Přejít na obsah

Červenáda VW Golf 1.2 TSI 77kw Comfort Edition+

technikus

Doporučené příspěvky

a kolik ti to točí při typické dálniční rychlosti 180-200km/h tachometrových?

tak sice mám běžnou dálniční o něco níže, kolem 180, ale moje převodovka točí takto:

na šestku

160 - 3.400

180 - 3.900

190 - 4.100

200 - 4.300

na pětku

200 - 5.200

Odkaz ke komentáři

Slibuji, polepším se :ph34r:

post-229-0-69292100-1515423101_thumb.png

Červenáda měla bebi a tak musela k doktorovi, který vše hravě zvládl na jedničku s hvězdičkou.

Opravdu skvělá práce a super přístup v servise, a odjížděl jsem v umytém. :palec: Tak snad to sklo zase alespoň těch 50 tisíc km vydrží.
Koho by zajímala cena za výměnu skla (senzor světla/deště+DLA/line assist) vč. práce v origo VW servise, tak je to 13.549 Kč (z připojištění předního skla).
Odkaz ke komentáři
Včera proběhlo takové menší zpestření tak zcela obyčejného pracovního dne. Osobně se mi T-Roc líbí mnohem víc jak nový Polo, dokonce jsem z toho měl i lepší pocit jen tak ze showroomu a tak se jelo na projížďku si ho i jeho technologie vyzkoušet v praxi. Je to T-Roc Sport 2.0 TDI 7DSG 4MOTION. Projížďka byla okolo páté hodiny a tak to bylo za ideálního času na vyzkoušení LED světel. Byla to moje první zkušenost s LED světly, ještě jsem neměl tu čest se v ničem svézt ani řídit, co je má. I když jsou jen statické, i tak to je teda nemalý rozdíl, proti mým bixenonů. Po celou jízdu mě doslova fascinoval Active Info Display. Ta jeho velikost, grafika a veškeré ty zobrazené údaje na něm, prostě klobouk dolů. Mít před sebou zobrazené veškeré informace o voze, cestě atd., to je opravdu skvělé. Jelikož byl i takový ideální popracovní provoz, vyzkoušel jsem si ve městě adaptivní tempomat s úplným zastavením a zase plynulým rozjetím. Tak tohle byla další pecka, kterou si umím leckde představit. Zpočátku jsem mu moc nedůvěřoval, ale po malé chvíli jsem hned věděl, že si opravdu věří a ví, co dělá. Z T-Roca jsem tak opravdu nadšen, samozřejmě to má takovou cenovku, jakou to má, má to mnoho konkurentů a každý zvolí dle svého uvážení, ale i tak si myslím, že i T-Roc si najde své fanoušky.

Díky za všechno kamarádovi Mírovi (Problematix).

post-229-0-69808600-1515743148_thumb.jpg

post-229-0-66668500-1515743156_thumb.jpg

post-229-0-63397000-1515743165_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mám tu další zajímavou tabulku a to s čísly, kolik km najedu měsíčně vždy do prvního tankování v měsíci. Je zajímavé, že i když TOP je lehce přes 3 tisíce kilometrů (přesně 3271 km) a naopak minimum je 538 kilometrů, průměr je ve výsledku 1871 kilometrů měsíčně.

Popravdě nějak zpětně nevím, co jsem dělal v únoru a říjnu 2017, ale kontroloval jsem to ještě s výpisy plateb kartou z banky a opravdu jsem ty dva měsíce tankoval jenom jedno tankování a najel za ten měsíc jen těch pár stovek kilometrů. Zajímavé :huh:

post-229-0-15140000-1516178168_thumb.png

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Jedna z prodlouženého víkendu na Moravě

post-229-0-22820400-1517762869_thumb.jpg

...a jeden černý pasažér při cestě zpátky do Prahy, a to mám asi 1500km po výměně skla. Je to sice jen takový minimální odštípnutí, ale člověka to i tak naštve. A to člověk nemusí jet ani jako prase, ani "metr" za autem, prostě si jedete tak na pohodu poměrně i s velkou vzdáleností za auty a najednou bum prásk a je to tam. :(

post-229-0-79031900-1517762892_thumb.pngpost-229-0-03986700-1517762881_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ťuklé okno to je hned, na SII jsem teď zjistil, že jsou tam asi 3 mini zásahy. Ale zase na 130 tkm a 6 let v dálničních rychlostech cajk.

Horší to mám na Polu, kde jsem okno asi podřel plastovou! škrabkou na okno - mám tam takové vlásečnicové vrypy, fakt nechápu.

Se mi zdá, že některé okna prd vydrží a spíš to tak je u těch vyměněných.

Odkaz ke komentáři

přesně, první origo schytalo pár šlupek a nic, pak jednu větší a výměna za jiné, ale ty další jsou rozbité snad při každým třetím kamínku ....

...a jeden černý pasažér při cestě zpátky do Prahy, a to mám asi 1500km po výměně skla. Je to sice jen takový minimální odštípnutí, ale člověka to i tak naštve. A to člověk nemusí jet ani jako prase, ani "metr" za autem, prostě si jedete tak na pohodu poměrně i s velkou vzdáleností za auty a najednou bum prásk a je to tam. :(

tohle nech spravit - zacelit a bude to OK

Odkaz ke komentáři

Cesta do Drážďan se dnes povedla. Bylo tam teplo, slunečno, ale po cestě mlha, sníh a nevím co ještě a auto jako jetel.

20180216_120045.thumb.png.2d5ff3fbfec3b3f5f327a42c497ea4d6.png20180216_134928.thumb.png.e81931b523bf2f5c373df0bf3c623a93.png20180216_115815.thumb.png.8382731671176b830ac9483ff29d23f3.png

Jinak mi to nedalo a nyní co jsem dojel, hned jsem valil na wapku a už nejsme špinaví. :loool:

K tomu jsem měl dnes takové menší poprvé - za celou dobu co vlastním Červenádu na mě poprvé vyskočila tahle neodbytná hláška a palubák svítil jako stromeček. Ještě na fotce chybí oranžová ikona dolití vody do ostřikovačů, která se při jízdě objevovala na chvíli místo tripu. Já tak pečlivě po celou dobu Červenády kapalinu dolíval, až dnes prostě došlo na den D. Stydím se. :biggrin:

20180216_115841.thumb.jpg.97e7815d581dd3a4b2f502d69d47a635.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...