Přejít na obsah

Tvrdy brzdovy pedal

jofa

Doporučené příspěvky

Zdravim,hladam radu ohladom mojho problemu s brzdami.od vcera sa mi stava dost casto ze ked idem zabrzdit tak mi zostane pedal tvrdsi ako obycajne,teda nie uplne tvrdy ale nejde tak lahko ako obvykle,takisto mi pedal brzdi pri vrchu,nie v polovici ako obvykle.brzdi dobre,len musim viac zosliapnut pedal.s brzdami som nic nerobil minimalne pol roka.ked pedal naslapem pri vypnutom motore stvrdne,ked nastartujem padne do normalu ale po chvilke alebo viacnasobnom brzdeni zase stvrdne.hladal som tu podobny problem ale nic taketo som nenasiel.na co sa mam pozret?vdaka za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři

Noo myslel som si ze to bude tym.ten ventil v tej hadicke ma fungovat ktorym smerom,do posilovaca ano a z neho nie?este mam otazku,mozu to robit aj tie male hadicky co su napojene aj na tu velku do posilovaca?dnes som to omrkol len tak zlahka a vsimol som si ze ta hadicka z posilovaca na vyveve dobre nedrzi,da sa na nej lahko otacat.a este jedna otazka,ta hadicka v tom posilovaci je len nasadena alebo ako tam drzi?dik

Odkaz ke komentáři

Tak podtlakova hadicka ok,vymenil som aj tie male ale problem pretrvava.ventil chodi,sice sa mi zda ze tazsie cez neho prechadza vzduch ale ide len jednym smerom,takze podtlak by mal byt ok.nikde nic nesyci.vsimol som si ale ze ked zosliapnem pedal,vonku pocut take male pisknutie,mam na mysli ked auto stoji.este ma napadlo,ci to nemoze sposobovat ze by sa niektory brzd.valcek pridieral a tazko by chodil,mohlo by to sposobovat ten tvrdy pedal?

Odkaz ke komentáři

Dnes som vymenil este hadicku do egr ventilu a je to o nieco lepsie.vsimol som si ale ze mam zo spodu zatecenu vyvevu od oleja,je tam trsnenie alebo gufero?mozno mi tade unika potrebny podtlak,robil to uz niekto?myslim tu vyvevu ci uz niekto mal zhodenu,ci si na nieco treba davat pozor.dik

Odkaz ke komentáři

ja to musim pretesnit tak ci tak,lebo ten olej ma tam znervoznuje :D co sa tyka toho ventilu,tak ako sa ti javili poruchy?jasom skusal odpojit hadicku zo vzduchoveho filtra pri nastartovanom motore a nic sa nedialo,nic netahalo.ta hadicka je napojena prave na ten ventil tak neviem ci to tak ma byt alebo nie.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak znova otvaram tuto temu.moj problem s pedalom je tu zase.obcas ide pekne lahko,zabera cca v polke,inokedy,teda poslednu dobu ide pedal stuha a zabera vyssie ako obvykle.brdovy ucinok je nezmeneny,brzdi dobre.vag mi nevypisal ziadnu chybu.hadicky su ok,nedavno som ich menil.napada ma ventil N75.ako zistim ci je vadny,resp.ci drzi podtlak?cital som este ze obcas moze byt aj dazdova voda v posilovaci,to by som ale mal zateceny posilovac aj z vonku ze by som to videl nie?prosim vas o kazdu radu co vas napadne lebo som z toho na nervy uz.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak som sa po case rozhodol ze auto porobin.co sa tyka brzdoveho pedalu,niekedy brzdi super,niekedy je pedal tvrdsi.podtlakova hadicka je vymenena,posilovac ked naslapem pedal a nastartujem,tak pedal mierne spadne dole ako ma,jedine co ma teda napada je podtlakove cerpadlo,len neviem ako si byt 100% isty,kedze za nove pytaju 170e...lepil som na nom uz aj natrubok lebo bol uvolneny.auto ma nabehane 198 000 km a pumpa je este original. vie mi niekto poradit ako dalej?pripadne nema niekto jedno cerpadlo navyse co mu doma zavadza?vdaka

Odkaz ke komentáři

nic proti, ale ked sa pytas takuto vec, nemas asi ani paru o vymene brzdovej kvapaliny a ak to pokazis, ohrozujes nie len seba ale aj ostatnych na ceste. Plus nehovorim,ze potom to mozes este viac pokazit...daj to do normalneho servisu, brzdovu menia za lacny peniaz, najdes aj servis, kde ti to zrobia za 10 eur... Samozrejme brzdovu kvapalinu kupis cez internetovy obchod za 5 korun doslova...

Odkaz ke komentáři

Noo vyskusam aj tuto moznost...a pri vymene brzdovky treba mat zapnute zapalovanie ci nie?niekto hovori ano niekto ze nie tak neviem ;)

Nikdy som nemal zapnute zapalovanie pri vymene brzdovej kvapaliny ci auto malo ABS alebo nemalo ABS. :palec: :palec:

nic proti, ale ked sa pytas takuto vec, nemas asi ani paru o vymene brzdovej kvapaliny a ak to pokazis, ohrozujes nie len seba ale aj ostatnych na ceste. Plus nehovorim,ze potom to mozes este viac pokazit...daj to do normalneho servisu, brzdovu menia za lacny peniaz, najdes aj servis, kde ti to zrobia za 10 eur... Samozrejme brzdovu kvapalinu kupis cez internetovy obchod za 5 korun doslova...

:smich::lol:

Co sa da pokazit pri vymene brzdovej kvapaliny.????

Bud auto brzdi alebo nebrzdi. :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Dnes mi zase zacal tvrdnut brzdovy pedal (este som sa nedostal po vymenu kvapaliny)ale zistil som nieco ovela horsie.ked naslapem pedal pri vypnutom motore a nastartujem,tak pedal zostane tvrdy a zmakne az po dalsom zoslapnuti.z 5 razov sa mi to stalo asi 2 krat.je mozne ze ten posilovac odchadza?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...