ORS Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Objednal jsem si dodatečnou montáž Smartgate do Octavie Combi RS 3. Zaplatil jsem za to 4800Kč (oproti ceně cca 2000Kč při objednávání nového auta) a můžu říct, že jsem docela zklamanej. 1) Na Androidu jsou problémy s připojením na internet, když je mobil připojený na wifi, Údajně by mělo pomoci přepnout komunikaci na wifi direct, ale to mi s mojí Galaxy S5 teda nefunguje. Já za jízdy posloucham online hudbu přes Spotify, takže je to pro mně dost problém. I když si nastavim offline režim, tak stejně Spotify když je na wifi, tak zkouší odesílat (asi info o přehraných skladbách) a po chvíli se zasekne. 2) I když bych se smířil s tim, že budu offline a pustil si rádio, tak aplikace jsou dost na nic. K čemu je mi aplikace, kde sleduju spotřebu, když mam benzínové RS? Vidim tam akorát maximální dosaženou rychlost v jednom bodě trasy. Kdyby to alespoň umělo ukazovat vybrané parametry v jakémkoli vybraném bodě na trase, jako to můžu dělat ve Sports trackeru nebo v Endomundo na behani? Lituju těch peněz :( Zas jedna dobra myšlenka, co Škoda nedokázala dotáhnout do použitélné podoby (stejně jako smart link) nebo jaké jsou Vaše zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 To není věc jenom škodovky, bohužel tenhle protokol má dost much :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Práveže to je chyba škodovky! Smartgate mám v aute vyše roka, testoval som ho od začiatku ešte s prvým pôvodným sw 6xx, na platforme IOS. Pôvodné aplikácie boli podstatne lepšie, napr automaticky sa pripojovali po zapnutí zapaľovania atď. Aktuálne verzie sú nepoužiteľné, automaticky sa nepripoja, po zapnutí zapaľovania treba spustiť aplikáciu, preklikať sa tuším cez 4 okná a na každom kliknúť "Pripojiť" resp "Potvrdiť". Aj po ručnom pripojení sa z 10-tich jázd zaznamenajú kompletne max 2-3, zvyšok vôbec, alebo len náhodná časť z trasy. Fakt "super" Keby k tomu aspoň uvoľnili technickú dokumentáciu a umožnili ostatným napísať nejaké užitočné a použiteľné aplikácie... Za mňa je to asi najväčšia neužitočnosť z cenníka, ktorú ide k autu objednať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckymann Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Ahoj, mam problem s pripojenim Smartgate pres Wifi Direct... dokaze nekdo poradit co delam spatne? Pres WiFi Client se mi telefon pripojuje normalne automaticky po zapnuti zapalovani, samozrejme pokud mam zapnute mobilni data, tak se nepripoji... Pokud ale zmenim typ pripojeni v aplikaci na WiFi Direct, tak se to nespoji. Telefon nic nenajde ani pokud dam hledat WiFi Direct zarizeni.... diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 luckymann: Nenapísal si, s akým telefónom máš problém, predpokladám asi nejaký Android. Po nedávnom update smartgate fw na 1023 a aktualizácií aplikácií v telefóne musím napísať, že konečne to funguje normálnejšie. Už netreba každé pripojenie potvrdzovať X klikaniami - stačí spustiť aplikáciu a tá sa automaticky pripojí, keď je zapnuté zapaľovanie v aute. Trvalo to skoro rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 160R, takže je potřeba nechat udělat aktualizaci v servisu Škoda? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckymann Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 160R: ahoj, telefon mam s Androidem (verze 5.1.1), verze Smartgate na telefonu je 1.1.37 Dost casto se mi stava, ze po zapnuti zapalovani trva dlouho, nez se telefon vubec pripoji k autu, nekdy se pripoj a hned odpoji a tohle se deje celkem nepravidelne... Nevim jestli pomuze update FW (v servise?) nebo je problem v telefonu.... (obcas mi taky telefon vyhodi hlasku ze "Service se zastavila..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.