VSemi Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 mám to delší čas v komplu a osobně mě to je k ničemu tak kdyby to někoho zajímalo....občas se tu snate že někdo neví číslo své barvy tak mu to třeba příjde vhod. V mém vlákně to málokdo našel tak tady to najde lepší využití 0 Quote Link to comment
Sentinel Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 (edited) Sem ani nevěděl že se moje barva značí 3x jinak :) určitě to někomu pomůže Edited February 4, 2010 by Sentinel 0 Quote Link to comment
sonyk02 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 To existuje tolik barevných variací oktávek nebo to je jen výpis nejčastějších barev které se použivají na auta? 0 Quote Link to comment
VSemi Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 jsou to jen barvy ze vzorníku ŠKODA...nejsou tam ještě nejnovější barvy..ale z OCT1 snad všechny 0 Quote Link to comment
Mirek1.8T Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 3x jinak 1. ČSN 2. VW 3. Škoda Auto Ještě doplnění - Generátor kódů barev různých automobilek. 0 Quote Link to comment
MfM Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Podle mne (a i nazvu tech barve) jedna se o vsehny barvy ze vzorniku skoda od modelu felicia krome tech nejnovejsich. Proto tak moc. npr. Modra lagunova metla byla jenom v Felicii a pak uz ne a podobne. Jinak todle se uz nekom hodi urcite. 0 Quote Link to comment
VSemi Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 ješte se tam doplní nové barvy se SupaII a OCTII face 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 kucííí....jaké číslo barvy má OCT RS m.l. 01 "stříbrná"?? nebo aspoň název té barvy... :D štítek není a potřebujem to lakovat.... :D kdyby ste mrkli co máte origo RS...díík 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 No podle katalogu RS z roku 2003 jedna se o bravu: stribrna diamantova metaliza a kod je 1B1B. V pripade oct1 se jina stribrna nez tadle barva nenabizela, po roce 2005 ostatni modely z skodovky mnely dva odstiny a to nahore zminenou diamant a stribrnou briliantovou metalizu (tusim ze byla pro fabii nebo roomster-a a je takova jemnejsi spis svetlejsi). Takze v octe podle mich info zadna nez stribrna dimanatova nebyla. 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 ahaa..tak ja sem právě měl za to že na RSku byla ta stříbrná jinačí než na klasiku...tak dík 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 kucííí....jaké číslo barvy má OCT RS m.l. 01 "stříbrná"?? nebo aspoň název té barvy... štítek není a potřebujem to lakovat.... ;) :)kdyby ste mrkli co máte origo RS...díík ááááááá další nebourané Rs-so na světě :) 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 jen se dělal lak na RS nárazník pro "tunera"...tady s tim nárazníkem už jezdí aj taxikáři.. hrůůůza 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 jen se dělal lak na RS nárazník pro "tunera"...tady s tim nárazníkem už jezdí aj taxikáři.. hrůůůza Taky koukám že za chvilku bude rarita obyč nárazník 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 kdysi sem ho taky chtěl páč je pěkný....ale jak s tím už vidím jezdit každou druhou OCT tak už nééé...obyč face se mě libí a kdyby tak leda už jen přední lízatko k tomu zadku co mám..s toho RS packetu..jenže to je skoro nesehnatelné...už ten zadek dal spoustu práce sehnat...málo kdo to má a když má tak neprodá...a ve škodě nové....za ty prachy...neeeeeeeeee 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 kdysi sem ho taky chtěl páč je pěkný....ale jak s tím už vidím jezdit každou druhou OCT tak už nééé...obyč face se mě libí a kdyby tak leda už jen přední lízatko k tomu zadku co mám..s toho RS packetu..jenže to je skoro nesehnatelné...už ten zadek dal spoustu práce sehnat...málo kdo to má a když má tak neprodá...a ve škodě nové....za ty prachy...neeeeeeeeee No mě se tu válel takovou dobu 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Taky koukám že za chvilku bude rarita obyč nárazník Presne! Ale na nejakej tmavej barve neni zlej, od svetlich jedine na bilou bych dal RS naraznik. Jinak ten klasickej je lepsi, mnohem pouzitelnejsi a podle mne spodek odolnejsi na najezdy k obrubnikum a pod. 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Presne! Ale na nejakej tmavej barve neni zlej, od svetlich jedine na bilou bych dal RS naraznik. Jinak ten klasickej je lepsi, mnohem pouzitelnejsi a podle mne spodek odolnejsi na najezdy k obrubnikum a pod. Myslíš jo no mě přijde pravý opak ten origo nárazník je dole dost vyboulenej a skoro každá octa ho má prasklej sice to nejni vydět ,ale když se pořádně podíváš tak je to každá druhá 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Ano, je hodne vice narazniku ktery jsou ve katastrofalnim stavu, prave od obrubniku, ale gdy by bylo RS narazniku stejnej pocet jako origo, situace by byla v prospeh origo, proste RS jsou niz a tim padem jsou nachilnejsi k urazum ale podle