Jump to content

černá chrochta

košin

Recommended Posts

Tak se cvičně přehodíš podvozek :) . Neděláš to nějak často ? :wub: Jinak jméno Novák mi nic neříká, v Lubojatech vím akorát o jednom servise - a to je dohromady elektrikář Bachořík a nějací dva jeho kámoši mechanici. No snad Ti to konečně klapne a opraví Ti to. :palec:

Edited by Martin_TDi

černota je u doktora, tak uvidíme co zítra řekne za diagnózu

modrá babička je už v na sériovém podvozku bez poziček, kola prodané...

tak mi asi nezbýv nic jiného než dát černotu do kupy a ladit :D ale už jsem začal něčím malým - podklad znaku do barvy auta :) objednáno plno věcí (ledky do interieru, chrom ovladače, koncovky vyfuku...)

snad to dobře dopadne a budou to jen ty gumičky

post-24441-0-93833300-1456150952_thumb.jpg

bmp: jako abych řekl pravdu trochu si mi nahnal strach :D ale určitě budu chtít do protokolu napsat že ten zábrus dělal abych měl klid v duši a případný argument mu to vrátit a udělat znova zadarmo :) a ještě jedna otázečka na tebe, děláš lazení softu ? jak vidím v tvojem vlákně jak sis s tím vyhrál a jaká ti z toho vylezla spotřeba, tak bych radši zajel k tobě než třeba k TDIfun

Tak cernoska zije, menil se jeden vstrik, kabelaz ke vstrikum a nove tesneni. Zabrus ulozeni, vstriky vycistene ultrazvukem, vysledek je super, zlepsily se starty, motor je tissi, krasne reaguje na plyn, netrepe se - jsem spokojen :-) pristi vikend je domluvena vymena spojky a pak uz bude snad klid

začal jsem trošku začerňovat interiér, sloupky z RS jsou na místě, původní sloupky slouží na test jak to bude vypadat nastříkané sprejem, podle výsledku budu dělat i zbytek sloupků + strop... neví někdo jak je to s roletou střešního okna ? dá se vyndat jen samotná roleta nebo musí celý šíbr dolů?

dále dorazily nějaké ty koncovečky :) lakuje se kryt na děšťový senzor a potom budu chtít nalakovat i zrcátko, další otázka, jak ho sundat?? :D čekám až dorazí RS kryty pedálů, ledky máme téměř všude, chybí už jen zrcátka a couvací (ty jsou už taky na cestě)

o víkendu se jede dělat spojka, přes týden ještě zajedu na stk, snad mě nevyrazí :D a po STK jeslti zbyde dost peněz do rezervy tak skočím na folie, asi 5% zadke a 50% předek, když černo tak pořádně :loool:

post-24441-0-79411300-1456684232_thumb.jpg

post-24441-0-39617100-1456684444_thumb.jpg

post-24441-0-17222100-1456684467_thumb.jpg

post-24441-0-43227700-1456684488_thumb.jpg

post-24441-0-29311900-1456684511_thumb.jpg

post-24441-0-11061200-1456684545_thumb.jpg

máme všude mít osvětlení bílé barvy, ne žluté ! myslím že ně tak je to psáno i v zákoně :D :D :loool: oni si ty mrdky stejně něco najdou... navíc na nových autech se to dává z výroby taky v ledkách, už konečně přišli po letech že ty skleněnky jen hřejou a dělají bordel (např na O1 důlky v liště :wallbash: )

Edited by košin

uvidíme co řeknou :) jinak ovladač na VW je z Aliexpresu, ale musel jsem ho dost upravit (předělat podsvícení, použít origo spodní plast protože ten VW nechtěl držet v patici, předělat ledky na podsvit z červené na bílou, podložit aby fungovaly čudlíky :D )