zdendaj Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Motor cuká,vyměněny kabely,svíčky,víčko rozdělovače a palec.Po vytáhnutí svíček 3 svíčka černá 4 méně černá,dnes vyměněny trysky stejně moitor cuká,prostě jakoby špatně spaloval ten třetí válec,s výfuku jde slyšet problém.Pokud fičím nad padesát zdá se že jedou válce všechny.Jinak na emisích sem neprošel a tlaky byly měřeny ,že malé ale jsou tam. Nevím kde už může být vada.Auto vždy jelo v pohodě,ale poslední dobou výpadek toho válce.Myslel jsem,že je tryska v háji a protíká benzín-proto jsou černé svíčky,už si fakt nevír rady. Pomóóóóć. Octava 1998,je to asi 6 měsíc,výbava 0. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 co vyměnit zapalovací cívku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdendaj Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 co vyměnit zapalovací cívku Cívku jsem vyměnil,byla tam ještě od výroby,při nastartování to prská dále,ale byl zapnutý sitič.Zítra to projedu a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 neni náhodou velká vůle v samotným rozdělovači? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdendaj Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 No tak vůle tam je,do boku né,ale ven a dovnitř jde palec tak půl centimetru.Už jsem nato myslel,ale zdá semi,že to lítá v tom víčku v normě,ty kontakty tam jsou dost dlouhé. Vzal jsem rozdělovač s felicie,ale ta vůle je stejná,a co ten snímač na rozdělovači,ten má nějaký vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fery 90 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ahoj pokud ti motor nejde na všechny válce a není to svíčkama, kabelama a ani rozdělovačem, tak musíš hledat chybu jinde a to přímo v motoru z 80% máš připečenej motor. Většinou to poznáš tak že žere olej nebo když sundáš zátku motoru kudy leješ olej tak se z něj valí mastná pára. A ještě taková jedna věc jak máš vzduchovej filtr tak ze spodu je k němu připojená ještě jedna hadice když jí odpojíš měla by být čistá pokud v ní ale je našlehanej olej tak si buď jistej že máš opravdu chycenej motor. Octavii mám taky a už jí opravdu znám skrz na skrz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavkaaa Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Olej do motora si dával aký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.