SKAJA Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Jo, tohle je problém. Ale ono to souvisí i s návrhem parkovacích míst. Jsou většinou strašně úzký, auta se navíc pořád zvětšují, takže má člověk kolikrát co dělat, aby vůbec otevřel dveře a vystoupil. A když je pak někdo trošku víc při těle, tak prostě opře dveře o sousední auto a snaží se tam nějak nacpat. Děcka s tím prásknou do sousedního auta, baby to taky dvakrát neřeší. Je to peklo. Absolutně to nezávidím lidem, co mají auta jako leštěnky a řeší každý ťukanec a škrábaneček. To musí být ve městě na mašli Proto vždycky říkám, že ideální auto do města je teréňák. Zaparkuje na každým obrubníku nebo schodech, má krátký dveře, takže se snadno vystupuje a kolem dokola masivní plasty, takže si může každý mlátit dveřma kam chce :D Jinak myčku nemusím, meju ručně, ale znám borca, co má Wranglera někdy z roku 2008, je to na auto celkem puntičkář a ten pravidelně každý týden projede myčkou u Globusu, pak ručně jen doladí to, co myčka nevzala a má jednoznačně nejkrásnější auto z celýho Jeep fóra. Prakticky jako nový, lak v prvotřídním stavu, žádný škrábaneček. Takže ona to zase taková tragédie nebude. Navíc když by na to přišlo, tak asi není problém nechat auto jednou za 3-5 let profesionálně rozleštit a škrábanečky po myčce odstranit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 I když to venku zrovna dnes tak nevypadá, už máme přezuto na letní. Jinak vzhledem k tomu, že fotopast na vesnici u rodičů zdokumentovala cca před týdnem procházející se kun(d)u, řekl jsem si, že zkusím Deramax Auto. Je to od české firmy, má vypínač a je na baterky. Najít vhodné místo byla vcelku věda, protože je prostor motorem jako takovým rozdělen na dva prostory plné hadic. Přitáhl jsem to stahovačkami a uvidíme, co to vydrží po takové D1. Zatím první zjištění, že pásky po krabičce vcelku kloužou a bude chtít krabičku omotat nějakou páskou. Navíc vzhledem k baterce v odpuzovači je potřeba zvolit takové připevnění, aby šlo jednou za čas sundat a zase vrátit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 do tý plstěný krabice baterky by se to nevešlo? když zavřeš kapotu, tak to nemá šanci vyskočit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Možná že jo. A bude to odpuzovat i když to bude v něčem schovaný? Sice píšou ultrazvukový odpuzovač, ale nevím co to udělá s překážkami. I když poslední bod v návodě vystihuje všechno viz: Škůdce může trpět vrozenou, nebo získanou vadou sluchu. V tomto případě může být vůči signálu odpuzovače imunní. 0210_manual.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 to je dobrý, takže když to nefunguje, tak jsou kuny hluchý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Dnes to tam padlo, je to tam - 15 000 kilometrů je za námi. :asie: Tady je Červenáda v celý svý kráse, i když... Podařilo se mi řádně najet na obrubník, ale naštěstí je to tak dole, že to není skoro vidět. Když jsem jednoho dne viděl toto několik vchodů od mého domu, docela ve mě zatrnulo. Jako by to nemělo Safe lock. Nedalo mi to a musel jsem to jít sám vyzkoušet a prostě Golf ho nemá. Přitom ho měla moje Fabia z roku 2001. Po trochu pídění to prý není výbavou (že to nemá ani Highline), ale dnes by musel mít člověk za příplatek alarm a teprve ten sebou nese i safe lock. Nicméně, když někdo něco chce ukrást nebo zničit, ani safe lock by tomu nezabránil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Mockrát díky za tip s plašičkou a instalací na suchý zip, opravdu jsem nevěřil, co ten kus pásku s plastovými hlavičkami dokáže. Je příjemné, jak to k sobě cvaká. Ještě jsem to vytunil o měkčenou vrstvu, aby to nemlátilo. Kun(d)ám zdar! