Jump to content

černá chrochta

košin

Recommended Posts

Když je špatný vstřik tak je cítit nespálená nafta?

Případně zkus přes vstřiky protáhnout plechovku zimního VIFu, odpoj hadice z palivového filtru, dej je to plechovky vifu a nech běžet motor než všechen "nesežere". Za pokus to stojí, 200 Kč není nic hrozného...

tak včera jsem se rozhodl, auto zůstává, po víkendu se pošle na výměnu silentbloku převodovky a přidělání čidla náklonu xenonů (ulomeno z ramene tak dobře že se jen přivaří zpět)

potom podle peněz se nechá udělat ten vstřik a budu jezdit dál

chvilkovou slabost nejspíš vyřešilo pár piv na večer a velká psychická podpora od přítelkyně :)

Košine, mě to hned přišlo jako unáhlené řešení... Oželil bych na chvíli Bolero a udělal vstřik a uvidíš. Pokud člověk nekoupí úplně nové auto s najetýma 0km tak je to vždy risk a nějaké opravy budou vždy :) Jestli je vše v pořádku a je ko jenom vstřik, tak bych to rozhodně neprodával ;)

je to úplně jinde, asi tam ani nebudu dávat bílé ledky, vypadá to moc dobře :) už aby došly ty žárovky do interiéru abych se tam cítil líp :)

pak to chce černé folie a černý strop, jen nevím jak s tou roletkou na okno, jestli musím sundat celé okno, nebo se to dá jen nějak vysunout

S tím vstřikem to je smůla, ale tak buď zariskuješ a vemeš jetý, nebo např repas či nové. Já taky nedávno koupil OII a bohužel asi po 14dnech začaly z ničeho nic hučet a chrastit přední ložiska, no a při první jízdě nad 160 tacho se mi projevují i ty zadní, takže jsem v tom jen za matroš cca 6-7 tis . Tak hlavu vzhůru, to se spraví :-)

Hlavu vzhůru Dane :palec: , staré auto je vždycky potřeba dát trochu do kupy. Nikdo by neprodával auto kdyby už si nežádalo investice. Výměna silenbloku a oprava táhla na čidle náklonu nebude žádná cenová hrůza, vstřiky by nebylo marné možná nechat zkontrolovat někomu s lepší diagnostikou, třeba by stačilo vyčištění.

tak silentblok a přivaření ulomeného držáku čidla nivelace domluvené na středu, jak se vrátí ze servisu tak budu kutit to vyčistění vstřiků pomocí VIFu jak jsem četl na netu, doufám, že to zabere :)

a dnešní potěšení jízdou po dálnici, krásně se na to číslo dívá :)

post-24441-0-80216000-1454347292_thumb.jpg

hehe :D ze 4q na 6q to musí být šok :D

naštěstí jsem měl 6q v dodávce tak jsem si na to zvykl asi během 2 vteřin :) ale stejně když chce jet člověk podle předpisů tak na okresce tu 6ku nezařadí, jedině že pojede nad 100km/h, pak už se to dá, ale do kopců stejně vždycky řadím 5 abych to nedusil

nevím, neřeším, asi si to udělám sám a budu mít klid, dneska aby si člověk nechal něco spravit podle jeho představ je snad nesplnitelný úkol, buď je práce odfláknutá a nebo předražená, tak nevím co si vybrat :D asi varianta C, dodělej si doma

Martine z toho si nic nedělej, tohle si nemohl vědět :)

řekl mi dneska při předání auta, že si myslel že chci vyměnit tu reakční vzpěru, dokonce mi ji ukazoval novou, ale pak říkal, že ten silentblok v nápravnici ještě nikdy neměnil.

říkám, zkusím ho pak udělat s klukama kousek odsud v klidu v garáži, případně shodíme nápravnici a uděláme i silentbloky z ramen atd