Martin_TDi Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Nikdy mě takto neodbyli, možná je to tím že manželka je trochu do rodiny s majitelem servisu..... Tak se nezlob. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 říkám v pohodě, tohle se nedalo tušit :) už nechme toho silentbloku :D dneska ráno se staréru zrovna 2x nechtělo točit, tak to vidím na podzim novou baterku v neděli sraz, tak to trochu opláchnu aby kluci mohli kritizovat :D po neděli se udělá čištění vstřiků, pak dám poznatky z akce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 chlapi jak je to s airbagem pro 3amenný volant? je pytel + upevňovací mechanismus stejný jako ve 4amenném? jako že bych sehnal záslepku na 3ramenný bag, vyndal pytel z 4ramínka a dal do ho toho 3ramínka? podle obrázků se mi to zdá stejné, ale nevím jeslti se mi chce vyhodit talíř za kryt bagu a pak ho mít na parádu doma :D jo a jak to je s multifunkcí? musím nechat něco odkódovat, nebo stačí prostě jen přehodit volant a hotovo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 U OII je stejnej jak na 3 i 4ramínko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 nie je... u o 2 FL je rovnaký, ale na predFL volanty sú AIRBAGY rozdielne :) 4 ramenný: https://www.google.sk/search?q=octavia+2+airbag&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXo-S09-DKAhUI7nIKHUsBBMAQsAQIGg&biw=1366&bih=641#imgrc=YMcZv5HlPz_WoM%3A 3 ramenný: https://www.google.sk/search?q=octavia+2+airbag&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXo-S09-DKAhUI7nIKHUsBBMAQsAQIGg&biw=1366&bih=641#imgrc=ZUqVAaHdb6g_PM%3A či sú vnútornosti rovnaké... myslím že asi áno, ale do nejakých prerábok by som sa osobne moc nepúšťal :) život mi je milý :) na tvojom mieste skúsim zohnať 3-ramienko z FL RS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Jo jasně, já myslel FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Prave ze fl rs se mi nelibi, radeji kozene 3raminko ze sport paketu, perfor z rs taky nemusim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 6, 2016 Sdílet Odesláno Únor 6, 2016 si mel rict a hodit to k nam na servis tam delame vsecko :-D v nedeli pokecáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 tak čištění VIFem nepomohlo, nevíte o někom z moravskoslzského kraje kdo by mrknul co by mohlo být špatně a případně opravil za rozumné peníze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Tdi fun určitě bude vědět, ale cenu netuším. Zkus mu cinknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 dneska vyměnen palivák, 5 minut na volnoběh v klidu, hodnoty na vstřikách šly o půlku dolů, šel jsem se projet a znova jsem na 2,99 a 1,4... tak teď otázka co je špatně? nafta co jsem vysál z filtru byla teda pěkný sajrajt, filtr černý, stěny na té nádobce byly taky špinavé na fotce porovnání špínavé a čisté nafty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Jestli je palivák zevnitř černej, máš netěsné uložení vstřikovačů v hlavě ("podfukujou vstřiky"), což je typický problém BKD. Opravit se to dá jedině mechanicky - vyndat všechny čtyři vstřikovače, zafrézovat uložení v hlavě, zabrousit otřepy v šachtě, vyměnit převlečenou matici na vstřiku, navzájem zabrousit a celé složit zpátky s novými šrouby. A když už to bude celé venku, nebylo by od věci vyčistit a seřídit vstřiky, pokud nebude některý KO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Co to je za sračku? :D jestli to chvíli běželo normálně tak budeš mít zasranou nádrž a cesty, takže než bych dělal vstřiky tak nádrž ven, prolejt všechny cesty a zkusit jestli to nebude dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 jedna alternativa jak druhá :D nevím co se mi chce víc...teď asi vyjedu nádrž téměř do sucha a zkusím najít plnou co to udělá doufám že je to jen ten bordel, začlo to dělat poté co jsem dal do nafty vif 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Nádrž nemá být od čeho zasraná, černota se do naftového filtru dostane buď a) z tandemu (to je černý jen filtr) nebo b) od netěsných vstřiků a to je od sazí černý i obal filtru. Fakt, že na volnoběh je to Ok a po jízdě jdou hodnoty do háje jen potvrzuje variantu b). Zezačátku to má jen horší volnoběh a za jízdy občas trochu pocukává, časem to začne blbě startovat a kouřit bíle za studena i za tepla a pokud se ta netěsnost nepodchytí včas, může se sedlo poškodit natolik, že už opravit nepůjde a bude se muset vyměnit celá hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 a nevíš o někom kdo je schopný tohle udělat z moravskoslezského kraje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 To je dobrá otázka. Jediný o kom spolehlivě vím, že to dělá pořádně, je Dieselpower v Praze. Možná bych se zkusil poptat Humla (RF Auto Brno), jestli by to neuměl zařídit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Ahoj Dane. V ostrave je celkem machr na opravy hlav pan Študent nechaval jsem tam opravovat hlavu jak se mi rozletel hydrostel. Zkusil bych se poptat tam. Ale nevim jestli by byl schopen to udelat na aute nebo by jsi musel nechat sundat hlavu. Ale s jeho praci jsem byl spokojen. Za vyvareni poskozeneho otvoru pro hydrostel,zabrouseni ventilu srovnani hlavy a tlakovku si vzal neco pres dvojku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Kontakt študent http://www.opravyhlav.cz/index.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Rišo dík za kontakt, už jsem psal jeslti má zkušenosti s takovou opravou, mám ještě rozjednané přes kámoše jeden servis, dělali mu něco podobného. bmp: díky moc za rady, podle tvojeho popisu je to na 95% můj případ, teď jen sehnat někoho schopného kdo to udělá, díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Držím palce Dane ať to nějaký fachman dá dokupy za rozumné finance ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Osobně bych vyndal ty vstřiky, vyčistil ty otvory pro ně, vyměnil gumičky a při tom nechal vstřiky preventivně vyčistit. Krom vyčištění si podle mě dokážeš udělat sám. Nebo zkus tu "černou" naftu přefiltrovat přes filtrační papír a uvidíš co to bude, pokud saze, je to od vstřiků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 uvažuju že to risknu a zkusím je vyndat sám a dát ty nové gumičky, pošlu je někam na kalibraci a čištění a snad to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Dane jak jsem rekl, vstriky vyndas sam, v tom bych nevidel problem ;) Vstriky bych nechal vycistit,zkalibrovat,nove gumicky, kdyz bych to mel rozhozene, udelal bych nove zhavice a budes z vesela jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 tak servis jsme nejspíš našli, ale příští týden mají plno, takže až na konci února by snad bylo místo, cenovka solidní, snad budou vstřiky OK a jen se vyčistí a zkalibrují. a stejně ještě jeden dotaz, jak vypustím nádrž? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Autosmetana ve Frydku. Rozumí TDI jako nikdo. Najdi si ho na netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Vyjezdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Tak jak pokračuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 zatím nijak, na pondělí jsem objedaný v Lubojatech u odborníka, tak se uvidí potom..v neděli jedu přehodit věci z babičky, takže bude skoro v sérii...ale mám nastřádáno plno plánů jediné novinky jsou že jsem sehnal RS přední černé sloupky pro airbagy, hodil jsem ledky do stropnu, dveří a osvětlení SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Ke komu jedeš do Lubojat ? Co Ti bude dělat - vstřiky? Babička zpátky do série - trochu je to škoda že ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.