Přejít na obsah

Dodělání mlhovek do face světel

Konny

Doporučené příspěvky

Vím, že to tu někdo dodělával, ale kdo, to netuším. Jinak chci předek předělat z předface na RS a ty světla jsou v super stavu, jen nemají mlhovky a ty já bych chtěl. Taky mě napadlo po předělání toho předku dát třeba do mřížek v nárazníku mlhovky, ale nevím jak by to vypadalo, když tam budu mít i led denní svícení...? :O

Odkaz ke komentáři

Takže mlhovky z anglických světel jsou stejné (svítí stejně)? To by mohl být dobrý nápad nebo mě napadlo, že bych je přinejhorším mohl předělat z mých předface světel, ale to netuším, jestli ty mlhovky jsou vůbec stejný... Do toho nárazníku bych asi musel koupit kulaté led denní světla, která mají v sobě i mlhovky (má je bratranec a nevypadá to vůbec špatně) ;)

Odkaz ke komentáři

Konny

Akorát jsem tedka přes víkend dělal borcovi do face nárazníku kulaté jak denní svícení a taky mlhovky

Ty kombinované jsme chtěli koupit taky,ale nakonec jsme od toho upustily z důvodu,že až zase ty světla věčná nejsou a já už jsem se o tom přesvědčil.Teda ne u těch kombi,ale u svých které se mi už druhy pár denního svícení začínají zamlžovat,takže je otázkou času,kdy zase jedno z nich odejde,jako před 2roky.

No ale to jen tak na okraj.Jinak házím foto jak to dopadlo,ale bohužel jsem to nestihl vyfotit za světla

takže je to blbějc vyniknutelné.Jak bude chvilka tak to nafotím na parkáči za světla.

Je to komplet made in JÁ.-elektro i mechanika.Svítí to super a stálo to se vším okolo do 2tis.a dva dny

v pokleku zepředu auta :D

Na tom RS nárazníku by to mohlo vypadat podobně,nebo spíše i líp díky jeho lepšímu desingovému tvaru.

post-1545-0-09357900-1447863904_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj Libore,

díky za fotku. Pokud budeš mít možnost, tak to vyfoť za světla, ale já osobně pokud bych dával mlhovky i denní světla, tak by to asi byla kombinace kulaté mlhovky a podlouhlé denní svícení a nebo aby bylo všechno kombinované v jednom. Já třeba s denním svícením nemám problém, mám ho na autě asi 5-6 let a stále funguje, tak jak má (bez mlžení) a pokud bych koupil kvalitnější denní svícení s mlhovkama, tak by to snad mělo být taky OK. Problémy právě bývají u levných světel, ale u dražších by to snad mělo být v pořádku.

Jinak pokud by se bez větších úprav mohly použít mlhovky z anglických světel, tak asi není co řešit. Díval jsem se a obě světla stojí okolo 500-600,- což není vůbec špatná cena, takže trochu práce s přehozením by za to stála :)

Odkaz ke komentáři

No já mám denní světla od f.SIKOV,což je česká firma v Rožnově p. R.

Bohužel ani naprodruhé nic moc v té deklarované betelnosti.

Tehdy(2010) jsem právě neměl moc důvěry k výrobkům "wyzconkanych z terena polskiego"

nebo Taiwan apod. a většinou bez homologace-což u mě neexistuje.

No a dneska koupíš německá světla a vevnitř objevíš polskoanglický návod. :blink::wacko:

Odkaz ke komentáři

Díval jsem se na tu firmu http://www.zivefirmy.cz/sikov-roznov_f397871 a bohužel na jejich internetových stránkách se prodávají jen čínské led denní světla mezi kterými jsou i má světla a jak jsem psal, mám je asi od roku 2009 a pořád fungují. Ono když to vezmeš, tak skoro všechno je dnes buď polské nebo čínské (i origo škodovácké věci jsou z číny), takže musíš mít spíš štěstí na dobrý kus :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...