Marcelpv1 Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Malý dotaz. měl někdo z Vás problem s gravitačním ventilem palivové nádrže z důvodu nepříjemného klepání od pravého zadního kola??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Malý dotaz. měl někdo z Vás problem s gravitačním ventilem palivové nádrže z důvodu nepříjemného klepání od pravého zadního kola??? gravitační ventil ? To má být jako co ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 taky absolutně nechápu.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 toto slysim poprve.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 ja to znam kdyz se ti stane nehoda a ty se nestastnou nahodou otocis na strechu, tak ti ten ventil posle impulz a pak to hodi hlasku na budikach, ze je neco spatne s gravitaci a ty mas okamzite zajet do Skoda servisu :lool: no a ze ti pak klepe kolo, to je po par kotrmelcich normalni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 neklepe...pokud to dobře otočíš tak nic neklepe :) ale musíš to natrénovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marcelpv1 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak pro ty co neví o čem je řeč tak: Gravitační ventil se nachází vedle hrdla palivové nádrže a má za ůkol umožnit přisávání vzduchu do nádrže př ůbytku paliva a v případě havárie a přetočení vozidla na střechu zamezit vytékání paliva. Číslo dílu: 1J0 201 752 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Tak co, vyřešilo se to klepání s tím ventilem? Taky mám ten problém že to hrozně klepe. Za jízdy je to děsně nepříjemný :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Irka Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Nějaký progress? má smysl koupit nový nebo jste to vyřešili? Já jsem jej teď rozkuchal a klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 A jak vám to klepe? Jako volný tlumič? Mám něco podobného a hledám,hledám,nenacházím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myschak Odesláno Květen 22 Sdílet Odesláno Květen 22 Trochu s odstupem, ale podařilo se to nějak vyřešit? Také ze mi ozývá z podběhu od gravitačního ventilu nepříjemné klepání. Netušíte, zda klepe i nový nebo je tento už vyčvachtaný? Díky, Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.