Sluky Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Zdravím už pár stovek km se mi stane že auto nemá takový zátah jak ze začátku, kdy tam byl ten zátah znát, někdy to zatáhne jak bejk a někdy je to takový slabší,do nouzáku nepadá,a plus turbo vydává zvláštní zvuky po vyšlápnutí plynového pedálu jako zvuk dobíhání lopatek nebo takový svištění nevím k čemu to přirovnat. Nevím zdali to má s něčím souvislost, a nedávno jsem tam nalil ty nejlepší aditiva a jakoby s nimi to přišlo to slábnutí výkonu,nevím jestli je to souhra náhod, díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Aditiva do ceho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 A nejlepší aditiva myslíš které? A pokud turbo vydává divný pískající zvuk, tak máš asi i řešení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Taky mi tak blbě "dobíhá" asi jako když vypínáš vysavač, nevim jak to popsat, ale nepíská, je to hlubší zvuk ... každopádně turbo se vrátilo z čištění a prý absolutně v pořádku k tomu nové rozvody ... že by nějaká hadice netěsnila či byla prasklá nebo někde nějaký ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Taky mi tak blbě "dobíhá" asi jako když vypínáš vysavač, nevim jak to popsat, ale nepíská, je to hlubší zvuk ... každopádně turbo se vrátilo z čištění a prý absolutně v pořádku k tomu nové rozvody ... že by nějaká hadice netěsnila či byla prasklá nebo někde nějaký ventil? No možný to je musím to zjistit u mechanika, auto zatím jede nepadá do nouzáku, jen mě zajímalo to svištění nebo co to je když vyšlápnu plyn v tahu,myslíš že by moh bejt problém v nějaký podtl. hadici když to auto jednou zatáhne jak prase a pak zase je takový línější?co váha vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Jo ty myslis odfouknuti turba když sundas nohu z plynu? To je normální zvuk :) to je jen přetlak, který uchází :) to buď v klidu. Ale to že jednou zatáhne a poddruhy ne, to už nevím co to může být... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Zaseknutá regulacia turba, ked zatahne tak je to O.K ked netaha tak je ta seknuté, a proto to robí aj ten zvuk takové to phou phou phou že? Lebo zostalo otvorené naplno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Smolík Odesláno Červen 26, 2020 Sdílet Odesláno Červen 26, 2020 Ahoj, jak jsi dopadl s turbem? Má to dělat ty zvuky hlavně při dojíždění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.