JohnyM Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Když je špatný vstřik tak je cítit nespálená nafta? Případně zkus přes vstřiky protáhnout plechovku zimního VIFu, odpoj hadice z palivového filtru, dej je to plechovky vifu a nech běžet motor než všechen "nesežere". Za pokus to stojí, 200 Kč není nic hrozného... 0 Quote Link to comment
košin Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 tak včera jsem se rozhodl, auto zůstává, po víkendu se pošle na výměnu silentbloku převodovky a přidělání čidla náklonu xenonů (ulomeno z ramene tak dobře že se jen přivaří zpět) potom podle peněz se nechá udělat ten vstřik a budu jezdit dál chvilkovou slabost nejspíš vyřešilo pár piv na večer a velká psychická podpora od přítelkyně :) 0 Quote Link to comment
Lukas605 Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Košine, mě to hned přišlo jako unáhlené řešení... Oželil bych na chvíli Bolero a udělal vstřik a uvidíš. Pokud člověk nekoupí úplně nové auto s najetýma 0km tak je to vždy risk a nějaké opravy budou vždy :) Jestli je vše v pořádku a je ko jenom vstřik, tak bych to rozhodně neprodával ;) 0 Quote Link to comment
košin Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 kopiruju adolfika, ale on mi to určitě odpustí 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 když tě k tomu někdo navede tak to není kopírování :D ale musíš uznat že to je o něčem jiném než ten hnus žlutý :) 0 Quote Link to comment
košin Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 je to úplně jinde, asi tam ani nebudu dávat bílé ledky, vypadá to moc dobře :) už aby došly ty žárovky do interiéru abych se tam cítil líp :) pak to chce černé folie a černý strop, jen nevím jak s tou roletkou na okno, jestli musím sundat celé okno, nebo se to dá jen nějak vysunout 0 Quote Link to comment
kugler Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Jen mám dotaz ke xenonum. Dal jsi tam 6000k? Jinak pěkná :) 0 Quote Link to comment
košin Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 jo je to 6000k a jde s nima vidět nádherně na mokru i v mlze 0 Quote Link to comment
kugler Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Já mám Teda 4300k a přemýšlím Teda jestli nedat 6000k. Děkuju za info 0 Quote Link to comment
White-line Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 S tím vstřikem to je smůla, ale tak buď zariskuješ a vemeš jetý, nebo např repas či nové. Já taky nedávno koupil OII a bohužel asi po 14dnech začaly z ničeho nic hučet a chrastit přední ložiska, no a při první jízdě nad 160 tacho se mi projevují i ty zadní, takže jsem v tom jen za matroš cca 6-7 tis . Tak hlavu vzhůru, to se spraví :-) 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Hlavu vzhůru Dane , staré auto je vždycky potřeba dát trochu do kupy. Nikdo by neprodával auto kdyby už si nežádalo investice. Výměna silenbloku a oprava táhla na čidle náklonu nebude žádná cenová hrůza, vstřiky by nebylo marné možná nechat zkontrolovat někomu s lepší diagnostikou, třeba by stačilo vyčištění. 0 Quote Link to comment
košin Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 tak silentblok a přivaření ulomeného držáku čidla nivelace domluvené na středu, jak se vrátí ze servisu tak budu kutit to vyčistění vstřiků pomocí VIFu jak jsem četl na netu, doufám, že to zabere :) a dnešní potěšení jízdou po dálnici, krásně se na to číslo dívá :) 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 fakt běž někam s tou spotřebou :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 JJ, šestikvalt je super šetřílek ! 0 Quote Link to comment
Lukas605 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 já sice jezdím za 4,0 ale samozřejmě max.100km/hod. Když vidím, že při 120km/hod točíš cca 2200ot/min tiše závidím.. v tomto mě moje jednička šíleně štve... Příští auto, ať už to bude Octavie nebo cokoliv jiného musí být podmínkou 6ti kvalt... 0 Quote Link to comment
Timil Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Jojo šest rychlosti je parada, dalsi auto ho musi mit take. Navi pro me skok kdyz jsem skocil ze 4 rychlosti na 6 :D 0 Quote Link to comment
košin Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 hehe :D ze 4q na 6q to musí být šok :D naštěstí jsem měl 6q v dodávce tak jsem si na to zvykl asi během 2 vteřin :) ale stejně když chce jet člověk podle předpisů tak na okresce tu 6ku nezařadí, jedině že pojede nad 100km/h, pak už se to dá, ale do kopců stejně vždycky řadím 5 abych to nedusil 0 Quote Link to comment
košin Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 tak chrochta je u doktora, zítra odpo by prý měla být hotová :) v neděli nebo po víkendu nás čeká čištění vstřiků vifem, držte palce aby to pomohlo...pokud se zadaří, tak se začne konečně něco upravovat :) 0 Quote Link to comment
riska_123 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Ahoj. Tak snad cisteni pomuze a chrochrta najede spoustu km. Jinak 6q je super vec ale mi v golfu pocitac naseptava radit sestku pri 1800 otackach a tak kolem 65km/h . To jsou ty jejich eko sracky. 0 Quote Link to comment
košin Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 ještě že mi to neradí co kdy řadit, to bych to musel hodit ze skály :D to bylo v autosalonu myslím, nachipovali octávku a jeli s tím do kopce na 1100 otáček a týpek: počítač mi neradí abych podřadil, tak to tak nechám :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ať do dneska dobře dopadne u pana doktora ! Dej pak echo. ECO našeptávač je na prd, mám uši a řadím podle sluchu a citu (někdy až u omezovače ) 0 Quote Link to comment
riska_123 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Tak je jasne ze taky podke toho eko nesmyslu neradim. 0 Quote Link to comment
košin Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 tak nivelace opravená, ale silentblok v nápravnici se pánovi měnit nechce... no radost... 0 Quote Link to comment
Adolfik Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 nechce? :D co to je za servis?? :D 0 Quote Link to comment
košin Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 nevím, neřeším, asi si to udělám sám a budu mít klid, dneska aby si člověk nechal něco spravit podle jeho představ je snad nesplnitelný úkol, buď je práce odfláknutá a nebo předražená, tak nevím co si vybrat :D asi varianta C, dodělej si doma 0 Quote Link to comment
milos0785 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Coze ? To si das auto do servisu a on ti rekne, ze to nechce opravit ? :-D 0 Quote Link to comment
košin Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 napsal: " silentblok je součástní nápravnice, vyměnit ho neumím" tak aspoň mi přidělal zpět tu nivelaci :D silentblok si budu muset vyřešit sám 0 Quote Link to comment
kocka87 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Se mu to jen nechtělo měnit, páč byl línej ne? :D to radši někomu vymění olej, s tím nemá tolik práce. 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Dane, tak to jsem v šoku, omlouvám se že jsem Ti ten servis doporučil :( . Že se mu nechce Ti řekl přímo majitel servisu ? 0 Quote Link to comment
košin Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Martine z toho si nic nedělej, tohle si nemohl vědět :) řekl mi dneska při předání auta, že si myslel že chci vyměnit tu reakční vzpěru, dokonce mi ji ukazoval novou, ale pak říkal, že ten silentblok v nápravnici ještě nikdy neměnil. říkám, zkusím ho pak udělat s klukama kousek odsud v klidu v garáži, případně shodíme nápravnici a uděláme i silentbloky z ramen atd 0 Quote Link to comment
Recommended Posts