Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 se mu ani nedivim, kdo by ho taky chtěl.... Máš zakázanou akceptaci přátel na gc.com jo? I ty individualisto! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 No popravde ani nevim, ze to mam zakazane. Kde to zmenit na POVOLENO? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 čéče asi někde v profilu....se zkusím mrknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Uz jsem dohledal, ted uz mam povoleny pratele... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Už jsem tě požádal.... "Chtěl bych být, víc, než přítel, tvůj...." :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 POTVRZENO, "...Koukej koukej na můj nos, Podobný je tvému dost, Tak dej si říct a chvíli stůj, Chtěl bych být víc než jen přítel tvůj..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Nevim jak nos, ale účes máme téměř shodnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tak, Ostrovaci to maj potvrzeny a Sejvimu jsem take poslal zadost Blizi se nam zase dalsi prodlouzenej vikend, tak zase trochu popojedem, i kdyz ted ma byt horsi pocasi tak uvidime co z toho bude. Mam ve svem okoli nejake resty tak to asi o vikend zacnem s georodinou plenit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) WOW! právě jsem vyluštil jednu libovou mysterku. Už se s mí patlám docela dlouho a dneska to vyšlo UVB-36 GC2NV80 Zajimavé, jak dlouho jsi poslouchal, než se objevila ta zpráva??? A mimochodem, dnes máme oslavy Dnes je to právě 12 let, co byla založena první keška 3. května 2000 Dave umístil první keš hry GPS Stash Hunt - Stash #1 na souřadnicích N 45 17.460 W122 24.800 Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Poslouchal jsem celej tejden v práci, měl jsem to puštěný jako podkres. Jednu zprávu jsem chytil náhodou doma večer a druhou po tejdnu v práci. Pak jsem tejden civěl na shluk různejch slov, nedávajících smysl. Až dneska mě osvítilo, použil jsem transpoziční dekódování a finální souřadnice byly na světě Tak hepy brzdej geokešink 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 (upraveno) Smutný konec jednoho "z nás" Na stránkách českého geocachingu bylo vyhlášené pátrání, hledali ho kamarádi, známí, neznámí, vymýšlelo se, kde by mohl být. Tak smutný konec nečekal nikdo. Upraveno Červen 13, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 jj, hlavně včera na Nově z geocachingu udělali nebzpečný koníček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Copak Nova, ta udělá pro sledovanost cokoliv. Když se jim to hodí, může být životu nebezpečný každý schodiště, ze kterýho lze spadnout a přizabít se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 To patrani jsem sledoval na GC vcera cely den, bohuzel konec smutny. No a NOVA... No comment To je jak ta reportaz jak hapal ten L-29, taky prej to je nebezpecny a dobre to rekl ten manik z toho letiste "Mnohem nebezpecnejsi je dojet autem na to letiste" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Přesně tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Tak jsem si byl včera odlovit mojí první kešku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Nekecej....a jak to dopadlo? jaký máš pocity? Budeš lovit dál, nebo končíš? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Dobre DAKIE... ;) Ja jsem zatim na cisle 59. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 (upraveno) Dakie - gratuluji, vitej mezi kacery :-) tak preju hodne dalsich krabicek a hlavne zazitkuuu ;) My jsme ted pres zimu nejak moc nelovili, vlastne vubec :-) , uz aby bylo teplejs, to je lepsi. Tak a ted vam sem jeste davam dalsi povedenou parodii tentokrat na geocachingove tema :D http://youtu.be/e2gaCEQxTUA Upraveno Únor 6, 2013 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 :lool: :lool: :lool: Dobrý video :lool: :lool: :lool: To už je třetí verze kterou jsem viděl: Předvolební, povolební a Geokačerská Já lovil nedávno - mrcha byla někde 18m vysoko na borovici. Když už jsem tam s malým byl, tak jsem tam vylez. Docela fuška. Zafuněl jsem si brejle, takže jsem logoval poslepu a jednoruč, protože druhou rukou jsem se držel kmenu. Když jsem se, hrdej na svůj výkon, vrátil dolů na zem a čekal od sedmiletého syna slova obdivu, jen tak na mě kouk a povídá: Nějakej zadejchanej, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 No právě jsem se koukal na další keše v okolí a většina z nich není přístupná v zimě, nebo je někde na skále.. Ta první co jsem odlovil tak byla taky ve skále, samozřejmě byl sníh, takže než jsem se tam vyšplhal a pak se ještě natáhnout zhruba 1,5m (musel jsem si stoupnout na tu spičku skály).. Takže na další kešku půjdu až opadne sníh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Holy - :D ty deti to vzdycky nejak rozseknou :lool: S tim Adou jsi jeste zapomel na parodii Octavia, nebo jsi to jeste nevidel?? : Dakie - moje prvni vyprava za keskou byla take ve snehu a u skaly. Tenkrat jsem se na to pripravoval, procital a hltal jsem info na netu no a kdyz jsem se konecne odhodlal vyrazit najit prvni krabku, tak napadlo asi 30cm snehu a hned to bylo zajimavejsi (cti obtiznejsi). Tenkrat jsem mel jeste pouze PDAcko s navigaci, ktera nebyla zrovna vhodna pro geocaching, no do toho ta zima a snih No pochopitelne jsme krabku nenasli :D Navigace nas honila +/- 50 m a do toho ten snih. Ani tam nebyli proslapane zadne stopy. No nicmene nas to neodradilo a jakmile slezl snih tak jsme ji uz pak celkem v pohode dohledali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 :lool: tak tohodle Adolfa jsem neviděl, jen toho, co nechce octavii s klikou :lool: Já první krabku odlovil se synem, kousek od jeho mateřský školky. Byl nadšenej, tak jsme začalo lovit. Výhoda zdejší oblasti je ta, že většina kešek se dá odlovit i v zimě, takže mě nemusí svrbět prsty a gpska nemusí spát zimním spánkem v brašničce. To mi připomnělo, že musím dát do kupy tu zmudlenou kešku co mi nějakej hajzl zničil. Jsem zvědavej na novou navi Garmin Oregon 650 Už bude umět ruskej Glonass, takže přesnost bude někde jinde než u klasiky GPS. Jestli to vyjde, tak do ní asi půjdu, podle prvních informací se mi bude určitě líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Tak co loviči...počasí se umoudřilo, už lovíte? Já mám na kontě svoje první FTF! (GC49VKK) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Tak mi v okoli "VYROSTLI" dalsi kesky, takze co nevidet zase pujdu LOVIT... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Já lovím průběžně, snažím se dát každej měsíc alespoň jednu :) Teď chystám jednu vyrobit jednu mysterku...tak uvidíme jak se zadaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Tak mi v okoli "VYROSTLI" dalsi kesky, takze co nevidet zase pujdu LOVIT... ;) Jo je tam neco noveho, byl jsem ve tvem "rajonu" minuly tyden v utery a chtel jsem to tam trochu probrat, ale nakonec z toho seslo a na kesky jsem se vubec nedostal. Ale pojedu tam jeste dvakrat v kvetnu, tak snad bude chvilka casu na nejake krabky. Letos to vubec nejak zanedbavam, ale nas nejmensi clen geotymu uz se naucil na kole, tak predpokladam, ze to bude zase o neco zajimavejsi a vrhnem se na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Nějak se poslední dobou daří. Další FTF, tentokrát na GC4B4Z5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 :palec: :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 se dívám, že je tu dost bláznů, jako moje polovička :) naštěstí už je to jen občasná záležitost. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.