hansz Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ahoj všem, Chci se zeptat, dostal jsem aktivní subwoofer, ale jsem laik co se týče zapojení. Nevíte někdo o nějakém polopaťickém návodu? Jde mi jak o montáž, tak o potřebnou bkabeláž. Díky za rady Rádio mám: kenwood 361 SD Aktivní subwoofe je: sencor SCS WA0802 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ahoj kabelovou sadu koupíš ... např . http://www.ahifi.cz/kabelova-sada-sinustec-bcs-1000.html .. je jich sposta za různou cenu přivodní kabel natáchneš od baterky + kostru najdeš v kufru pak jen cinch + signal kabel z radia do zesilovače http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-zesilovace-subwooferu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ahoj, Díky za odkaz i za radu, kostra musí být ukostřena ke karoserii? Chci subwoofer umístit pod sedačku. Ještě jedna věc, k čemu prosím slouží kabel k ovládání REM? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 jojo kostra na karoserii auta .. pod sedačkou taky najdeš chádam upevnění sedačky ke kastly REM kabel ti zapíná/vypíná zesilovač .... takže když zapneš radio zapne ti zesilovač , vypneš radio vypne zesilovač je to jen spínací abys neměl nonstop zaplej zesilovač Ten REM kabel se propojuje z iso kabelů na spínání rádia pin 5 myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Díky moc za užitečné informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Jojo není zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 jojo kostra na karoserii auta .. pod sedačkou taky najdeš chádam upevnění sedačky ke kastly REM kabel ti zapíná/vypíná zesilovač .... takže když zapneš radio zapne ti zesilovač , vypneš radio vypne zesilovač je to jen spínací abys neměl nonstop zaplej zesilovač Ten REM kabel se propojuje z iso kabelů na spínání rádia pin 5 myslím Můžeš mi prosím potvrdit mojí domněnku? Ta žíla mezi těmi modrými kabely je ten přívod REM který píchnu do ISO konektoru na pozici 5 a druhý konec dám do zesilovač? Ptám se proto, protože ten vstup na zesilovači je dost široký, viz druhá fotka a ta žíla je tenký drát, tak mi to trochu vrtá v hlavě. A ještě je na druhém konci té žíliy vidlička. Moc dík za případné objasnění :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 (upraveno) Je to tak(káblík na REM mezi červeným a modrým vedle pojístky) a pojístka má být u baterky, Já to mám špatně Upraveno Leden 20, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Díky, trochu jen nechápu proč je kablík tenkej a vstup na zesilovači je dost široký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Rem slouží pouze jako impulz pro zapnutí a vypnutí zesilovače,není to žádná zátěž a proto není třeba silná žíla kabel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Jojo přesně jak píše Radas ta pojistka by měla být max 30cm od baterky , takle mu může celej cca 5metrovej kabel schořet ... ale nadruhou stranu zas nemá tak obrovskej výkon aby se mu ten kabel spalil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Kluci díky, už jsem to úspěšně zapojil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 tak super potom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ernesto55 Odesláno Březen 23, 2020 Sdílet Odesláno Březen 23, 2020 V 23. 2. 2016 at 18:21, hansz napsal: Kluci díky, už jsem to úspěšně zapojil :-) Ten kabel rem jakej to je pavlík v autorádiu mám origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.