312 Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Zdravim kluci švára si koupil na OII site do kufru. Tak sem hledal a nasel sem na netu site na OI ale jak je tam pridelat kdyz jsou na dvojty podlaze jsou jen 2 maly oka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Dvě oka jsou na podbězích za sedadly a vzadu jsou oka v těch kapsách vedle dvojité podlahy, na ty se dá uchytit ta vodorovná síť. http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/octavia-1u.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Octavia_Tour_1U/05-2010/Manual/Octavia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=05-2010&requestOwnersManualPage=1&printPage=1&pageId=00154 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 prerobil si to, ci si to nechal tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Ty oka tam nemusi byt, ja je tam treba vubec nemam. Jen ty na podlaze na pridelani dvojite podlahy, ale na bocich na pridelani te bocni site tam nejsou ani v kapsach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 nemusia tam bnyt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Omlouvam se blbe jsem to napsal. Myslel jsem to ze by tam nemusely byt. Neni mozny ze se delaly jen treba v nekterych modelech. Mam na mysli ted ty oka na bocich u vika kufru na pridelani te bocni site. Na tu co je na podlaze oka jsou a u sedacek se to montuje za oka, na ktery se naklapava sedacka. Ale ty u vika kufru tam nemam ani nic jak by tam sly pridelat. Cetl jsem nekde ze snad u nekterych modelu se protahne latkovy oko z bocni kapsy ale ani to tam nemam, navic by to tu bocni kapsu vylamovalo (neni tam pro to oko v krytu kapsy dira nebo vybrani). Tak jsem to myslel. Neni treba mozny ze by se to delalo jen u starsich (predfaceliftovych) modelu? Mam 2004 combi a v navodu tam ty oka mam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Ja osobne som ta pochopil, podla mna je dost pravdepodobne, ze sa to robilo len a len u starsich.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Tak ted jsem se dival na obautodily a tam prodavaj sitovy program do kufru kde je i 6 uchytek na ty site ktery si clovek pridela sam do kufru a na to ty site tak asi to nebylo v zadnym modelu ale extra se to tam dodelavalo tezko rici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 tiez si myslim ze to sa len extra dorabalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.