košin Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Tak problem odstranen, vymenen trmen, jeste jednou dik Adame za super cenu a dopravu :-) po nedeli ho natru at to nevypada jak u curaku na dvore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Košin opravář! Chci taky FN3. Moje kotouče se vlní jak český dálnice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Co bylo tomu třmenu? Říkal jsi, že pístek chodil dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2016 To bych taky chtel vedet co mu bylo, vytahl jsem ho ven, zatlacil normalne prstama a nezdalo se mi ze jde spatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 poradí někdo číslo podvolantovky pro tříramenný volant? Maxidot, tempomat mám v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 (upraveno) dneska výměna silentbloku na převodovce, starý už byl lehce vymletý ale stejně se nevyřešilo proč sebou motor tolik škubne při startu a při vypnutí...egr a klapku jsem čistil na jaře Upraveno Říjen 10, 2016 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 takže po výměně už motor neškube? mě to taky dělá tak jestli to je tím... i když v mém případě to dělá i dvouhmota :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 neškube sebou tolik, ale při těch startech a vypnutí motoru tam prostě skáče moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Nevím jak to je na 2.0 TDI u O2, ale u O1 se to dá lehce zjistit kde je problém. Stačí zavřít klapku na EGR ventilu rukou a koukej jestli se motor jen "vypne" bez klepání, nebo zaklepe. Pokud "vypne" v klidu, tak je problém v ovládání té klapky (je-li čistá), takže nějaký ventil, hadičky atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 chlapi je v pohodě že klapka chodí takhle pomalu? včera jsem vyndával kámošovi egr s kalpou taky z BKD a klapka mu šla podle mě o dost rychleji https://youtu.be/GnEx8GqTiXQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 včera jsem vyndal ven sání a vyčistil ho, ten humus v nádobce jsem vyškrábal a proplách to pořádně technickým benzinem, vydrbal kartáčkem, ale nechtělo se mi fotit jak jsem byl celý černý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 nic moc nového, střádám věci na jaro.. zítra se vymění žhavičky, v úterý koupím novou baterku a pak už jen plechy se zimákama a čekat na jaro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Pěkná večerní fotečka ! Ty se teda pěkně dlouho držíš těch letňáků, už je celkem dost zima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 pokud je nad 5° tak zimáky nemají smysl, ještě na mokru, ale s tím že má přijít -10 tak už tenhle týden přezuju, stejně na to nebyl doteď čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 tak pokračuju v monologu :D dneska vyměněny žhavičky, staré už to měly za sebou, jedna psala i chybu, dík Robe za help 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Jsou teď ty nový poznat? Jinak pěkná fotka ze srazu ;) USko si musim taky nechat nakódovat, vypadá to dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 no čekal jsem to ráno lepší, o něco se to zlepšilo ale furt to točí moc dlouho ráno,takže dneska zajedu ještě pro baterku, snad to pomůže kdybys měl někdy cestu do Ostravy nebo okolí tak se stav, nakodujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Na FL US svietenie nejde tak lahko nakodovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Pěkně dlouhé a tenoučké ty žhavičky! A přístup pěkně na 2 věci..... Ještě bych možná nechal zkontrolovat srartér, ten určo nikdo ještě nedělal . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Martine starter jsem měl venku někdy na jaře nebo v létě, vyčistěný a namazaný...spíš si myslím že to celé kurví ta klapka, musím se domluvis s Romanem a prohodit to na zkoušku, ale nějak teď není čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 tomiq07: Rolbař si s tím poradí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 pánové jsou ty hodnoty u egru a váhy na hovno? je to na volnoběh, VCDS k tomu píše o hodně nižší rozmězí hodnot na volnoběh... chyby žádné, egr vyčištěný spolu s klapkou a sáním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 mám to krásně čisté :D jinak po novém roce se budou dělat rozvody a turbo, háže to nouzáky a nechce se hýbat regulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 ty koncovky jsou prostě dělo! :) turbo vyměníš a jede se dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 furt něco opravuješ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 jojo Ketys, to je trest za to že jsem nebyl spokojený s jedničkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Núdzaky? Tak to máš radosti, ale tak všetko si pýta svoju daň :-) Ja tiež furt vymýšľam a potom musím riešiť viac problémov :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 nedá se nic dělat, 237k je dost na origo turbo, koupím repas a nechám to v lednu udělat ať mám klid a fouká to jak má, původně jsem chtěl nějaké větší turbo, ale z toho sešlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 umyto, nedalo se na to dívat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Mám to taky špinavé, že není poznat odstín barvy :) ,ale umyju až v pátek po šichtě aby to chvilku vydrželo :wub: ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.