Fireee Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Po několika pokusech/omylech jsem konečně našel na ebay ty správné LED do blinkrů. Je to natočeno v dobře osvětlené garáži, všichni co jsme tam byli jsme se shodli, že svítivost je vyšší než u klasických žárovek. Jen pro info, kdyby někoho zajímalo. Žárovky nehlásí chyby, svítí fakt dobře, akorát po vložení klíčku do zapalování asi 4 krát lehce probliknou, to když ŘJ kontroluje žárovky, tak LED ten minimální proud stačí aby problikly, ale to mi nevadí :-) Mám i couvačky CREE LED WHITE, super bílé světlo, vypadá do dobře a výborně ve tmě vidíte ... předek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 No to je hodně pěkný. Video zpáteček máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 zítra dodám, v práci natočím, ale bude se ti to líbit, je to opravdu bělostné světlo, jsou to všechno LED 3 generace, svit jako z praku, výrobce udává u těch žárovek do zpáteček tyto hodnoty: Specifications: · Product Name: 1156 LED Backup Lamp(12V DC). · Socket: 1156 BA15S (S25) · LED Specification: 1piece 7W CREE R5 LED chips+12pieces 0.5W 5050SMD LED chips (21lm). · LEDs power:7Wx1+12X0.5W=13W · Actual Working Power: 12Vx0.38=4.56W · Color: white (6000-7000K) · Working voltage: 12V DC · Operating current :330-380mA · working temperature:-40°C- 105°C · Lumens : 600lm · Beam angle:360° jinak ta couvačka stojí jedna cca 60 Kč, ty blinkry 220 Kč (za kus). https://www.youtube.com/watch?v=2IpRNJANjX0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Nejaky odkaz konkretni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 (upraveno) Nechcem byt za blba ale niektory tie led v cuvackach a smerovkach mame uz nejaky ten rok ;) Odporucam ale vypnut kontrolu ziaroviek lebo pri vacsich mrazoch ti chybu hadzat zacnu :) Upraveno Leden 5, 2016 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Hlavne je tu toho o nich v elektrike popisane mraky, takze Kristof Kolumbus ta predbehol :) Ale mas to pekne, tak to ma byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 já samozřejmě kluci vím, že je toho popsáno už hodně, já jsem jen chtěl dát zkušenost s novými LED 3 generace, jestli už to někde je, tak mně nekamenujte, jinak konkrétní odkazy ... blikna here http://www.ebay.com/itm/311422872270?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT zpátečky here http://www.ebay.com/itm/121812303986?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT jinak jsem vyměnil komplet LED, jen zadní koncové světla a brdy asi nejsou, ale to už tady nebudu řešit, abych zase nebyl za kreténa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Vobec nie si za kretena :) len ledky uz mame asi skoro vsetci vsade kam sa len daju dat preto mi to prislo tak jak pisal kyselina ze si objavil ameriku samozrejme nic v zlom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 No, abych to vysvětlil, měl jsem O1, pak jsem před dvouma rokama koupil Opel Astra H, rok 2010, na to, že to bylo 4 roky staré auto to bylo skřípaní zubů, prostě Claudia Schifer kecá, že se to nesere ... tak jsem to prodal a teď na konci léta koupil O2 Sport Line. A jsem zase spokojenej, tak trochu objevuju Ameriku ty dvě zadní koncové žárovky asi fakt nejdou řešit LEDkama co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jasneee, nic v zlom, len som trosku rypol ;) Najidealnejsie je zadok vyriesit full led svetlami, no na kombajn su len tie od litecu a tie nie som az tak moc pekne, ako origo cinske...no zalezi od vkusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 jasne, o těch zadních světlech vím, mě se ale líbí ty originály, Litec mi připadá jako pouťová atrakce ... Ta Čína není špatná no ...ale ty originály s rozptylovým světlem ... jde mi o spotřebu led. No nic, ty koncové světla prostě nechám tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dusan74 Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 este su aj taketo od znacky SONAR. Svietia super hlavne ked je uz tma tak to je velmi pekne. Moze sa dat na ne zatmavovacia folia a su tmave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Prepac ale toto je hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 a kolik tyhle svetla pridavaji koni navic ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Po několika pokusech/omylech jsem konečně našel na ebay ty správné LED do blinkrů. Je to natočeno v dobře osvětlené garáži, všichni co jsme tam byli jsme se shodli, že svítivost je vyšší než u klasických žárovek. Jen pro info, kdyby někoho zajímalo. Žárovky nehlásí chyby, svítí fakt dobře, akorát po vložení klíčku do zapalování asi 4 krát lehce probliknou, to když ŘJ kontroluje žárovky, tak LED ten minimální proud stačí aby problikly, ale to mi nevadí :-) Mám i couvačky CREE LED WHITE, super bílé světlo, vypadá do dobře a výborně ve tmě vidíte ... předek Změnila se nějak frekvence blikání oproti klasickým žárovkám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Ne, bliká to úplně stejně, dneska -12° ráno a ECU nehlásí žádnou chybu žárovek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Urcite by me zajimala zivotnost. Napis az ti umre nejaky led modul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 tak já doufám, že to bude věčný jako LENIN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.