Přejít na obsah

magnum steel

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

při určitých kódováních to vypadává :(

Jinak dělalo ti to hned po nastartování, nebo normálně během jízdy? Už jsem se totiž setkal s tím, že když byli uživatelé příliš hrrr a začali tlačítko mačkat hned po startu (a celý infotainment ještě nebyl najetý), pak to nefungovalo. Muselo se vypnout zapalování, počkat 10-30s a následně zase zapnout zapalování. (zkoušeno na Superb III 2,0 TDi DSG LaK)

Odkaz ke komentáři

ony totiž ty infotainmenty zůstávají několik cyklů za sebou ve stand by módu, aby naběhnutí proběhlo dřív. A jednou za čas se musí kompletně vypnout a to nové "nastartování" a ošahání všech systémů pak chvíli trvá. Když o tom člověk ví, a ví jak to funguje, tak se s tím dá pracovat. Oni lidi prostě dneska chtějí hned všechno moc hrr a najednou.

Odkaz ke komentáři

Cozpak rychlost,ta se mi proti columbusu tady na Amundsenu velice libi,je to fofr a nikdy to netrva dlouho,a kartu nebo flasku co tam mam,s tim to uz vubec jeste nemelo problem,jsem s tim nadmiru spokojen,slape to rychle a spolehlive,neseka se to,jen tahle vec mne prekvapila,holt budu si na prepinani rezimu jizdy muset chvilku po startu auta pockat,to neni problem,jen kdyz uz to vim.

Odkaz ke komentáři

ony totiž ty infotainmenty zůstávají několik cyklů za sebou ve stand by módu, aby naběhnutí proběhlo dřív. A jednou za čas se musí kompletně vypnout a to nové "nastartování" a ošahání všech systémů pak chvíli trvá. Když o tom člověk ví, a ví jak to funguje, tak se s tím dá pracovat. Oni lidi prostě dneska chtějí hned všechno moc hrr a najednou.

to víš, v době SSD disků a všeho je to trapné jak musíš furt čekat. Hlavně moderní dotyková obrazovka do auta je velmi nepraktická, protože za jízdy to je celkem těžké ovládat.

Pro masu tam hold jízdní režimy musí být, ale štve mě že se to zobrazuje jenom na rádiu a na maxidotu ne.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...