Pitriss Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Tak už máme první 1000 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Ty jo...já jsem na 124 nalezenejch a 4 skovaný.... Jo, jo, co se narodila dcera, už to nejde jako dřív Krom toho už nejezdím služebně po kraji, takže přibejvaj pomalu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 (upraveno) Kteréhopak člena je tahle geooctávka? Upraveno Březen 13, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Ty jo, kdyz vidim tu OII. s tou jesterku, tak si uvedomuji, ze jeste nemam na me OII samolepku. Sem ji tam mel, ale nejak mi to neladilo do barvy, tak jsem ji zase strhnul, tak musim objednat jinou barvu a rychle ji nalepit. Jo, jo, co se narodila dcera, už to nejde jako dřív... :D Ono to pujde, Luban junior kdyz se narodil, tak jsme si take rikali, ze uz nebudem tolik lovit, ale z kocarku se stal tereni geokocarek a slo to taky. Bych ti ukazal fotky jak nekdy vypadal kocarek, teren 4 hvezdicky nebyl problem :lool: :lool: No a ted jsou Lubanovi 3 a neco a uz je to preci jen lepsi, hledani ho zatim bavi, hlavne krabky vetsi nez micro, proste kdyz je co na vymenu, tak to je potom spokojenej. Tak preju male geokacerce at se ji dobre dari a tobe a rodine samozrejme take. Treba se nekde potkame u kese. Ted o vikend (asi v sobotu) se chystame trochu "vyplenit" Melnik a okoli :-) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Přesně tak. Taky chodím s malým, ale ne na mikro a nano. To ho nebere. Jakmile není v krabici alespoň půl kila kinderšrotu, tak ho to neba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Tak jsem se do hledani kesek s dcerou taky pustil... Dnes pri ceste na obed vyzvednu dalsi DVE kesky, ktere uz mam rozlustene... Jen si nevim rady s touto sifrou: N 50° 27.xxx E 013° 2(4 nebo 5).xxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 (upraveno) Co je to za kesuli, hod sem GC kod. EDIT: jinak vitej mezi stejne postizene nadsence Dneska mi dorazili dva geocoiny, tak je brzy poslu do obehu :-) tak jsem zvedav jak dlouho vydrzi putovat nez je nakej jouda slohne. Upraveno Březen 19, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 (upraveno) No...mě se asi ztratila moje cestovací Octávka.... Odkaz Jinak geniální na luštění je tahle GC2NV80 Mám jí kousek za barákem, ale ještě jí nemám Upraveno Březen 19, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Aa tak to je mrzute, vypada to jako ve skutecnosti, take se Octavky hodne kradou :( Chtel jsem puvodne poslat take neco originalniho pekneho, ale prave kvuli tomuto jsem se na to vykaslal a koupil jsem obycejny geocoiny za stovku a poslu je jen tak s cedulkou a hotovo. Prijde doba, kdy pekny geocoin zahlednem v kesi tak jednou dvakrat do roka, protoze to nikdo nebude posilat prave kvuli tem debilkum co to kradou. Geocoiny uz se tak stanou jen sberatelskou zalezitosti a budou videt jen na eventech, bohuzel. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak uz jsem to konecne vylustil - rozdelit po 7 a dat pod sebe... Uff ;) Jednalo se o tuto kes: GC39HXG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Vidíš Sejvi, když se chce, tak to jde :lool: Mám taky pár takovejch co mi nejdou rozlousknout, kdybys neměl co dělat... to Luban: přesně jak píšeš. Teď jsme měli event "366 den v roce", tam bylo k vidění autíčko, který mělo nacestováno přes 32.000 km, majitelka ho ale nedala z ruky. Jen prohlídnout, ale poslat nikam. Moje Octávečka je u nějakýho idiota v německu - nereaguje na meily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 (upraveno) Sejvi - parada, to se hodi, do Chomutova jezdim casto a mam tam uz par kesi take odlovenejch, tak si tuhle hned pridavam do seznamu planovanych k odlovu :-) V Chomutove se mi asi nejvic libila tato: GC16AE4 ten mlejn a i okoli je pekne. Taky si vzpominam, ze jsem tam nasel nekde v nejakym parku moji prvni nanocache, tenkrat jsem byl z toho dobre vykulenej, takovej malej spuntik div ze jsem na to nepotreboval lupu, dneska uz jsou tyhle pidikese bezne. EDIT: ta blecha mrnava byla tato: GC1E2XG Upraveno Březen 20, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 luban: To je nahoda zrovna tuto GC1E2XG ted lovim. Uz jsem tam byl DVAKRAT a nenasel. Vim ze je pod postovni schrankou, ale jestli je tak malinka tak jsem asi prehledl... Dej info kde a jak je velka ;) A proto, premyslim o razitku atd. Kde nakupujete, popripade jaky geocaching SHOP je NEJ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 (upraveno) Tak jsem ti chtel poradit, ale prohlidl jsem si logy a od te doby co jsem tam byl ja, tak byla keska asi tak 5krat ukradena a trikrat zmeneny souradnice ukrytu, takze tam co jsem ji nasel ja (na lavicce) uz zcela jiste neni. Ale je to mrska mrnava, ty se dohledavaji obtizne. Jinak ja