gattsu Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Ahoj kluci, Řeším již nějakou dobu houpani/kyklani auta ze strany na stranu pri levotocivych mírných zatáčkách na dalnicich (SRN ) od 150 kmh. Servisak neví čím to je. Nedělá to furt, záleží na úhlu zatáčky. Měl jsem dost drsnou ránu pri zhruba 100 kmh jsem najel pravym kolem na 10 cm retarder jako obrubnik a myslim te je to od te doby ale jak říkám, servisak říkal ze jsou tlumiče ok. Nemam mu to možnost ani ukázat jelikož se to převážně děje v SRN na dálnici. To houpani je ze strany na stranu jako v barce. Na zimakach se to zlepšilo ale pořád to tam je. Auto je z roku 2009 a původní tlumiče. Do tohoto leta bylo vše fajn. Mel jsem jeden naraz do zadniho leveho kola kde do me pri parkovani narazili a ohnuly kloub, ten se vymenil. Pak jsem najel na 10 cm retarder pri 80-100 kmh pravy predni. Vse vypada ok a servisak moc nepomůže. Diky za pripadne rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Zadni ulozeni. Tycky stabilizatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 víc bych dal na tyč řídící, je to víceméně druhé spodní vedení těhlice k nápravnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Taky moznost.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Jinak kdyz me nabrali pri zaparkovanem aute tak jsem takto dopadl. Leva zadni strana. Byl vymenen pouze ten dlouhe rameno proto ze kolo bylo posunute dopredu a rameno ohnute. Nasledne geometrie a vse bylo fajn az na ty rychle dalnicni jizdy ( coz jezdim tydne ) Edit: foto prilozene.ohnuteho rameno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Ako píše Rolbař 1K0501529J tyč ridici , to bude ono , budú tam odtrhnuté silentbloky - pajsrom pekne vidieť ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Diky kluci. reknu to svemu servisakovi. Jestli to bude ono mate u me pivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Taky sem to řešil, tady je téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15246 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Jo to jsem cetl ale porad jsem myslel ze je to od toho uderu pres ten retarder ( blok ve vysce 10 cm ). No snad to bude ono a jeste ze se tu najdou doktoři aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 ještě ale dotaz. tobě se houpal (header) jen zadek nebo cele to. Já t prostě na zadku nepoznám, jen v zatáčkách. a sevisák mi řekl že když měnil rameno že tohle kontroloval a bylo to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Celý se to vlnilo jak blázen, nikdy bych neřekl ze to je od zadku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Jinak kluci diky. Bylo to ono. Oba zadni silentbolky vyměněny komplet s tyčí. Ten pravý byl totalne v háji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.