Martin_TDi Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 No, tak to jsou moc krásné kolečka ! 0 Quote Link to comment
košin Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 dneska koupena gateway :) nastříkám rámeček a bolero jde do auta 0 Quote Link to comment
Myš Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 noo si mi ji vyfoukl :D :D 0 Quote Link to comment
košin Posted April 29, 2016 Author Share Posted April 29, 2016 Mys: pardon, kdo driv prijde :-) navic orodejce byl 15km ode me :-) Ketys: jeste si pockej, jedu pro ne pristi vikend a jeste je necham narovnat, trosku hazely 0 Quote Link to comment
ketys Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Jo vlastně :) Jsem zapomněl, že je má u sebe Miloš :) 0 Quote Link to comment
Myš Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 košin: to je jasný, já to přežiju...taky platí kdo si počkám ten se dočká :D 0 Quote Link to comment
košin Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 jedna taková obyč fotka, o víkendu se jede pro kola, ladí se nějaké věci v interiéru do černého lesku :) 0 Quote Link to comment
shamp1x Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Budeš dávat větší kola než 17"? Podle mě bych řekl že tyhle jsou jedny z nejhezčích základních 17" co se na tu oktu dali sehnat. Když beru v potaz originály. 0 Quote Link to comment
jardap007 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Da r20 a na vzduh :D zejo Dane Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Na těch 19" kolech to bude šupa, už se těším na fotečky na svezení ! 0 Quote Link to comment
košin Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 (edited) shamp1x jo budu dávat 19tky, repliky Sline, ty Pegasy nejsou škaredé, ale jsou prostě malé :D Martine: jasně že se stavím a můžeš se povozit :) Edited May 3, 2016 by košin 0 Quote Link to comment
shamp1x Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Tak se pak pochlub co jsi dal na auto :-) Mě by se moc líbili gemini antracit, ale je to minimálně 20 tisíc + na bazoši + jsem minulý rok kupoval za nemalé peníze nové alu 17" + gumy a to nemluvím o zápisu kol v TP. Na auto mám štěstí, manželku už trefili 2x, mě 1x, teď to půjde do opravy. Nerad bych pak řešil až přijde nějaký rýpal a řekne že nebudou plnit, protože... 0 Quote Link to comment
košin Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 s tím zápisem to záleží na úřadu no, ale mám vyhlídlou firmu která tyhle kola dováží a dřív jsem jim vozil zboží dodávkou, takže si snad vzpomenou na dobré služby a budou ochotní za úplatu udělat typák, pak jen stk a úřad 0 Quote Link to comment
košin Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 2kg drátů a handsfree je venku, nahodil jsem gateway, nasadil bolero, zkusil, zvuk šel jen nebyl signál od antény, tak jsem ho vypojil, zapojil antenu do druhé dírky a od té doby na boleru není zvuk...audience hraje v pohodě dál....neví někdo co se mohlo stát? pojistku jsem měnil a nepomohlo 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 těch kabelů tam bylo fakt nějak moc :D tyjo ale ten zvuk je divný, nemůže to být dané tím že máš soundsystem? že by se to muselo nějak nakódovat? 0 Quote Link to comment
košin Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 no to mě napadlo, ale proč by to při prvním připojení hrálo? žeby než si to nějak uvědomilo že mám víc repráků? no kabely jsem zredukoval, zůstala vlastně jen ta kostka co je vevnitř, do ni bylo napojeno něco jak prodložení do kterého bylo namotáno handsfree 0 Quote Link to comment
Myš Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 no s tím SS to tak být může, mě to dělalo jen při výměně streamu s mp3, že sem musela nechat nakodovat, radio hralo, cas běžel ale nic nebylo slyšet...po nakodování už byl problém vyřešen :) 0 Quote Link to comment
košin Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 no psal jsem Cosbymu, snad se mu to povede rozchodit 0 Quote Link to comment
košin Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 tak radio nebude, nepodporuje soundsystem 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 To si deláš srandu... a to jako žádné bolero nepodporuje? tak jedině pak Amundsen/Kryštof 0 Quote Link to comment
košin Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 (edited) jo to mi psal Cosby, žádný dotykáč (bolero, amundsen, columbus) nepodporuje předface soundsystem, jedině by to možná dal nexus, ale ten stejně nemá USB/SD vstup, takže mi to je k ničemu :D ještě jsme psal Vašovi, třeba má nějaké zkušenosti s úpravou nebo má info že to třeba umí nějaká čína ala columbus Edited May 5, 2016 by košin 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Tak to je docela hustý, hlavně dost podstatné info pro někoho dalšího. a co nějak přizpůsobit ten SS? jako třeba výměnou za face nebo to vyrubat celé ven? :D 0 Quote Link to comment
košin Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 ven tu kuchat nechci, hraje to hodně dobře :D uvidím co odpoví Vaša, třeba to nějak půjde obejít, přepinovat nebo k tomu něco dokoupit, kdoví :) při nejhorším mi zůstane audience no.. 0 Quote Link to comment
Myš Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Twl a ja taky chtela bolero a ted se tu dozvim toto , kazdopadne drzim palce at se to podari vyresit at vim co me ceka ☺️ Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Quote Link to comment
košin Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 no taky jsem z toho lehce nasraný, mám všechno a ono si to nespolupracuje se soundsystemem? zas kluci ze škodovky někde mysleli prdelí 0 Quote Link to comment
košin Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 a aspoň něco vyšlo :) 0 Quote Link to comment
PetrRS Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 pružinky :) taky mám a je to pecka 0 Quote Link to comment
Recommended Posts