Přejít na obsah

magnum steel

Doporučené příspěvky

Zdravím, auticko pěkny, Hezký, decentní úpravy. Chtěl jsem se zeptat, myslíš, že by šlo nafotit jak jsi táhnul, skryl a zapojil kabel od té kamery? Já bych se po cca 3řech měsících měl cca za 3 týdny dočkat také svého RS (to čekání je šílenost) a mám TrueCam A5s. Pořídil jsem i přípojku do pojistkové skříně (viz obrázek) a doufám, že to půjde zapojit i do RS. Jen Jsem přemýšlel, kudy nejlépe táhnout napájecí kabel. Díky moc

post-49461-0-41757700-1457901595_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak kabel je tazeny nahore od kamery pod stropnici,tam to jde velmi jednoduse zatlacit,pote pod ten levy sloupek,aniz by se sundaval,trosku pritlacit spachtli a take fajn zaleze,dole si vyloupnes ten bok palubovky,a umistis zasuvku do zapalovace,vycvaknes tu vyklapeci prihradku nad pojistkama,to je vcelku vopruz,vubec nechtela jit,tam mi elektrikar pres podobnou redukci s vlastni pojistkou napajel plusak na protikus na zapalovac-samice k volne pozici,ktera pres zkousecku vykazovala spusteni napeti po startu, a protahl samici pod ten bok palubovky,co mas venku,tam spojis s tou zasuvkou do zapalovace origo od kamery,omotas paskou,aby nedoslo nahodou k rozpojeni,stahnes par stahovackama plastovejma k te prepazce napevno at to nelita a hotovo,vse pracuje jak ma,truecam se zapne po startu,sama zacne nahravat a vypne se po zdechnuti auta,podobne mi to fungovalo bez sebemensich problemu na dvojce,snad jsem to popsal dost srozumitelne,zitra az privezu auto z montaze pruzin,ti to muzu jeste blejsknout.Jo samozrejme jsem zapomnel,minus z te samice das pod maticku na sroubu,ktery je tam na boku pod tim vylouplym bokem palubovky,mi tam dali kostrovej kabel s krouzkem jako podlozka pod sroub.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...