magnum67 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Mam prosbu,pri zmene casu jsem neco pomackal na tom tlacitku set pod budikama a naskocil mi trip od zacatku od nuly,jak mam vratit zpatky pocet najetych km,nevite nekdo at nemusim dlouze badat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netrat Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Pokud jsi držel dlouze tlačítko reset, tak jsi to dlouhodobé měřidlo ujetých km resetoval na nulu a už to nevrátíš. Ujeté km teď zjistíě pouze na počítadle celkových km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Ok, dik...A nevadi, ze mas teraz pri rozdielnych podlozkach (ine vpredu a ine vzadu) vpredu iny rozchod kolies nez vzadu??? Z vyroby ma uz zadni naprava mensi rozchod kol a ma to svuj duvod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 netrat jj to jsem zrejme udelal,no tak to jsem pako..Laurin Klement toho jsem si samozrejme vedom,jak rikam,nebyl zadny problem u dvojky,necekam ho ani tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Z vyroby ma uz zadni naprava mensi rozchod kol a ma to svuj duvod. Presne tak je to a tak to ma zostat.Podlozky su iba designova zalezist na fotenie do katalogu,lebo to ozaj vyborne vypada,ked su blatniky krasne az po kraj vyplnene.Na jazdne vlastnosti a geometriu to ma negativny vplyv,lebo ziadne fabricke parametre zmenou tohoto pomeru nerataju.Ale tiez som ich tam kedysi davno mal a tesil som sa pocitu"jede to jako po kolejich",ale teraz viem,ze to bola blbost a klam :D Ty si podla profilu uz dost stary cap,preto ma prekvapuju tvoje upravy,ale ako tu bolo uz vela krat spomenute,robis si to podla seba,tak ak sa to tebe paci,to je dolezite :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Tak Miloš asi zatáčky nereze plnou kosou, tak mu to fakt nevadí. Akorát škoda zas tak exkluzivní podvozky nemá apod. Třeba u bmw už by to bylo kurveni jízdních vlastností, ale u škody ti např.kW podvozek udělá daleko větší hitparádu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 (upraveno) Tak tak ,na mnoha zkusenostech uzivatelu je videt ze podvozky at uz kw ci jeste lepe eibach,jsou daleko sportovnejsi jako seriove u rs,jejich vlastnosti myslim kazdy muze vyzkouset na autech APR,ktera casto eibachy dava,o tom zadna a co se tyka podlozek,veru som uz stary kokot :lool: :lool: ale fakt nemam kolem sebe deticky (ani bych je do auta nepustil)jezdim fakt malo,auto mam uz jen pro radost,absolutne ne pro uzitek,cili mne je uplne fukec,jestli jedu stopu nebo ne,chci at je hezky a nemusim se za nej stydet,cili na nejake parametry ze skodovky totalne prdim. jedina vec co udelam,je ze prohodim ty predni riznuty kw za eibachy,pac by mohla bejt blba rec na garancce,jinak jsou naprosto perfektni,schovam je doma,pokud by mel nekdo zajem,mozna pujdou za pakatel do sveta. Upraveno Březen 31, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Cau, karu mas paradni, o tom zadna, jen jsem se chtel zeptat, protoze jsi na lak fjanovka a jako polovina lidi z fora otrok vozu :D jak mas poreseny odhazovani bordelu od kol smerem vzad? Zasterky predpokladam davat nebudes a lak za prednim i zadnim kolem vidim porad cistej a to mas podlozky i jiny ET. Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 ahoj,je to velice jednoduche a proste,kazdej den (obycejnou cistou vodou)lehce zbavuju auta necistoty na problematickejch mistech,samozrejme tim spesl hadrem co nedre,ted nevim presne nazev,pak to jen splachnu vodou treba jen z petky,nesnasim hovna od ptaku apod..stane se ze kdyz je hezky dlouho,tejden treba na auto nesahnu,ale vsechny necistoty samozrejme nejdriv polejt teplou vodou at se odmoci a pak smejt a splachnout,no a vesmes soboty vapka a rucni myti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 (upraveno) To si uz na dochodku, ze mas cas kazdy den cistit auto? :D Ja to v sezone wapkujem kazdy druhy tyzden a to si myslim, ze som zrely na diagnozu :D Upraveno Březen 31, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 (upraveno) Nejsem,jen si muzu delat co chci vyhoda chlapa bez vazne znamosti... :D ale na auto jsem taky pacient. Upraveno Březen 31, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 (upraveno) Dneska jsem pronikl konecne do taju Meguiars,to zele na gumy je bombozni..a voni to ze se mi sbihaly sliny :lool: Upraveno Duben 4, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Tak to nechlastej ;) a nejlip se to nanasi stetcem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 jj taky jsem si rikal ze stetec by nebyl k zahozeni ale nakonec zvitezila houbicka a parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Tak to jo :D Jinak ka jsem Pete prezul vectru s napajcovanyma kolama a rpvnpu jsem ji nalakoval jsem ji na cerveno trmeny a jak to prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 No prosim ze to jde a to jsem musel na to prijit ja jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Na co ??? Ja ry kola mel napajcovany v garazi a udelal jsem 2 vrstvy... !) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Aha,ja myslel ze te k tomu vedly ty moje komentare na srazu :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Nn jen i ja se musel dokopat k tomu ji to auto prezout ted to opet vypada aspon trosku jako auto nez kdyz je to na tech plechach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 JJ presne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Magnume, až tě v Praze někde potkám s mojí 230, tak budu vedle tebe vypadat jako břídil :) Vzhledem k tomu, že každej druhej den něco přituníš, tak můžu předpokládat, že až mi dodaj auto, tak z toho budeš mít helikoptéru :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 :lool: :lool: :lool: neee uz hotovo,ja uz jen vymejslim ruzne ty prkotiny na cisteni,s autem uz nic delat nebudu a ta tvoje cerna urcite nebude prehlednutelna,o tom jsem presvedcen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) Neco malo z drona.. Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Tak nějak si to tvoje auto představuju za rok :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Dnešní minisraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 (upraveno) Parada,jeste pridam moje Upraveno Duben 13, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Shellka na Průmyslové? V kolik jste tam byli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Tak v půl 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 (upraveno) Upraveno Duben 17, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.