jsem razitko zamitnul, prave z toho duvodu, ze je spousta takovych minikesi kam se ani razitko obtisknout neda, je to dalsi vec do batohu navic a tu tuzku stejne nosit musim, takze razitko e ee. Jinak jsem nakupoval ted tady: geoshop a musim rict, ze velice rychle dodani zbozi. V patek jsem objednal a v pondeli uz jsem to mel doma, jo a platil jsem pres Paypal. Jako zajimavost tam maji tohle: http://www.geokes.cz/geocaching-shop/eshop/6-1-Doplnky/51-2-Na-auto/5/407-Podlozka-pod-SPZ-GEOCACHER-NA-LOVU ja si toho nevsiml kdyz jsem delal objednavku, tak si to asi jeste doobjednam. EDIT: jinak pro tvoji predstavu velikost te kese je presne jak drzi Holy v ruce tady na strane 4 :-) Upraveno Březen 20, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 S tim razitkem mas pravdu, jeste rozmyslim jeho koupi. Ted hledam na EBAY.COM nejakou mini tuzku, ktera se da nosit porad sebou. Kdybych se nahodou nachomejtl nekde u nejake kesky, tak at mam tuzku pri sobe... ;) Dneska se pujdu o poledni pauze na tu mrchu malou zase podivat, snad uz ji uvidim.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 No jo, s tou tuzkou je to jasny, to je presne ten Murphyho zakon: Kdyz si zapomenu tuzku, tak v kesi take zrovna tuzka neni :D Ja mam tuzku snad v kazdych kalhotech a bunde a v aute vozim minimalne dve :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 (upraveno) Hele, tužku nehledej na ebay....zajdi do papírnictví, kup si normální hábéčko, štípni ho na tři kousky, jednu stranu ořezej, dětem vezmi krytky z vypsaných fixek a máš za pětikorunu tři tužky, do každejch kalhot jednu. Jinak Chomutov znám dobře, chodil jsem tam na střední, ale kešuli tam zatím žádnou nemám. Nejblíž mám Klášterec, byl tam vloni nějakej event, tak jsem tam zajel, je to kousek od Ostrova. Mojí první nano jse lovil na třikrát. Byla na černým nýtovaným plotě. Čuměl jsem na ní, ale netušil jsem, že to není nejt, ale keška. Až když mi kámoš ukázal jak to vypadá, šel jsem najisto. Jinak já razítko mám, pořád je většina keší který jsem odlovil standartní velikosti, takže razítkuju. Co se obchodů týče, mám dobrý zkušenosti s Tytyty Upraveno Březen 20, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 sejvi - tak uz jsi ji vycmuchal? ( GC1E2XG ) Blizi se mi petistovka, tak predpokladam, ze o vikendu padne. V sobotu jsme udelali 15 kousku a puvodne bylo v planu v nedeli tu petistovku udelat, ale nejak to nevyslo. Uz jsem konecne take nalepil jesterku na Octu, tak az to vyfotim tak pridam obrazek. Mrknete na tohle, je to pekny pribeh jednoho TeBecka: Fantasticky pribeh jednoho Travel bugu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Jo jo vycmuchal... ;) Byla pekne schovana na magnetu pod postovni schrankou... ;) Zatim mam 17 kesuli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 ... na magnetu pod postovni schrankou... ;) Potvora mrnava Tak pridavam nekolik fotek Octavek s jesterkou z GC fora, ci pak to jsou, hlavne ta modra s logem OC ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 (upraveno) Tady je další...klubová :) Upraveno Květen 1, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) Tak jsem konecne vyfotil moji OII s jesterkou. To dole je keska, moc hezka krabicka ze? Byla skovana za tou poklici. Byla to mysterka a ja ji nemohl rozlousknout, ale jelikoz to tam dobre znam, tak jsem ji celkem snadno nasel metodou BF :-) A o vikendu padla konecne #500 a jeste neco navic, takze ke dnesnimu dni 516 kouskuuu :) Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Lubo, jakej máš nick na gc.com? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) No hledej :-) mas to jako mysterku :D :D :D Tady mas hint: sbgxn zrub trbibmvqyn i cerqpubmvz cevfcrixh (em) A kdyz to vylustis jako prvni, budes mit Octaviaclub FTF :D :D :D Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 A mám tě! FTF! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Bingo, mas FTF ;) tak to bylo jednoduchy, tak 1,5 hvezdicky no. Sem se tam chtel regnout pochopitelne jako Luban, ale uz to bylo obsazeny (mimochodem ten profil vubec neni pouzivany, grrr... ) no tak jsem si dal "lubik" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Jasný,mě taky prošla až třetí přezdívka. WOW! právě jsem vyluštil jednu libovou mysterku. Už se s mí patlám docela dlouho a dneska to vyšlo UVB-36 GC2NV80 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Dnes jestli nebude prset, tka me ceka odloveni 4 kesek, jednu jsem zdolal pri ceste z obeda... ;) Jo zacinam, tak jich mam v okoli jeste porad HODNE neodlovenych... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 A ty jsi kterej :D Tenhle, že? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Jo to jsem ja, muj nick je NASTESTI vsude VOLNY... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.