Přejít na obsah

"Lupání" od přední nápravy

Guest onyxs95

Doporučené příspěvky

Guest onyxs95

Zdravím,

mám takový problém, bohužel jsem nikde nenašel řešení. Měnil jsem těhlice kvůli větším kotoučům. Po výměně super auto brzdí jak má a nic nikde nemlátilo. Ale postupem času při kroucení volantem na místě se objevilo lupnutí spíš od levé nápravy. Teď to dělá i za jízdy při zatáčení. Při prudčejším rozjetí klapne a při dobrzdění. Občas i při prudčejším řazení. Pří brzdění se mi opět rozvibruje volant. Všiml jsem si, že i když přejedu přes nějaké díry a nerovnosti, tak také lehce mlátí do volantu a jakoby by tam byla vůle.

V čepech vůle není, silentbloky ramene jsem měnil, horní uložení tlumičů také, silentbloky stabilizátoru taky, vodící čepy brzdiče taky a ani nejsou vychozený desky, že by klapaly o kotouč a ložiska nehučí. Už nějaký pátek mám lehce trhnutou manžetu na homokineťáku, ale vazelína v něm pořád je (občas jsem tam fouknul grafenku, nějak jsem se nedostal k výměně). Myslíte, že by to mohl dělat ten kloub? Myslím si, že by to klapalo furt v zatáčkách a ne jen jednou kdyby byl KO. Děkuji za každou radu, už opravdu nevím.

Odkaz ke komentáři

Klidně to ten homokineťák může být, protože mě nikde nic nelupalo (prostě auto jezdilo tak jak má) a zničeho nic se ozvala rána a bylo dojeto, praskl mi pravý homokineťák. Kamarád, který mi ho teď mění říkal, že byla prasklá manžeta, takže mi vyteklo to mazivo a dostal se tam bordel a bylo vymalováno, takže to v tvém případě klidně může být tím kloubem...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

já zas pozoruju jiný problém, každé ráno vyjíždím od baráku kousek do kopce a pak se točím dolů takže plný rejd doleva a vždycky tam něco praskne, měl jsem už vůli na pravém spodním čepu, vyměněno a pořád ten samý problém, všechno na nápravě je nové může to dělat homokloub a který ? dík

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...