Pokec Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Prosím vás..Mám prasklé čelní sklo od kamínku a budu ho přes pojistku měnit..Jen se chci zeptat,zda je sklo lepené,nebo usazené čistě v gumě..Octavia r.v. 1997 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Jak napsal Pepa007, sklo je lepené, ale v servisu ti ho bezproblémů vymění, tak nemusíš mít strach jestli je lepené nebo v gumě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Děkuji vám..Budou se s tím muset poprat.. :) Chtěl sem to jen orientačně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak kolegové..sklo mám nové..Mechanik plival v duchu myslím..zlomil u toho 2 struny..Ale zaplatili za mě i spoluúčast..takže nové sklo za celkovou cenu 0kč..ted nenarazit na blbce,který nemá zástěrky,ptž zima je stale a sipou kamínky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Dodržuj vzdálenost a nebudeš muset nikomu nadávat do blbců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jsem ti to psal, že ti to ,,bezproblémů vymění,, :) , asi jsi to měl hodně kvalitně přilepený a ta cena 0 Kč je víc než dobrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.