Přejít na obsah

Flamengo 1.9 tdi 74kw

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Ahojte, začal som sa venovať kreslám do auta. Dlho sa mi páčili recara z golf4 s tým že každý ktorý s nimi mal skúsenosť, ospevoval ako sa v nich dobré sedí. Tu a tam som sa obzrel po nejakej ponuke na bazosi atď ale keď aj bolo niečo zaujímavé prišlo mi že je to ustrelená suma za kresla kde koža/látka nie je 100% (aj keď som si uvedomoval že to nemôžem čakať od použivaných sedačiek). Prišlo mi však dať okolo 700€ za sadu veľa kde som stále nachádzal nedostatky ako: nie sú vyhrievané/ sú z 3.dver/ nemajú kolenné nastavenie/nie sú elektrické/poškodená koža a kombinácia týchto vecí 😄 a prišiel som na to že chcem byť v tomto nekompromisný a tak som si povedal že idem na to od nuly a  to doslovne a že si vyskladam fullku ktorú som nevidel na predaj, zohnal som dve sady recaro sedačiek. Jedny s elektrikou, airbagom ale z toleda. Druhé moje vysnené z golfa manuál 4.dver ale s kolenným nastavením. A tento rok som sa pustil do rozoberania, preskladávania, zvárania a lakovania konštrukcie. A keď už to je tak rozobraté, rozobral som aj motorčeky ktoré som vyčistil a premazal, namodeloval držiak na osvetlenie nôh ktoré sedia do pôvodných otvorov, bežové plasty som očistil a dal do imitácie brúsenej kože.

Akurát sú u čalumníka a začal som si presne prerátavať čo ma to bude cca stáť a poviem Vám, kúpte si tie z bazošu a kašlite na nejakú popraskanú kožu 😄 ja to už dokončím a budem sa tešiť z nových neokukaných sedačiek dúfam o pár týždňov a s výsledkom sa pochválim, zatiaľ takto pracovné fotky

sedacka1.jpg

sedacka2.jpg

sedacka3.jpg

sedacka4.jpg

sedacka5.jpg

Odkaz ke komentáři

Pomaly sa napreduje, dnes odovzdana latka calumnikovy + som odniesol kožu na vyrazenie znaku recaro, nech to pôsobi čo najviac originál 😁 chcel som sa odlíšiť a často používaná gti latka mi prisla už okukana, rozmyslal som aj nad alcantaraou sice je krasna ale prisla mi do interieru uz fádna a že treba to v interieri torcha aj oživiť tak padlo na TCR edíciu s červeným vzorom ktora bude snad pekne dotvárať auto aj z vnutra a zároveň sa odlíšim od ostatných. 

received_2383999025457576.jpeg

received_944187388015836.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...