Dakie Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Krásnej Golfik, sice červenou moc nemusím - dráždí :D, ale na barvu to nejezdí :D Určitě budeš s motorem spokojenej, já měl půjčenou tu slabší verzi a byl jsem nadšenej.. Na ježdění do práce by mi to bohatě stačilo.. A hlavně jsem s tím jezdil za stejno jako se současnou OI TDI... Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 A dodnes jsi spokojený, nebo nějaké rozhodnutí bys vrátil zpět? Tak zpočátku v záruce problémy byly, ale jak skončila, tak už nic ..... naštěstí, kufr je tak akorát na běžný celoroční ježdění, konkrétně na 90% provozu, dovolená? no já mám na tohle jiný auto, ale i s Golfem ve dvou by vůbec nebyl problém a kdyby? tak rakev nahoru a ty dvě cesty za rok vůbec neřešit. Jako pro rodinu to asi na dnešní požadavky je malé, resp. kufr to má malý, ale já odvozil rodinu na počátku s kočárem ve Felicii, ono to je tak trochu o tom, že nakonec i kufr Octávky bude malej, když jsme jezdili poznávačky Evropou, tak byl i Multivan malej... Já osobně bych tedy šel do silnějšího motoru, ten rozdíl je znát při zatížení a při vyšších dálničních rychlostech, proto jsem volil 1,4 tsi, prostě jsem řešil motor a pak to ostatní, pro mě méně podstatný a z příplatků doobjednal jen to co jsem opravdu potřeboval, chtěl jsem se vejít do určité částky. Navíc tehdy (a jak se později potvrdilo) byla 1,4 tsi nejlepší volbou z důvod spolehlivosti, v té době už měl motor ten správnej přestavovač vačky. Najeto 160.000 km a bez problému, rozvody řetěz původní, teď jsem měnil vodní pumpu, což je bolest koncernu obecně. Tehdy jsem uvažoval jednoznačně přímočaře - lepší cena, lepší výbava, kufr nepotřebuju, v daný motorizace lepší podvozek proti O2, tak proč to nekoupit že? Proti O3 by to bylo ještě rychlejší rozhodnutí. Ty by jsi volbou 1,4 tsi navíc proti O3 získal zadní multilink. Jediný co jsem "zapomněl" bylo Webasto, protože to auto pomalu topí, ale to už je dnes u nových generací motorů vyřešeno. Trochu mě zklamalo reznutí podvozkových komponentů, to mě zarazilo, to auto má některé věci po čtyřech letech jako liška .... Dovolím si říct, že s tím autem je větší zábava než s delší octou P.S. jo a naftu jsem nechtěl, protože benzínové tsi nemá takové věci jako nastavitelné turbo, dvouhmotu, vodní pumpu na rozvodech a spotřebu má na dostřel TDI a jede v porovnání s 1,6 tdi podobně, navíc má šestikvalt, který je parádně sladěný s motorem proti pětikvaltu 1,6 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Takže potvrzeno servisem, na můj VIN se nevztahuje žádná svolávačka. A prý na Golfa byly dvě, výměna přestavovače vačkové hřídele a update SW ruční brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Trochu mě zklamalo reznutí podvozkových komponentů, to mě zarazilo, to auto má některé věci po čtyřech letech jako liška .... Jo, to je problém hodně (nových) aut. Bývalo to dřív lepší? Někdo mi tvrdil, že to je tím, jak se v poslední době šetří na materiálech...ale nevím, neumím posoudit. Já měl třeba na OII 2007 po 8 letech provozu a 200tis km podvozek jako novej. Kotouče, nápravy, pružiny...všechno úplně v pohodě, jako by to vyjelo z fabriky. A máti na OII 2006 po 8 letech a najetých 40tis km totál liška...rezavý všechno do posledního šroubku. Tak nevím, jestli to v tom městským provozu trpělo víc, resp. při delších přeletech líp osychalo, netuším. A Jeep rezne taky, právě jsem řešil, jestli to něčím stříknout...ale zas aby to nebylo naplácaný nějakým gumošem jak stará škodárna, nevím, jestli na to je nějakej vosk nebo něco relativně "šetrnýho", co by to ochránilo update SW ruční brzdy Golf má elektrickou brzdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Ano má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 jasně že jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Docela mě ale překvapilo jak to drží brzdu i na rovince :D poznatek z zkušební jízdy s Červenádou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Jo, na ten auto hold se zvyká velmi rychle. Samozřejmě lze i vypnout, nicméně stejně jsou místa, kde by člověk na pedálu brzdy stál a tak alespoň mohu dát na chvíli noze pohov. Zase se s elektromechanickou brzdou nebude dát v zimě někde vyřádit, neb si myslím, že za jízdy nepůjde aktivovat a hned ji zase odbrzdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Jako, že bys potahal trochu ruční brzdu a povodil auto bokem jo ? :D to fakt nepůjde ;) Osobně si myslím, že autohold je super, není dle mě situace kdy by jsi stál a neměl nohu na brzdě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Na GVII ma najviac dostalo, ze som sa hned nevedel rozbehnut, resp. odbrzdit...nakolko sa odbrzdi