Přejít na obsah

houpani auta pri levotocive zatáčce nad 150 kmh

gattsu

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci,

Řeším již nějakou dobu houpani/kyklani auta ze strany na stranu pri levotocivych mírných zatáčkách na dalnicich (SRN ) od 150 kmh.

Servisak neví čím to je. Nedělá to furt, záleží na úhlu zatáčky. Měl jsem dost drsnou ránu pri zhruba 100 kmh jsem najel pravym kolem na 10 cm retarder jako obrubnik a myslim te je to od te doby ale jak říkám, servisak říkal ze jsou tlumiče ok. Nemam mu to možnost ani ukázat jelikož se to převážně děje v SRN na dálnici.

To houpani je ze strany na stranu jako v barce. Na zimakach se to zlepšilo ale pořád to tam je.

Auto je z roku 2009 a původní tlumiče. Do tohoto leta bylo vše fajn. Mel jsem jeden naraz do zadniho leveho kola kde do me pri parkovani narazili a ohnuly kloub, ten se vymenil. Pak jsem najel na 10 cm retarder pri 80-100 kmh pravy predni. Vse vypada ok a servisak moc nepomůže.

Diky za pripadne rady.

Odkaz ke komentáři

Jinak kdyz me nabrali pri zaparkovanem aute tak jsem takto dopadl. Leva zadni strana.

Byl vymenen pouze ten dlouhe rameno proto ze kolo bylo posunute dopredu a rameno ohnute. Nasledne geometrie a vse bylo fajn az na ty rychle dalnicni jizdy ( coz jezdim tydne )

Edit: foto prilozene.ohnuteho rameno.

post-30784-0-41142600-1449430937_thumb.jpg

post-30784-0-25347600-1449444866_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...