Guest Mimko33 Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Zdravim vsetkych octavkarov, mam 1,9 sdi robi mi problem cukanie motora pri nizkych otackach(1100-1300). je to ako ked si niekto sadne za volant prvy krat a cuka to s nim.Myslel som si ze je to spojka ale to zvykne robit len pri TDI kde je dvojmasovy zotrvacnik. Vymenil som celu spojku a stale je to rovnake.... tak uz neviem co s tym vymenil som sj vsetky filtre aj naftu, vycistil som nadrz a uz neviem, zostava uz len nieco s elektrikou alebo trysky...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 tak při 1100ot jezdit :-) nevím jakému auto by se to líbilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zdravim vsetkych octavkarov, mam 1,9 sdi robi mi problem cukanie motora pri nizkych otackach(1100-1300). je to ako ked si niekto sadne za volant prvy krat a cuka to s nim.Myslel som si ze je to spojka ale to zvykne robit len pri TDI kde je dvojmasovy zotrvacnik. Vymenil som celu spojku a stale je to rovnake.... tak uz neviem co s tym vymenil som sj vsetky filtre aj naftu, vycistil som nadrz a uz neviem, zostava uz len nieco s elektrikou alebo trysky...... EGR ventil zaslep a bude to gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSDI Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Ahoj mam ten samy problem...octavia 1.9 sdi 2003. Pri asi 1300 az 1500 otackach auto zacne cukat jak kdyz se clovek neumi rozjet,dela to jen v tech otackach co jsem psal priblizne..nevite cim to muze bejt? Neco od prevodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSDI Odesláno Červen 18, 2016 Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 Tak zkousim menit naftovej filtr ale spis to vypadá na neco v diferencialu...motor se toci jakoby dopredu a diferak to vraci zpátky. ..nefunguje i tachometr a nahon je napojenej na prevodovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Mal som ten isty problem,medzi 1300-1500 ot.sa mi akoby trasol cely motora,alebo akoby siel iba na 3 valce.nedavno mi odisiel stop ventil na cerpadle (odpojovaci ventil paliva) a po jeho vymene sa problem odstranil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.