Vinca Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 to neni zabava jen na leto, da se i v zime, ale v terenu nevim nevim. Ja jsem spise v zime kaceril ve mestech atd. bohuzel jak si na to neni cas:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 je to hodne o poznavani ruznych mist a i kdyz znate svoje okoli dobre, budete se divit co je kolem zajimavych mist kde jste jeste nikdy nebyli nebo se dozvite treba nejake zajimave informace i o mistech ktere dobre znate. Hra je samozrejme celosvetova, takze kam se hnete tam je keska. vitto - je to opravdu super zabava a skvjely zpestreni vyletu, jetsli jak pises mas rad prochazky a vylety tak doporucuji Pitriss - cece tak jsem koukal v tematu "Dnesni nakup" ze jsi koupil Oregona, tak mi hned samozrejme napadlo jestli hledas kesule, kouknu sem, mno a bingo :-) tak parada, tyhle pristrojecky jsou fakt pro turistiku a geocaching naprosto super, nerozbitny (skoro), vodotesny, clovek si na to nemusi davat pozor jako treba na mobil, hooodne to vydrzi. jinak pro zaregistrovane (nezaregistrovani uvidi kulovy :) ) je tady muj profil: Luban na GC ke dnesnimu dni zatim 263 nalezenych a jednu mam vlastni zalozenou Na geocaching.com uz je dnes i mozne dokonce zobrazit stranky v cestine (uplne dole na te strance je volba jazyku). Mno jsem rad, ze tu tohle tematko je, nejaky ten eventik by jsme udelat mohli, nebo kdyz budete nekdo planovat nejaky geovylet tak to sem napiste, treba se nekdo prida. Ja to mam takove nejiste, moc neplanuji dopredu, ale kdyz sem treba nekdo nadhodi termin tak se treba pridam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Ha kačer :-) máš přesně o 200 kešek víc jak já :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Pitriss - cece tak jsem koukal v tematu "Dnesni nakup" ze jsi koupil Oregona, tak mi hned samozrejme napadlo jestli hledas kesule, kouknu sem, mno a bingo :-) tak parada, tyhle pristrojecky jsou fakt pro turistiku a geocaching naprosto super, nerozbitny (skoro), vodotesny, clovek si na to nemusi davat pozor jako treba na mobil, hooodne to vydrzi. jj hledame kešky jak o život , chtěli jsme nejdřív koupit tu 300 co máš ty,ale nakonec jsme počkali na 450. Teprve se stím učím ... jinak spojenost velká :lool: My na GC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 (upraveno) Pitriss - koukal jsem na profil a do galerie, hezka georodinka a pekny fotky z kesuli, nektere mi fakt zaujali, treba tohle: zajimave . Ja take rad fotim tak mam slusnou galerii na GC. Kdy zalozis nejakou vlastni kesulku?? Upraveno Srpen 21, 2010 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Ty jo, to mě zaujalo. kolikrát nevim, co pro prcka vymyslet a tohle by bylo docela fajn. A krabičku můžu založit ihned po registraci, nebo musím mít nasbíráno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Myslím že je lepší mít nasbíráno a pak použít nějaké zajímavé řešení skrýše :-) mě se teď líbila keška, kde mě na další stage přivedl neviditelný inkoust ( pro sirky jsem letěl do hospody :-D ) ... pak byla třebas jedna na takovém svahu s pěkným výhledem a to byla zabetonovaná trubka... a na ní jen drátek a keška uvnitř. Trubka byla zároveň se zemí, takže jsme u toho měli kola a já to nenašel :-) vypadalo to, jako by to tam patřilo. Nebo se mi líbí nějaké zajímavé úkryty, jako pod kůrou stromu apod. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 (upraveno) No právě. To hledání by mohlo malýho bavit. Mám ve stole Garmina GPSmap 60C, což mi pro tyhle hrátky přijde jako docela ideální. Mapy sice starší, ale jsou tam a navigovat to umí, ukládat waypointy taky. Asi brzo vyrazíme na kopec za barákem, prej tam jedna schránka je, tak uvidíme. :) Tak mám založenej profil. jakmile nebude lejt, půjdu s malým hledat poklad :P Máme první poklad ve sbírce. Malýmu se to líbilo a chce hledat další :( Upraveno Srpen 25, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Pitriss - koukal jsem na profil a do galerie, hezka georodinka a pekny fotky z kesuli, nektere mi fakt zaujali Ja take rad fotim tak mam slusnou galerii na GC. Kdy zalozis nejakou vlastni kesulku?? Díky :lool: , taky máš pěknou georodinku. Rád jezdím na takové přírodní kešky. Vlastní kešku plánujeme,ale musí to být něco origo,nechci takovou tu městskou klasiku Včera jsme si zaplatili premium tak jsem zvědav kdy mi dorazí info o nějaké new kešce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 :-) nejlepší byla keška v Plumlově ... Podhradský rybník :-D Nebo v Uherském Hradišti, moravní mosty O:-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak jsem byl na 5 dní s rodinkou v Anglii a udělali jsme si čas na odlov aspoň tří kešek - naše první zahraniční ... teď už vím co je označení velikosti schránky ... micro :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Heh micro u ní je kolikrát těžší to vše dát zpátky než ji najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Koukám, to abych si přibalil i lupu :lool: Pojede někdo z Geocacherů na sraz? V okolí jsou taky kešky.