vzhledu se my zda ze jsou o dost silnejsi prave na ty takove "oderky po spatecku" jak ja rikam gdyz se to vybouly. Ale je to mozna i tim ze gdo ten RS naraznik namontuje tak se snazi aby k tem obrubnikum moc nenajizdel :D 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Ano, je hodne vice narazniku ktery jsou ve katastrofalnim stavu, prave od obrubniku, ale gdy by bylo RS narazniku stejnej pocet jako origo, situace by byla v prospeh origo, proste RS jsou niz a tim padem jsou nachilnejsi k urazum ale podle vzhledu se my zda ze jsou o dost silnejsi prave na ty takove "oderky po spatecku" jak ja rikam gdyz se to vybouly. Ale je to mozna i tim ze gdo ten RS naraznik namontuje tak se snazi aby k tem obrubnikum moc nenajizdel :D no právě že origo je vzadu pod motorem níž jsme to měřily je fakt nešťastně udělanej 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Fakt jako? Mne se to zda o hodne vis nez ten RS? Ale stejne je na najizdeni k obrubnikum na prd, negdy (v 99%) se naraznikem dostanu daleko na obrubnik a negdy skrabnu jenom tim malim bocnim spoilerem - zaliskem ktery je hodne nizko, takze by my RS-ackej byl na prd. Ale take se my ten origo podarilo poradne posrat, celej spodek byl uplne vybolenej, boky strcely ven z blatniku skoro 2cm, a take ten malej plast pod chl;adicem co je se my podarilo rozbyt, o mrizkach nebudu ani mluvyt, uz mam zkusnosti jak tu centralni mrizku rozebranou na dily po narazu dat do hromady :D ! A to se jeste snazim abych co nejmene ten naraznik namahal, co by bylo gdy bych to auto nesetril tak to by musel kazdej mesic novej montovat :D ! Jak jsi Ty s tim RS-ackym pri mestke jizde? Taky jako ja parkujes zpateckou gdyz je to mozne, co :) ? 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 no jelikož tam mám letní gumy 18-ctky tak se mi to ještě o něco zvedne tak o 2,5cm než teď když mám zimáky 0 Quote Link to comment
MfM Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 No smekam jak s tim dokazes jezdit, koukal jsem se ted na Tvoe videa a pro muj vkus az moc moc nizke, ja bych to uz prbni den rozbyl :D ! Ale auto jako celek fakt boomba! 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 No smekam jak s tim dokazes jezdit, koukal jsem se ted na Tvoe videa a pro muj vkus az moc moc nizke, ja bych to uz prbni den rozbyl :D ! Ale auto jako celek fakt boomba! A kdybys viděl příjezdovou cestu k mojí chalupě no hrůza klasická polňačka pro traktory a kombajny jinak díky :D 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 RSový je pěkný..jen mě sere že ho má každý druhý....každý kdo předělává na face,kdo to "tuní" atd..... prostě jich je už všude plno...a face se mě líbí protože je pěkně oblý jako OCT komplet...ten RSový je moc hranatý... prostě když sem ho dal k autu tak mě tam neseděl..a když teď denně potkávám X OCT s tím tak si říkám dobře že mám klasik face...je jich prostě všude moc...když přijedes někde na tuning srazík tak tam stojí samé s RS čumákem...hrůza prostě...už je tu "přeeReSováno" :D ať žije obyč nárazník :D :) 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 RSový je pěkný..jen mě sere že ho má každý druhý....každý kdo předělává na face,kdo to "tuní" atd..... prostě jich je už všude plno...a face se mě líbí protože je pěkně oblý jako OCT komplet...ten RSový je moc hranatý... prostě když sem ho dal k autu tak mě tam neseděl..a když teď denně potkávám X OCT s tím tak si říkám dobře že mám klasik face...je jich prostě všude moc...když přijedes někde na tuning srazík tak tam stojí samé s RS čumákem...hrůza prostě...už je tu "přeeReSováno" ;) ať žije obyč nárazník :) :o Toe prostá závist :D :D :) 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 ten nárazník sem měl když sem to dával do kupy a překopával na face....ale když prostě vidím že s tím jezdí "každý druhý" tak fakt neee...tuning je o tom aby to auto bylo něčím jedinečné...a né aby na srazu bylo 20 OCT a všechny čumák alá RS... :D :D 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 vždy se dá nějak odlišit žádné auto není dokonalé prostě RS nárazník se pánům designerům ze škodofky oprvdu povedl :D :D 0 Quote Link to comment
VSemi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 neříkám že ne.....jen mě osobně štve že ho má skoro každý kdo "tuní" jak kdyby neexistovaly i jiné možnosti a nárazníky...prostě všude vidíš RS..jen se mrkni tady na fóru...se podívej že je to tu samé RSo a OCT je celé kulatá a ten "hranatý" nárazník mě na ní nesedí nějak...ale to je jen můj názor 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 neříkám že ne.....jen mě osobně štve že ho má skoro každý kdo "tuní" jak kdyby neexistovaly i jiné možnosti a nárazníky...prostě všude vidíš RS..jen se mrkni tady na fóru...se podívej že je to tu samé RSo :D a OCT je celé kulatá a ten "hranatý" nárazník mě na ní nesedí nějak...ale to je jen můj názor Rs není nikdy dost 0 Quote Link to comment
Recommended Posts