VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 vy myslíte odtrhovou hranu na víko kufru :D 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Né je to malé nepatrné křidélko co dávaly na kufr octavii sedan 4*4 ted jsem zmateny, nevym presne na cos myslel? To je ono co jsi zhanel? To jsem pohopil, a to moje je jenom ukazka co bych rad dal dole gdy by byli penize, ale trosku ten vrh uzriznout a pak zahladit at to ne strci takhe hned pod listou! 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: kamarad, co nema moc penez, si ted nasel nejakou holku... "za tyden jsem ji kopnul do prdele, to byla takova zlatokopka" :D jdou jen po penezich, mrchy ;) Tak o zlatokopkách bych mohl napsat román rozumím ti 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: kamarad, co nema moc penez, si ted nasel nejakou holku... "za tyden jsem ji kopnul do prdele, to byla takova zlatokopka" :D jdou jen po penezich, mrchy ;) Gdo umi umi! Muze klidne jezdit i se 120-kou ale vy jak na to! 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 vy myslíte odtrhovou hranu na víko kufru :D ano pane přesně to!!!! Ale jen origo žádnej milotec apd. Ta je trochu jiná 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 chipmene: když sis objednal sport paket tak si měl RS nárazník...s výřezem.... tohle se prodávalo dodatečně...a sehnat to byl problém..je k tomu i pěkný předek..jenže ten sem viděl jen jedenkrát na nějaké OCT...nesehnatelnéé 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Mám přímo prospekt je to sport paket na FACE OI a ten spojlírek vzadu byl podmiňován s tou koncovkou takhle to aspoň píšou v prospektu 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jo to co mas VSemi bylo za priplatek ve skodovkce jako prislusenstvy a nebo k akcnimu modelu Inferno! Jinak k RS paketu se dostava jenom vyrez a RS koncovka ale ne k TDI - tam to nebylo mozne zkombinovat! 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 ja chci taky RS koncovku 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ne! Prvni kridlo a pak koncovka jako konec uprav na origo RS TDI 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 chipmenn myslel tohle 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jo to co mas VSemi bylo za priplatek ve skodovkce jako prislusenstvy a nebo k akcnimu modelu Inferno! Jinak k RS paketu se dostava jenom vyrez a RS koncovka ale ne k TDI - tam to nebylo mozne zkombinovat! Tohle je přímo nabídka na TDI je tam krásná stříbrná octule 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 chipmenn myslel tohle ááááááááááno to ci kua :D ;) 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 to co mám já bylo jako doplněk.... ke sport packetu byl jen výřez a koncovka..ale jen pro benzím..přesně jak píše MfM 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 @chipmann: Nerikam ze neni mozny. Ale ze to nabyzel skodofka tak o tom nevym, mozna nejakej importer ale ja tam nejsu kazdej den, takze uricte my nejaka info o skodovce probehne aniz bych vedel o ni! 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 @chipmann: Nerikam ze neni mozny. Ale ze to nabyzel skodofka tak o tom nevym, mozna nejakej importer ale ja tam nejsu kazdej den, takze uricte my nejaka info o skodovce probehne aniz bych vedel o ni! Ten prospekt jsem vzal asi před rokem u nás ze servisu 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: na to vsechno nejsou penize :D uvidime, co se vyvrbi pres leto 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 http://www.autofam.cz/view_image.php?file=...foto/1452_1.jpg Co myslite negdo gdo uz meril nebo delal podobne na O1 TDI vifuk, da se to "prilepit" na klasickej TDI tlumic-koncovku? 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 na tohle jsem taky koukal... ale je to na OII, ne? 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 http://www.skoda-auto.cz/cze/model/tour/ac...ccessories.aspx předek i zadek...... 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 to se mi nelibi 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ten zadní jsem právě chtěl svařit dohromady s nárazníkem jinak ty přechody mi tam vadí 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 na tohle jsem taky koukal... ale je to na OII, ne? Prave ze je ale mne se strasne moc liby ale neco my rika ze O2 ma vetsi ty rouri z tlumice nez O1 tak se proto ptam. http://www.skoda-auto.cz/cze/model/tour/ac...ccessories.aspxpředek i zadek...... Presne todle je ten RS paket co byl ofiko ve skodovce k mani. Predek, zadek, kridlo, pripadne RS koncofka a lemy blatniku. O necem jinym nevym! Jen k Touru uz byl ten paket rosku inci, klasickej RS vzhled s pripadnou koncovkou, ale i tento se take da jeste poridit! 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 No houmik zalezi zase na kterej barve. treba na Vsemiho octe neni spatnej! Ale samozrejmne ze zahlzenej je uz neco inci a hodne lepci! 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 já sem to taky původně chtěl vykitnout..alevykašlal sem se na to...náhodou to nevypadá zle..a je to pěknější než RS origo...ale cena je šílená..... ale fakt to nedávali k TDi..teda pokud se nezměnila nabídka..nwm..je to možné 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 MfM: taky se mi to libi, ale ja bych radsi neco jako ma konwas... ty chromovany koncovky protahnout do narazniku a nechat je jako zahly dolu 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 já sem to taky původně chtěl vykitnout..alevykašlal sem se na to...náhodou to nevypadá zle..a je to pěknější než RS origo...ale cena je šílená..... ale fakt to nedávali k TDi..teda pokud se nezměnila nabídka..nwm..je to možné Vím tu v okolí o dvou lidech kteří to mají origo ze škody a mají TDI (dokupovali si to jako mim. výbavu ) 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 já sem to taky původně chtěl vykitnout..alevykašlal sem se na to...náhodou to nevypadá zle..a je to pěknější než RS origo...ale cena je šílená..... ale fakt to nedávali k TDi..teda pokud se nezměnila nabídka..nwm..je to možné No jestli jsi to dělal jako tvoje zadní světla tak se ani nedivím že jsi to neudělal :D ;) 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 No jo ale Ty mas byle auto tak se ten prah co zveda vyfuk moc nepozna, u mne staci zacouvat jenom jednou a mam auto v prahu. tak proto musim nejakou rovnou koncovku tam dat. I za cenu ze budu myt cerna - teda kourova svetla. Ale ty pak vymenim se Vsemym a ja budu myt ciste seriove a on uz konecne bude myt ty tmave na ktere se chista uz pul roku 0 Quote Link to comment
Recommended Posts