Přejít na obsah

OII Combi

Doporučené příspěvky

Takže - neměl jsem moc čas. Zapojil jsem xenony (zbyly mi dva konce co přijdou do zásuvky po halogenu černa a červená, tak jsem dal černou na černou a červenou na hnědou), otočil jsem 2x klíčem a ani jeden se nerozsvítil a ani nesvítila kontrolka na kapličce (zelené světýlko).

Co jsem udělal špatně ? Neblikaly nesvítily nic. :wallbash:

Tudíž si myslím, že jsou ty moduly potřeba :D doufám, že už jsi mi je poslal, protože jsem natěšenej jak malej ratlik :D

Navíc mám Oktuli jen v Ambiente :wallbash:

Není možný, že mi to nejde kvůli řídící jednotce ? Nebo myslíš, že jakmile to nemá 55W tak to nevalí ? :jelen:

Upraveno uživatelem Stackle
Odkaz ke komentáři

Díky Adolfiku :)

Virtime :D

Mám tam čočku + si nechám seřídit světla od borce co dělá na STK :D

Takže tvůj příspěvek mi přijde velmi úsměvný :D (doufám, že jsis něco přečetl o HID a čočkách než si to tu vypotil :D)

Ale nadruhou stranu jsem čekal už při první zmínce o HID, nějakého Piláta Pontského co to bude soudit :D

Jinak dneska nasadím, pak jedu za kamošem co mi to seřídí a upnu snad ještě fotku. :loool:

Upraveno uživatelem Stackle
Odkaz ke komentáři

Shamp: Díky už jsem to viděl, ale jelikož teď chystáme domeček, tak mám smůlu :) Dík

Jinak výbojky jsem usadil, tak že se nemůžou ani pohnout.... Takže jsem se pořádně díval a ony blikají po cca minutce co jsou zapnuté nějaká rada ? Nezbývá asi nic jiného než nakodovat nebo co by pomohlo.... Díky :(

Odkaz ke komentáři

Já vím, ale s H7 žárovkou je to o poznání horší pohled za tmy. A Nightbreaker taky nic moc :-D vyzkoušel jsem za poslední půl rok 4 druhy žárovek a nebyl jsem spokojený :wallbash: takže jako poslední šanci jsem bral HID.

S kamarádem jsme je srovnali a seřídily, takže by neměly dělat takový humbuk :)

Odkaz ke komentáři

Adolfik: Ano, bliká. Ale poznám to jen já :D ostatní to nevidí. Vidím to jen, když zastavím, nechám běžet motor a koukám dlouho do xenonu :D

Firee: Nemám. Skončili jsme tím, že mi to borec napíchnul a řekl mi, že se někdo vrtal v řídící jednotce a ta je v recovery modu. Takže čekám až mi kamarád zjistí jakou mám mít řídící jednotku, koupím stejnou a pak jdu do čipu :D

Ovšem pokud máš Firee radu kde a jak dobře činpout jen do mě :D

Odkaz ke komentáři

tohle naše koncernové TDi ti dnes čipne téměř kdokoli, kdo není úplný idiot :-) protože je to tak provařený motor, že ty mapy už jsou zmáknutý. Pokud to chceš i s brzdou, tak dieselpower, motorpower jak psal Ozi ... atd ...těch firem je hodně. Pokud to nepotřebuješ s měřeným výkonem na brzdě, tak se to dá nechat udělat kolem 3 tisíc bez dokladu. Nebudu tady nikoho jmenovat, abych nedělal reklamu, ale sám jsem si to nechal "nalejt v garáži" u doporučeného odzkoušeného místního úpravce za 3 litry a jezdí mi to stejně jako kámošovi, co za to dal 9 litrů ... bez jakýchkoli závad na motoru. Pokud máš v blízkosti bydliště na někoho dobré reference, tak se toho neboj ... jo a na emisích jsem byl a prošel jsem jako prd, protože mám funkční DPF a EGR.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...