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 @sonyk02: ... no podepsat se na logbook a stočit ho zase zpátky dalo asi nejvíce práce :D ... o kus dál byla druhá micro keška ... v průměru měla si o 2 mm více ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Včera jsme sedli na kola a jeli na kešky :-) potkali jsme druhé kačery a hledali u trošku rozvodněné říčky... samozřejmě kdepak byla keška? Asi metr od druhého břehu ... od toho, na kterém jsme stáli asi 3. Tak boty šly dolů a už jsem šel :-D Fuj toto ... a to měla být 2,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Já byl dneska s prckem taky lovit. Bylo to bez problémů, jen komáři hlídali moc svědomitě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Máte někdo zkušenosti se založením vlastního Travelbugu? Objednal jsem si "psí známku" a chtěl bych ho poslat kolem světa, tak bych bral nějaký zkušenosti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Heh micro :D u ní je kolikrát těžší to vše dát zpátky než ji najít. No jo, jak pravi Murphyho zakon: Věci vyndané z cache se nazpět již nevejdou. A to i když si necháte největšího plyšáka aneb vyndaná tužka je vždy delší než nejdelší vnitřní úhlopříčka. :) a par dalsich M. zakonu: Cache je vždy na druhé straně zdi, potoka... Cesta za šipkou bývá nejdelší... Ze všech skulin a dutin, které připadají v úvahu, je to vždy ta poslední prozkoumaná. Bude-li v keši chybět tužka, zapomenete si ji také. Vedou-li ke keši dvě cesty, vždycky vyberete tu horší. :) :) O vikend doufam budu slavit, blizi se mi tristovka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Tak jsem se rozhod, že pošlu Octu kolem světa jako Travel Bug. Tak uvidíme, kdy a jestli vůbec se vrátí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 hmm pěkný TB :-) kde se nachází? máš nějaké tracknuber? .-) abych se podíval kde je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 TB3KQ9J Domovská keš je Jáchymovské Mlýnky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Dneska padla 350 keš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 (upraveno) Ty jo..gratulace... Když bude dobrý počasí, tak bych jich letos mohl mít 50 :D 14.11 - hele choděj vám stránky geocaching.cz? Upraveno Listopad 14, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 (upraveno) Tak jsem se rozhod, že pošlu Octu kolem světa jako Travel Bug. Tak uvidíme, kdy a jestli vůbec se vrátí :-) Paraadaaa, super TB, doufam, ze na nej nekde narazim :lool: :) Dneska padla 350 keš :) Dnes jsme konecne s nasim geotymem pokorili 300 a dali jsme si jeste jednu navrch, pocasi jako stvoreny na hledani. 14.11 - hele choděj vám stránky geocaching.cz? Cely vikend je to zuchly, ale ja bych se bez toho klidne i obesel, nekdy jsou tam takovy hlody, ze to je neskutecny co lidi dokazou splodit. Jede nejaky kacer na besidku???? Nas geotym jede a urcite bychom tam chteli aspon nejakou kesulku odlovit. Upraveno Listopad 14, 2010 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 (upraveno) Já bohužel nedorazim, už mám jinou akci...Jinak bych zalovil s vámi. Tak mám odloveno 50 keší před sněhem...původně jsem si říkal, že dám tak dvacet...takže úkoly první pětiletky jsem splnil na milión procent :) Upraveno Listopad 28, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Lovíte teď někdo ve sněhu? Objednal jsem si novou navi, tak už se těším až jí prubnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 hmmm, pěkná :-) já mám new taky - v mobilu, nokia N900 a tam nějaký program. Ukazuje to podle souřadnic a podle sítě. Byl jsem zvyklý hledat v okruhu 10m, ale s tímhle mi to zatím ukazovalo cca na metr :-) Takže si myslím že na tom budeš ještě líp, jinak před týdnem a něco jsme našli 5 keší .-)) cyklovýlet, aj jsem spadl na ledu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak ono těm údajům o přesnosti nesmíš zase tak moc věřit...ale samozřejmě, čím menší číslo tím lepší. Na druhou stranu stačí, aby byly souřadnice zaměřeny starším přístrojem + naměřená nepřesnost a je ti 1m přesnost stejně k nčemu. Já odlovil jednu teď za sněhu a druhou jsem nenašel...je to nano, někde na plotě, tak se musím vrátit a prohlídnout asi tak 70m plotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 to co jsi vybral je GPSMAP 62s? tak ono těm údajům o přesnosti nesmíš zase tak moc věřit...ale samozřejmě, čím menší číslo tím lepší. Na druhou stranu stačí, aby byly souřadnice zaměřeny starším přístrojem + naměřená nepřesnost a je ti 1m přesnost stejně k nčemu. Já odlovil jednu teď za sněhu a druhou jsem nenašel...je to nano, někde na plotě, tak se musím vrátit a prohlídnout asi tak 70m plotu 70m plotu :D my jsme našli špatně zaměřenou tak o 30m a dalo to zabrat ji najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Ano...přesněji 62st PRO. Uvažoval jsem o Oregonu, ale po pročtení diskusí jsem zůstal u osvědčené kvality....Teď používám 60C....a jsem max. spokojenej. Bohužel mám provedení bez slotu na paměťovou kartu, takže se tam nevejdou nový mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.