DoomSiK Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Čus lidi zatmavil jsem si zadní světla výsledek je pěknej ale blbě je že nevidím při couvání ve tmě ( na okně tmavé folie + tma). Nevíte někdo o nějakých lepších žárovkách které prosvítí sprej ? Třeba nějaké ledky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Uz to tu bolo spominane, par ludi spokojne pouziva do cuvaciek tieto ledky (aj ja :) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 No ja ich síce nemám zatmavené, ale mám tam tieto LED. Je to najsilnejšia verzia tých CREE (80 W). Oproti obyčajným žiarovkám svietia parádne. A tebe nebude svietiť ani chyba žiarovky keďže máš predface. http://www.ebay.co.uk/itm/221673131362?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT EDIT: tak ma Olisoft už predbehol :-) sú to tie isté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 No mne sa na predface obcas kontrola ziarovky rozsvieti, ale len pre jednu stranu, mam nejaku fajnovu BSG :) Ale staci vyradit a znova zaradit spiatocku a ziarovka svieti dalej (a kontrolka zhasne). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Mne na fl vobčasne hlásilo 30 W verziu. Jedna žiarovka nezahlásila nikdy a ostatné občas. Momentálne som dal do denného 50 W a do cúvacích 80 W. Tieto hlási skoro vždy, ale svietia parádne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.