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Tuhle plasicku jsem taky po navsteve kun(d)y na doporuceni mistniho clena poridil a zatim klid. Jen ji tam mam jen tak polozenou a pred jizdou vyndavam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Červenáda už má za sebou zdárně 18 tisíc kilometrů a stále se má skvěle a pořád někam jezdíme. Teď v létě mám trošku problém s neustálým hřbitovem much na předním skle (o nárazníku ani nemluvím) a tak se občas večer objeví i tato hláška. Naštěstí stačí sklo ostříknout nebo očistit na pumpě a jede se dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Golfův revír B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 V pátek dostala Červenáda péči a tak se blýská jako ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Červenáda o víkendu slavila 20.000 km a tak šla včera na 1. servisní prohlídku. Proč zrovna ve 20ti? 15 mi přišlo brzy, 30 už zase pozdě a tak jsem zvolil rozumných 20 přímo do autorizáku. Pokyny zněly jasně Prohlídka je už za námi a tak hurá na další kilometry B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 no pěkně, pěkně ..... já jsem o nulu dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Pekny a furt motor bez problemu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 U Červenády motor bez jediného problému. Za tu dobu co ho mám, musím zaklepat na dřevo, že opravdu žádný problém. Jen teda nějaké drobnosti jako pazvuk ze spolujezdcových dveří, motoricky, jízdními vlastnostmi apod. opravdu bez problémů. Jardo, klobouk dolů. Popravdě jsem ani netušil, že máš už tolik. Tipoval bych za těch cca 5 let třeba 150 tisíc, ale ne až tolik. Každopádně opravdu nádhera Ze servisu jsem byl odvezen na metro a pak zase vyzvednut u metra a odvezen k vozu. Jedna cesta novým Tiguanem Druhá cesta Polo GTI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 o žádným nevím .... jen před cca desítkou tisíc km výměna rozvodů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 tak to je pěkný Jardo. tak rozvody to je spotřebka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 a pak že TSI nic nevydrží, takový řeči jsem slyšel už u HTP a hle, to najelo 300K km než jsem ho dal pryč .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 jak který, 1.8 nic moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 tak zrovna tohle Audi TSI přímo VW do svých modelů nedávalo ..... to až později a jen do Passata, tuším možná, že je ještě u 4x4 golfa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 1.8 má i třeba Seat v Leonu, avšak teď všechno mezi 1.2 a 1.8 TSI přejde na 1.5 TSI (přímé vstřikování, nové turbo s proměnou geometrií lopatek a vypínání dvou válců). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 O víkendu jsme zavítali do Jeseníků, bylo tam nádherně. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Byla tam fronta na tu vyhlídku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 ... a jaká, ale my se zakoupenou vstupenkou (zpáteční lanovka + vstupné stezka) jsme všechny předběhli a šli přednostně k turniketům přímo na stezku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Tohle je podobný :D https://www.novinky.cz/cestovani/411327-pri-vyletu-na-snezku-radeji-pet-hodin-stoji-ve-fronte-nez-by-ctyri-hodiny-sli.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 na tu Sněžku to je peklo .... není se tam kam schovat před slunkem .... no hlavně že ochránci přírody jsou spokojení, lanovka je schopna obratem ruky jezdit tak, že přepraví trojnásobek lidí, je na to stavěna, ale bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Na druhou stranu není se čemu divit, lidi se chovaj jako prasata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Léto nám pomalu končí, přes noc už přituhuje (i když jde jen o rosu, není to namrzlý) a tak je třeba se pomalu a jistě připravit na zimu. Vždyť Vánoce tu budou už za necelý 4 měsíce Jinak ještě neslavíme ani rok, ale už máme přes 22222 km (foto z 19.8.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 V průběhu týdne jsem si všiml, že plašička kun Deramax Auto nevydává zvuk a tak jsem dnes vyměnil baterku. Vydržela tedy cca bez týdne půl roku. Jinak Červenáda oslavila 27.9. 25000 km a zítra spolu budeme slavit 1.rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Aktuálně najeto přibližně 26500 kilometrů a drandíme spolu zvesela dál B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.