Přejít na obsah

BrilliantovéTdiCombi

Doporučené příspěvky

Dneska dorazily 80w LEDky do denního svícení,tak jsem je tam hned šoupnul.. ^_^

post-32557-0-95581000-1457119385_thumb.jpgpost-32557-0-36741900-1457119415_thumb.jpg

Sice to na fotce ve srovnání s žárovkou není moc vidět,ale svítí to teda fakt fest! :palec:

post-32557-0-93888500-1457119462_thumb.jpg

Akorád mě štve,že samozřejmě hlásí chybu :wallbash: ,pak věřte věřte číňanům,"CANBUS error free". :pest:

Odkaz ke komentáři

no z fotky to právě vypadá že to svítí dost, to asi i ve tmě nebudeš muset rozsvícet hlavní světla :D asi to bude jen fotkou, v reálu to asi bude ok což? :) mě se ty 80W fakt osvědčily ve zpátečkách, snad budeš spokojený

Upraveno uživatelem phob
Odkaz ke komentáři

phob: no svítí to právě hodně. Myslel jsem jestli to nebude oslňovat,že by asi i stačily slabší,ale nechám je zatím tam.. Podle některých Audi a Hundaiu jsou ty moje jen janíčky :D ..

Mirda JH: jj myyslíš asi toto,co?

Ještě by bylo rěšení vypnout hlídání žárovek,ne? Teď záleží,co bude lepší...

Jinak včera jsem měl už předčasně Vánoce :) . Konečně jsou doma kola :jelen: ..

Foto dodám. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Máme obuto ;) ..

post-32557-0-24091700-1460055075_thumb.jpg

Jelikož už je jaro v plném proudu a veškerá energie i finance jdou do baráčku (tentokrát konkrétně do oplocení),rozhodl jsem se,že odložím repas na neurčito a podvozek půjde na auto ve stavu jakém je.. :wacko:

Jelikož zatím tlumiče jedou jak mají,pístnice jen lehce přeleštím a budu doufat,že vydrží co nejdéle(alespoň do podzimu). Když už se budou stejně repasovat,tak je ještě trochu zhuntuju.. :P :D

A taky už se nemůžu dočkat až budou kola na autě :wub: .. A to bez podvozku nebudu ani zkoušet..

Odkaz ke komentáři

Pokud bude pršet tak se do toho snad už tento víkend pustím ;) . Kurde,těším se.. :)

Jj zůstal jsem u těch 215/35 a u výběru mě hodně omezovaly prostředky,takže jsem vybral podle mě "celkem slušné číny".. Doufám,že alespoň dvě sezóny vydrží..

Odkaz ke komentáři

Dík za chválu,mě se líbí právě i ty tvoje vosseny. Doufám,že ty Siriusy taky octě takhle sednou.. :)

Jinak dobře že si nekoupil,alespoň to tady na fóru bude trochu rozmanitější ;) :D ..

Mě se právě úzké nezdají. Podle mě je to na 8" akorád,jsou trochu natáhlé,ale nijak extrémě. Líbí se mi to.. ^_^

Odkaz ke komentáři

Podle druhu vzorku mi to přišlo jako Wanli, tak proto jsem se zeptal ;) Já mám taky čínské pneu a nestydím se za to, nejsou moje první a neměl jsem s nimi nikdy problém. A při mých zadních odklonech by bylo značkových pneu stejně škoda :D Tak o víkendu má bych deštivo a zima, tak to bude určitě efektivnější se zavřít do garáže než makat venku na zahradě :D :palec:

Odkaz ke komentáři

V tom s tebou suhlasim. Ze nemame rovnake kolesa...aspoň sa je na čo pozerať.

A k tym pneumatikam ja mam disk 8,5J tak preto som menšiu pneu ako 225 nechcel...aj tak to mam krasne natiahnute.

To já ty 215 ani tak natažené nemám.. :D

phob: nn já mám LANDSAIL LS588. Jsem právě na ty gumy zvědavý. Nikdy jsem takové nekupoval,takže se nechám překvapit :) ..

Nejsem žádný závodník a najedu tak cca 7tis ročně,takže si myslím že pro moje účely budou bohatě stačit :P :D ..

Jj o víkenndu hlásí vydatné deště. Nechci to zakřiknout,ale asi to vypadá na víkend strávený v garáži

:rolleyes: ..

A co ty,nemáš náhodou cestu do goralie,na kus řeči :) ?

stenly: já jsem právě dával za ty své 14 stovek za kus,což je cena jak víno si myslím,ale jak se teď dívám tak sezóna začala a cena stoupá :) ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...