Přejít na obsah

černá chrochta

Doporučené příspěvky

Tak se cvičně přehodíš podvozek :) . Neděláš to nějak často ? :wub: Jinak jméno Novák mi nic neříká, v Lubojatech vím akorát o jednom servise - a to je dohromady elektrikář Bachořík a nějací dva jeho kámoši mechanici. No snad Ti to konečně klapne a opraví Ti to. :palec:

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři

černota je u doktora, tak uvidíme co zítra řekne za diagnózu

modrá babička je už v na sériovém podvozku bez poziček, kola prodané...

tak mi asi nezbýv nic jiného než dát černotu do kupy a ladit :D ale už jsem začal něčím malým - podklad znaku do barvy auta :) objednáno plno věcí (ledky do interieru, chrom ovladače, koncovky vyfuku...)

snad to dobře dopadne a budou to jen ty gumičky

post-24441-0-93833300-1456150952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

bmp: jako abych řekl pravdu trochu si mi nahnal strach :D ale určitě budu chtít do protokolu napsat že ten zábrus dělal abych měl klid v duši a případný argument mu to vrátit a udělat znova zadarmo :) a ještě jedna otázečka na tebe, děláš lazení softu ? jak vidím v tvojem vlákně jak sis s tím vyhrál a jaká ti z toho vylezla spotřeba, tak bych radši zajel k tobě než třeba k TDIfun

Odkaz ke komentáři

Tak cernoska zije, menil se jeden vstrik, kabelaz ke vstrikum a nove tesneni. Zabrus ulozeni, vstriky vycistene ultrazvukem, vysledek je super, zlepsily se starty, motor je tissi, krasne reaguje na plyn, netrepe se - jsem spokojen :-) pristi vikend je domluvena vymena spojky a pak uz bude snad klid

Odkaz ke komentáři

začal jsem trošku začerňovat interiér, sloupky z RS jsou na místě, původní sloupky slouží na test jak to bude vypadat nastříkané sprejem, podle výsledku budu dělat i zbytek sloupků + strop... neví někdo jak je to s roletou střešního okna ? dá se vyndat jen samotná roleta nebo musí celý šíbr dolů?

dále dorazily nějaké ty koncovečky :) lakuje se kryt na děšťový senzor a potom budu chtít nalakovat i zrcátko, další otázka, jak ho sundat?? :D čekám až dorazí RS kryty pedálů, ledky máme téměř všude, chybí už jen zrcátka a couvací (ty jsou už taky na cestě)

o víkendu se jede dělat spojka, přes týden ještě zajedu na stk, snad mě nevyrazí :D a po STK jeslti zbyde dost peněz do rezervy tak skočím na folie, asi 5% zadke a 50% předek, když černo tak pořádně :loool:

post-24441-0-79411300-1456684232_thumb.jpg

post-24441-0-39617100-1456684444_thumb.jpg

post-24441-0-17222100-1456684467_thumb.jpg

post-24441-0-43227700-1456684488_thumb.jpg

post-24441-0-29311900-1456684511_thumb.jpg

post-24441-0-11061200-1456684545_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

máme všude mít osvětlení bílé barvy, ne žluté ! myslím že ně tak je to psáno i v zákoně :D :D :loool: oni si ty mrdky stejně něco najdou... navíc na nových autech se to dává z výroby taky v ledkách, už konečně přišli po letech že ty skleněnky jen hřejou a dělají bordel (např na O1 důlky v liště :wallbash: )

Upraveno uživatelem košin
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...