. Ono totiz jedina opravdouva laska je octa, ze takze na nejaky baby mista v penezence neni šťastný to člověk :D ;) Uvidime za par tydnu jak zacne tady bit nervozni, a provokovat a nadavat! A slizneme to my z fora, to ze nema zensku 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: no pokud chceš ten spoiler co mám já tak hoodně štěstí......pokud ho nechceš za draho ve škodovce tak je skoro nesehnatelný....nějáké jiné třeba od milotecu asi jo ale tenhle origo škoda je problém sehnat...opticky sníží to auto na zadku Ty mas 4x4 spoiler ne? Nebo se zase pletu? Ten je fakt nemoznej k sehnani, ja spis myslel klasika RS O1 ale jenom mozna protoze se my ta prdelka zda byt dokonala abych ji necim kazil, takze pokud zbidnou prachy na vyhozeni tak pujdu do toho. Ale je faktem ze ne potrebuju abych ten zadek snizil, naopak ja bych to chtel jeste vis, takze spis to bude klasika RS! 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 eee...4x4 mělo na víku kufru odtrhovou hranu....místo křídla... já mám spoiler z RS packetu...spoiler je to dole pod nárazníkem...ne na kufru to křidélko..a to se sehnat dá..stojí kolem litru 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ty mas 4x4 spoiler ne? Nebo se zase pletu? Ten je fakt nemoznej k sehnani, ja spis myslel klasika RS O1 ale jenom mozna protoze se my ta prdelka zda byt dokonala abych ji necim kazil, takze pokud zbidnou prachy na vyhozeni tak pujdu do toho. Ale je faktem ze ne potrebuju abych ten zadek snizil, naopak ja bych to chtel jeste vis, takze spis to bude klasika RS! Jooo tenhle pidi spojlírek toe maso scháněl jsem ho 1.5 roku a pak jsem to vzdal 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: no prave musim dodelat auto, aby vypadalo trochu k svetu a pak tech holek bude :D ;) chipmann: tu co si videl nemyslim 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: no prave musim dodelat auto, aby vypadalo trochu k svetu a pak tech holek bude :D ;) chipmann: tu co si videl nemyslim No toe mi jasný chlape 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jezis ja uplne zapomnel ze se na Cesky tomu rika kridlo. Jo rozumim, ja mislel to nakufru - takze RS kridlo! Ten spoiler dole je pekny ale ja bych tam radsi videl imitace MS designu, takovej jako by difuzor decentni a ty kraje vice dole - treba to i udelam jak budu lakovat naraznik. Pro predstavu o cem mluvim je to todle: http://www.rusmich-tuning.cz/MS-Design/Spo...ahy-_g7414.html 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) je to pekny, ale k tomu by to fakt chtelo mit i prahy, jinak to bude divny pri pohledu z boku... hele, co je tohle zase za diskuzi Edited March 10, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jezis ja uplne zapomnel ze se na Cesky tomu rika kridlo. Jo rozumim, ja mislel to nakufru - takze RS kridlo! Ten spoiler dole je pekny ale ja bych tam radsi videl imitace MS designu, takovej jako by difuzor decentni a ty kraje vice dole - treba to i udelam jak budu lakovat naraznik. Pro predstavu o cem mluvim je to todle: http://www.rusmich-tuning.cz/MS-Design/Spo...ahy-_g7414.html Né je to malé nepatrné křidélko co dávaly na kufr octavii sedan 4*4 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 u mě je spoiler tohle: 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: no prave musim dodelat auto, aby vypadalo trochu k svetu a pak tech holek bude :D ;) jasne, auto je vzdy na prvnim miste. Bez neho totiz ty holky nenaskoci ze? 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 u mě je spoiler tohle: Jo vim VSemi co mas za spoiler, a neser mne s tou barvou, pokazde jak ji vidim tak slintam ! 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 u mě je spoiler tohle: Jo tohle já myslel něco jiného tohle jsi dostal pokud jsi si objednal RS koncovku na výfuk měl jsem jeden origo v garáži 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: kamarad, co nema moc penez, si ted nasel nejakou holku... "za tyden jsem ji kopnul do prdele, to byla takova zlatokopka" :D jdou jen po penezich, mrchy ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts