Stackle Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Zdravím, moc se mi líbily mlhovky ve stylu 60. let (sytě žlutá). Tudíž jsem nelenil, koupil žlutou folii a jednu slunnou sobotu jsem se dal do práce. Mlhovky jsem umyl jarem, nechal oschnout, ještě jednou odmastil a s nahřívací pistolí a gumovou kartičkou jsem pomalu lepil folii. Vše bylo OK, ale po týdnu jsem viděl malé bublinky pod folii. Neřešil jsem to, byly to malé bublinky z dálky skoro neviditelné. Ovšem po jednom dni, kdy byly mlhy -> celý den rozsvícené mlhovky, jsem byl v šoku. Velké bubliny, které už nešli jen tak odstranit. Nemíním kupovat 20m² folie, jen abych po každém použití mlhovek měnil folii. Tudíž moje otázka zní. Má někdo podobnou zkušenost a pokud ano, jak jste si poradili? Chtěl bych mít folii, ale chci mít také funkční mlhovky. Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ahoj..mel jsem tobtaky tak..koupil jsem zlutou folii v roli na svetla a zadnej problem..mam aj zlute zarovky a zadne bublinky se mi neudelali...asi nekvalitni folie..lepil jsi na sucho?Nelep to na mokro jak folie na okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ahoj. Lepil jsem to na sucho. A snažil jsem se to udělat poctivě, takže špatná folie. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 tak to sa cudujem ze to takto porobilo, skus inu foliu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 A máte kluci nějaký tip kde koupit kvalitní folii ? Nějaké stránky či obchod klidně na Vysočině :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bartt Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 a hento si kde kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Leden 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 http://www.autoplay.cz/ Můj email ignorují úspěšně již 2 měsíce. Přitom si ho přečetli :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 už si nejako pokročil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Únor 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Total ignore ze stránky prodejce. Nejdou jim ani webovky. Jinak jsem se na to vykašlal :-) začal jsem si spíše hrát se zatmavováním světel :- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Večo Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli už tě z těma foliemi stavěly PČR ? a jestli nebyl nějaký problém, nebo jestli o tom něco víš? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 tam sa predsa len odozvy asi nedockas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Já sem použil folii z autodoplňky. Cz stala mě cca 200 a jinak policie nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 nic? uplne bez rpoblemov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.