az po zapnuti pasu...to je trosku debilina :D Inak auticko krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Aha, tak to jo. Vím, že to má turek a pašík, ale u Golfu bych to nečekal. Tak sem si právě představoval, kde má klasická mechanická ručka SW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Klasicka rucka ma SW v hlave vodica...ta sa uz tazko flashuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Skaja: vosk je do dutin,ale ne na podvozek,rozezira gumove dily:-( Nejlepší je Bodycko 940;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Klasicka rucka ma SW v hlave vodica...ta sa uz tazko flashuje :D To jsem si taky říkal, jestli člověk nedostane od servisního poradce pár facek, štempl do servisky a fakturu na cestu :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Ale GVII odstavis aj bez "rucky" kdezto takeho pazouta ani omylom A s tym pasom som si veru isty neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 (upraveno) řeknu to asi tak, k automatické převodovce elektrická brzda, autohold, asistent popojíždění v koloně prostě patří, pak ztrácím smysl v automatu na moje použití. Bohužel plno aut to furt nemá... Upraveno Říjen 13, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Jen pro info, já mám 6ti kvalt manuál B) Golf má kde co už od nejnižší výbavy (začíná na 370 tisících Kč), např. tu elektromechanickou ruční brzdu s funkcí auto hold, climatronic, 4x el. okna, kotoučové brzdy vpředu a vzadu, dvojitou podlahu atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 A s tym pasom som si veru isty neni Kolega to tak ma...ine som neskusal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Dnešní fail Golfa Aneb když řidič loví za jízdy papírový kapesník Jinak z cestování mám stále radost, další tankování aneb trip 595 km a dojezd ukazoval ještě 140 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Dneska jsem ho viděl na živo a vypadá ještě líp než na fotkách, fakt paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Díky Skajo, jsem rád že se líbí. Dnes proběhlo vybalení zimních kompletů a odlepení veškerých nálepek a je tak vše připraveno na pondělní přezutí. foto z převozu ze salonu dnešní foto po vybalení P.S. Až dnes při popojíždění po centru Brna jsem si všiml, že ani jedna ze 4 průduchů v palubce není stejná, každá má zcela jinou velikost a tvar foto pro představu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Contíky jsou jedny z nejlepších 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Mi je nadělil Škofin takže jsem si moc vybírat nemohl ale každopádně jsem celkově rád za tu zimní sadu na origo VW ALU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 ten interier G7 se fakt mooooc povedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Jak je to s denním svícením? To musej svítit hlavní světlomety,nebo zbytečně xenony..některé auta maj denní třeba v mlhovkách a tak šetří hlavní světlomety.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Pěkný DRL led provedení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 jar_da: Jojo, ten interiér má skutečně něco do sebe. qwertasd: Dnešní nové automobily by měly mít nějakou formu denního svícení již v základních výbavách. Někdo led, jiný žárovkou i když věřím, že se nejdou i výjimky, co denní nemají. Dokonce u Golfu se to liší dle stupně výbavy, tedy má mnoho variant světel a každé se něčím liší. Lze mít: halogeny s denním svícením bixenony bez LED denního bixenony s LED denním (mám já) bixenony s dual LED denním a LED blinkrem (Golf R) Tady jsem našel několik fotek mé Červenády: bez rozsvícení S rozsvíceným LED denním svícením Rozsvícená bixenonová potkávací světla vč. LED denním svícením a vč. LED parkovačky Musím říct, že od doby co Červenádu mám, se při cestování víc soustředím na Golfy VII v okolí. Plno jich má však běžné halogeny. Také pokud se zaměřím na zadní lampy, s LED mnoho Golfů nepotkávám. Přijde mi, že i když se akční výbava Comfort Edition nabízela cca 1.5 roku, moc jich na silnici nepotkávám. Pokud však potkám s bixenony a zadními LED, jde primárně o R / GTI / GTD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 To jako že při denním svícení zbytečně svítí xenony? pokud nechci připlácet za LED? proč není denní třeba v mlhovkách,pokud si je připlatím,či u vyšší výbavy v základu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Nesvietia... Precitaj si to cele este raz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 takže k základní výbavě např Comfortline,když si připlatím jen bi-xenony bude denní svícení z kterého zdroje? zvášť žárovečka mezi xenonama? nebo svítí xenony jako denní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.