Jump to content

černá chrochta

košin

Recommended Posts

Tak se pak pochlub co jsi dal na auto :-) Mě by se moc líbili gemini antracit, ale je to minimálně 20 tisíc + na bazoši + jsem minulý rok kupoval za nemalé peníze nové alu 17" + gumy a to nemluvím o zápisu kol v TP. Na auto mám štěstí, manželku už trefili 2x, mě 1x, teď to půjde do opravy. Nerad bych pak řešil až přijde nějaký rýpal a řekne že nebudou plnit, protože...

s tím zápisem to záleží na úřadu no, ale mám vyhlídlou firmu která tyhle kola dováží a dřív jsem jim vozil zboží dodávkou, takže si snad vzpomenou na dobré služby a budou ochotní za úplatu udělat typák, pak jen stk a úřad

2kg drátů a handsfree je venku, nahodil jsem gateway, nasadil bolero, zkusil, zvuk šel jen nebyl signál od antény, tak jsem ho vypojil, zapojil antenu do druhé dírky a od té doby na boleru není zvuk...audience hraje v pohodě dál....neví někdo co se mohlo stát? pojistku jsem měnil a nepomohlo

post-24441-0-36210400-1462379342_thumb.jpg

no to mě napadlo, ale proč by to při prvním připojení hrálo? žeby než si to nějak uvědomilo že mám víc repráků?

no kabely jsem zredukoval, zůstala vlastně jen ta kostka co je vevnitř, do ni bylo napojeno něco jak prodložení do kterého bylo namotáno handsfree

jo to mi psal Cosby, žádný dotykáč (bolero, amundsen, columbus) nepodporuje předface soundsystem, jedině by to možná dal nexus, ale ten stejně nemá USB/SD vstup, takže mi to je k ničemu :D ještě jsme psal Vašovi, třeba má nějaké zkušenosti s úpravou nebo má info že to třeba umí nějaká čína ala columbus

Edited by košin