Přejít na obsah

Po zamknutí nezhasne interiér

Doporučené příspěvky

Mám menší problém s osvětlením interiéru. Při zamknutí světlo problikne, ale pořád svítí dál. Dneska jsem měnil stropnici a předchozí majitel dodělával zadní osvětlení. Bohužel je to dodělávané prasácky přes izolepu, takže po vyndání předního osvětlení jsem objevil jeden volný drát (hnědý). Pak jsem našel další 2 hnědé dráty, které byly zalepené k sobě a vypadaly, že k nim ten hnědý patří, tak jsem všechny 3 spojil.

Všechno v autě svítí, ale po tom zamknutí auto nezhasne. Předpokládám, že jsem něco zkonil při výměně. Nevíte, čím by to mohlo být, případně který drát má na starosti zhasnutí po zamknutí?

Odkaz ke komentáři

Přikládám fotky té svorkovnice a kabelů, jestli to pomůže. Rozpojil jsem ty hnědé dráty a auto stále nezhasíná. 2 hnědé dráty vedou z jednoho otvoru v té svorkovnici, třetí je k lampičce zadního osvětlení. Žádný jiný drát nevypadá, že je přerušený. Z elektrického schématu moc moudrý nejsem, našel jsem pouze k centrálu, kde je vidět tohle osvětlení (ale jsou u něj ukázány pouze 3 dráty). Ale přímo schéma té svorkovnice jsem nenašel, abych alespoň zjistil, po kterém drátu se mám pídit.

Menší dotaz ještě k tě zadním lampičkám, mně svítí pouze při otevřených dveří. Manuálně jsem je zapnout nemohl, abych si posvítil. To asi není správná funkce, že? Každopádně to je až druhotný problém.

post-31880-0-74213200-1452941914_thumb.jpg

post-31880-0-27364000-1452941922_thumb.jpg

post-31880-0-46556000-1452941930_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...