Přejít na obsah

CREE LED NO ERROR do blinkrů - koukněte

Doporučené příspěvky

Po několika pokusech/omylech jsem konečně našel na ebay ty správné LED do blinkrů. Je to natočeno v dobře osvětlené garáži, všichni co jsme tam byli jsme se shodli, že svítivost je vyšší než u klasických žárovek.

Jen pro info, kdyby někoho zajímalo.

Žárovky nehlásí chyby, svítí fakt dobře, akorát po vložení klíčku do zapalování asi 4 krát lehce probliknou, to když ŘJ kontroluje žárovky, tak LED ten minimální proud stačí aby problikly, ale to mi nevadí :-)

Mám i couvačky CREE LED WHITE, super bílé světlo, vypadá do dobře a výborně ve tmě vidíte ...

předek

Odkaz ke komentáři

zítra dodám, v práci natočím, ale bude se ti to líbit, je to opravdu bělostné světlo, jsou to všechno LED 3 generace, svit jako z praku, výrobce udává u těch žárovek do zpáteček tyto hodnoty:

Specifications:
· Product Name: 1156 LED Backup Lamp(12V DC).
· Socket: 1156 BA15S (S25)
· LED Specification: 1piece 7W CREE R5 LED chips+12pieces 0.5W 5050SMD LED chips (21lm).
· LEDs power:7Wx1+12X0.5W=13W
· Actual Working Power: 12Vx0.38=4.56W
· Color: white (6000-7000K)
· Working voltage: 12V DC
· Operating current :330-380mA
· working temperature:-40°C- 105°C
· Lumens : 600lm
· Beam angle:360°

jinak ta couvačka stojí jedna cca 60 Kč, ty blinkry 220 Kč (za kus).

https://www.youtube.com/watch?v=2IpRNJANjX0

Odkaz ke komentáři

já samozřejmě kluci vím, že je toho popsáno už hodně, já jsem jen chtěl dát zkušenost s novými LED 3 generace, jestli už to někde je, tak mně nekamenujte, jinak konkrétní odkazy ...

blikna here http://www.ebay.com/itm/311422872270?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

zpátečky here http://www.ebay.com/itm/121812303986?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

jinak jsem vyměnil komplet LED, jen zadní koncové světla a brdy asi nejsou, ale to už tady nebudu řešit, abych zase nebyl za kreténa :blink:

Odkaz ke komentáři

No, abych to vysvětlil, měl jsem O1, pak jsem před dvouma rokama koupil Opel Astra H, rok 2010, na to, že to bylo 4 roky staré auto to bylo skřípaní zubů, prostě Claudia Schifer kecá, že se to nesere ... tak jsem to prodal a teď na konci léta koupil O2 Sport Line. A jsem zase spokojenej, tak trochu objevuju Ameriku :ph34r:

ty dvě zadní koncové žárovky asi fakt nejdou řešit LEDkama co ?

Odkaz ke komentáři

jasne, o těch zadních světlech vím, mě se ale líbí ty originály, Litec mi připadá jako pouťová atrakce ... Ta Čína není špatná no ...ale ty originály s rozptylovým světlem ... jde mi o spotřebu led. No nic, ty koncové světla prostě nechám tak.

Odkaz ke komentáři

Po několika pokusech/omylech jsem konečně našel na ebay ty správné LED do blinkrů. Je to natočeno v dobře osvětlené garáži, všichni co jsme tam byli jsme se shodli, že svítivost je vyšší než u klasických žárovek.

Jen pro info, kdyby někoho zajímalo.

Žárovky nehlásí chyby, svítí fakt dobře, akorát po vložení klíčku do zapalování asi 4 krát lehce probliknou, to když ŘJ kontroluje žárovky, tak LED ten minimální proud stačí aby problikly, ale to mi nevadí :-)

Mám i couvačky CREE LED WHITE, super bílé světlo, vypadá do dobře a výborně ve tmě vidíte ...

předek

Změnila se nějak frekvence blikání oproti klasickým žárovkám ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...