Guest Jenda24 Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Zdravim chlapy. Mám takový problém. Mám Octavii I rok 2002. Nedavno jsem odpojil aktivná subwoofer. Potom jsem jel a vše bylo v pohodě, když se najednou vyplo rádio, jako kdybych výtáhl klíček ze zapalování a zapípalo. CD mi z toho rádia vyjede a zase se zasune, ale to je vše, co to udělá. A ještě jsem zjistil, že když vytáhnu klíček ze zapalování, tak se nerozsvítí vnitřní osvětlení. Pojistky jsem zkontroloval a vyměnil, ale nic nepomohlo. Fakt už nevím, čím by to mohlo být. Předem děkuji za odpověď, snad mi někdo dokážete poradit. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Zkus to napojit na diagnostiku co to napise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Ahoj, mám to samé. Podařilo se nějak vyřešit? Případně někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Napada me vadna spinacka, resp S kontakt v ni :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.