zvoncy Odesláno Duben 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 Ďakujém, Hádam vydrží sezónu :D držať musi :D Potulky nočným mestom :) (foto mobiloom) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Autu sme dopriali s ocom mansi servis v podobe novych zadnych strmenov lebo ručná vysela. Nakoniec boli uz uplne na nič. Auto ide v stredu na stk ek. Potom konečne nahodime zlatousky. A mal som aj nejaku pracu na lesteni mojoch kamarátov. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Tak ať Ti STK dobře dopadne ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ďakujem :)Pridám sem aj fotky, možno niekoho presvedčím na leštenie :D Na obidvoch prebehlo dvojstupňové leštenie, na ibize aj klasické vydrhnutie interieru :)zakončene 2 vrstvami FUSSO vosku. :) na ibize si nepamtím ale bolo to cez 20hodin určite :Da tak isto aj na oktávií :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 skvělá práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ďakujém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Janiicka_ Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 to jsou zrcadla :) dobrá práce ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Luxus... taky bych to potreboval Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ďakujem :) vklude dobehni Kenny, vymasírujeme ti autíčko :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 (upraveno) Zvonci chci se te zeptat .. Jak mas ty matky na kolech jak dlouhy stefty tam mas a mas je cely m14x1.5?? Nebo mas m14x1.5 a prechod na m12x1.5 ... Me teprve prijedou musim to tak udelat kvuli kolum protoze normalni srouby tam nedam.... Tak se chci zeptat jak ses s tim spokojenej??? Upraveno Duben 27, 2017 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ahoj, mám tak že z M14 na m12 lebo také ozdobne matice som nenašiel vo vyhotovení M14spokojný som, len neviem čo je to za pevnosť.. akurát rozmýšľam že maticu prilepím lepidlom na závity o štift a srpavím z toho normálny šrob ako keby :D lebo letné mám inú dosadaciu plochu ako zimne :D dĺžku ti zajtra zmeriam ked chceš :) ale su dosť dlhé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Jj to by bylo super a to ze je vic v siri m12 vim kdyz jsem hledal tak se mi jich libilo vic ale vyhrala jednoduchost cerny barvy navic ja jsem i omezen vyberem sirky matic do kik se mi nijak zasahovat nechce a diru na sroub mam sirokou pouze 22mm coz je pomerne dost malo proto jsem se te zeptal jak jsi spokojenej ty a jaky mas :) ja vim ze.mi prijedou stefty dloude 6.5cm radsi jsem vzal delsi kvuli podlozkam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 A tiež z m14 na m12? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Jj ptesne tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Krásná práce na leštění ! :palec: Jak jsi spokojený s výdrží vosku Fusso? Je to opravdu 12 měsíců jak se píše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Ahoj Martin. Vosk mam necely rok. A priznam sa že neviem presne kolko ma výdrž. Daval som to na kamaratove BMW a tam sa to oslabilo po 2mesiacoch. Bojim sa ale ze sme to zle odmastnili alebo skoro vybuffovali, zadialsie chodieval to umyvat aj na bezdotykove umyvarky s tymi ich programmi takze to si myslim ze robilo neplechu. Na mojom som dal 3 vrstvy a to tak ze rano som navoskoval a poskole vybuffoval a dalsiu vrstvu nehal ale 3hodiny :D nanasal som asi v semtembri-oktobri a celu zimu vydržal. Potom som dal lakovat nejake diely a tam ho umyli a od vtedy je nejaky nijaky ten vosk.. :/ takze ak sa on staráš (ph neutral sampon) tak ppdla mna vydrzi dlho :) uz len 6mesiacov je dosť za taku cenu aku je :) a ja som ho mal aj garazovane ale zase som jazdil barz jak bezohladu na počasie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Ach. Niekedy by som to auto hodil z útesu :D opravite jedno do**be sa druhé. Kym date opravit to jedno tak sa este daco pridá. Ach.. Uz je v zpzname dlhsiu dobu opraviť osvetlenie (pri otvarani dveri nesvieti lampicka inak ano) A teraz po výmene strmenov nejdú dialkovym zamknut prave zadne dvere. Tak hádam sa uz nič nepokazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Jj to by bylo super a to ze je vic v siri m12 vim kdyz jsem hledal tak se mi jich libilo vic ale vyhrala jednoduchost cerny barvy navic ja jsem i omezen vyberem sirky matic do kik se mi nijak zasahovat nechce a diru na sroub mam sirokou pouze 22mm coz je pomerne dost malo proto jsem se te zeptal jak jsi spokojenej ty a jaky mas :) ja vim ze.mi prijedou stefty dloude 6.5cm radsi jsem vzal delsi kvuli podlozkam... no kukal som to a tiež 6,5cm sú dlhé. len budeš potrebovať matice s dlhou hlavou ak majú byť plné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 jj ty co jsem objednal tak jsou tem tvým podobný a i maj ty špičatý čepičky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 ibiza je hodně krutá jak z hlediska leštění tak i z hlediska celkovýho vzhledu a položení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Ďakujem, áno ma to vymakane :) skoda par detailoch. Človek to z dialky ani nevidi no kukne zblizka na to a za tych cca 20 hodin kukania na auto si vsimne kazdu blbosť. Daval boky striekat lebo na slovakiaringu vyletel do strku. No polka auta bola pri striekani zle zakryta.. a ako sa striekal bok tak tuning prahy alebo ako to nazvat sa nedali dole.. skoda par detailov takychto, alebo este som nasiel zafuknuty zaklad v medzidvernom priestore. Hlavne z blizka to je vidno. Ale ako celok paráda. Škoda že co si clovek nespravi pomaly sám tak to tak vyzerá potom :/ a pri lakernikoch to plati duplom.. uz aj ja som popaleny :/ som dnes umyl a som našiel samé čierne kvapky na laku po lakernikoch.. ale Ibiza velmi peknaa ako celok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Po stk ek už chystáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 To je papuč ! :palec: Festovní A-čko ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 hlavně pak bacha na obrubníky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 No to musím dávať bacha. cez zimu asi pôjdu do nových šiat (farby) len neviem či ostať pri zlatej. Nič ine mi k bordovej moc neladí. A striebornej to je taka klasika. Tak ak vás niečo napadne podelte sa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 A už budem full powerflex :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Mala ochutnavka. :) Ale potrebujem ísť hore kým sa nevymeni stabik a potom uvidime čo s nosnikom. Lyzatko som nečakal že vydrží dlho ale že ho za den pomaly zničim úplne som nečakal. :/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2017 Ahojte, neviete poradiť ako je to s radiacimi jednotkami komfortu? odišla mi. pri otváraní vyšle signal ale dalej nejde do lampičky a nerozsvieti sa. Podla vin mam 1c0 959 799 A 0CG. tipujem 3.generácie. ale čo som kukal tak maju rozne označenia.. potrebujem presne takú istu aby som mal presne také iste funkcie ktore som mal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červenec 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 Tak a predok na tento rok hotový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 21, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.