phob Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 to je mazec ty pneu :D je to super, ještě to snížit a bude to bomba a cena bezkonkurenční, té bych taky neodolal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Cena luxusní :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 krása, jak si to dokázal s origo kolama? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 TP list mi udělal týpek z FB a zapsání už pak bylo úplně bez problému.. Do týdne hotovo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Na OC fórum to asi nepatří,ale tady jedna fotka fabky ve sníženém stavu :) ,bohužel nedalo se s tím jezdit tak jak bych si představoval a tahat vozík už vůbec ne :( ,takže podvozek putuje k novému majiteli.. Kdyby ale někdo náhodou věděl o nižších pružinách na předek,alespoň -30 a víc za rozumný peníz,tak bych se tomu nebránil :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 jáj měl si to to nechat tak, vypadá to dobře jak cyp ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 vždyť to nebylo zase tak moc nízko :) škoda že už to nebylo použitelné, vypadlo to opravdu dobře, i když já bych to snesl ještě níž :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Stočil jsem podvozek na max dolů,ale jsem tou výškou trochu zklamaný,myslel jsem že to teda bude níž :( .. Zato jsem ale velice spokojený s funkčností.. Auto je pohodlné,krásně tlumí nerovnosti a přitom v zatáčkách sedí jako přibité.. Nikde nic nedrhne ani neklepe,takže ve výsledku spokojenost ;) :D .. Ještě přibyla na autě malá drobnost,akorád ještě čekám až dorazí konektor z Číny ať jí můžu zapojit :) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Taky to mam takg Hle snizene na maximum.... Krasne vsetko tlmi... Spokojny som macimalne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Snizene to mas krasne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Dneska konečně upgrade softu +30k a +100Nm .. Zatím jsem najel asi jen 30km,ale je to pecka. Auto neskutečně ožilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Bol si u Funa???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Jo tak to už pojede krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 stenly: jj u funa phop: zatím jsem s tím prd najel,ale i to málo se mi hodně líbilo... B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Mám na prodej rámeček masky O2FL. Vršek natříkaný 9156 a usměv chrom. Ve spodní části je na chromu malý otlak. Kdyby měl někdo zájem tak SZ. edit: je osazen novým znakem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Pre mna najkrajsia O2 v Zamberku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Ty kokso,vďaka Lumi . Já musím taky chválit, ty tvoje laufy jsou bezkonkurenční. Jinak dík moc za luxusní fotku.. Tady jedna fotka ode mě. Naši malí škodováci uznali,že je to třeba ještě o chlup snížit.. :D ps: dnes jsem měl ve schránce svolávačku k přehrání softu kvůli emisím. Je tady taky někdo takový? Není to povinné,že? Já už nový soft mám od Funa a docela mi vyhovuje :D :D :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Pissi som rad ze som ta spoznal..... Super akcia.... A auto naozaj kraaaasne mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Napodobně stenly,dík moc za chválu a zdravíme rodinku.. Za mě taky luxusní akce,supr rodinná atmoška. Todle na klasických srazech není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Nie je zac :) ja tiez dakujem za pochvalu :) Co sa tyka zvolavacky nikam nejazdi ... ja teda osobne na ziadne prehranie softu nepojdem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Ta kola tomu sednou neskutečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 pěkné to máte, všichni srazujete a já už nemám s čím už z toho začínám chytat trošku depresi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 phobe co jsi s tím provedl?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Phobe myslel jsem si,že tobě se bude špatně jezdit seriovkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 pissi složené to máš luxusně, projížděl si kolem nás i cestou ze žamberka, škoda že jsme nepokecali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 :D to udělal ten naložený kufr :D .. Jj mijel jsem vás před Olomoucí,že? Na srazu jsem kolem Vás několikrát procházel,ale vypadalo to že tam máte spíše soukromou párty.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 jo před olomoucem, soukromá určitě nebyla, každý byl vítán :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Adolfik: no provedl jsem s tím to, že od STK jezdím nahoře a na zimních 15" ... na 19" mám sjeté zadní pneu a na těch 15" už mám zimáky na dojetí. jelikož letos bylo už moc investic, tak jsem se rozhodl už to nechat tak, dojezdit staré zimáky a pak na zimu přezout na nové a letní na 19" až na jaře... ale spíše si pohrávám s myšlenkou pořídit jiné auto, přece jenom těch 1.6tek už bylo dost, takže octa už možná zůstane nahoře a na 15" do prodeje, ale to vše se ještě uvidí podle situace pissi: nj, je to opravdu těžké to vydržet, absolutně mě to nebaví když to není extrémně tvrdé a pomalé pod tíhou kol :D a jak ti to po chipu funguje? už máš za sebou delší cestu, i když vím že s kluky tak si asi moc pavouky z výfuku nevyfoukával, ale asi už to máš víc odzkoušené, zajímalo by mě jak to jede v tom chipu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Je to hodně znát . Auto sice není tak živé,jak jsem byl zvyklý s RSa ale má o dost větší sílu a zátah v kopcích. Když chceš jet svižně tak je to třeba víc vytáčet,ale ten výkon je pak ještě víc znát.. Jak ale říkáš,jeli jsme s klukama,takže pianko.. ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.