krocan Odesláno Květen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Kdyz sem videl faro odstrojeny predlakem, bylo mi do place:-( Po laku uz to vypada lepe........ nemuzu nikde sehnat zadni znak, vabrio ho ma mensi a davat za nej 1400 se mi nechce, puvodni se loupe:-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 tak auto konečně doma, zvenčí umyto, na vnitřek se vrhnu snad zítra, snad to stihnu, musím do práce............ ještě pořeším nějakou ochranu a doladění detailů, plasty, chrom, bud nalepím spz nebo objednám bezrápečkové držáky.......... hnes sem nasadil letní a chtělo to možná o odstín světlejší stříbrnou, na sluníčku ok, ale ve stínu mi přijdou moc tmavý :( uvidíme jak si zvyknem.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 10, 2017 Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2017 Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Vypadá to nádherně ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 díky!!! a dneska sem už provětral konečně trošku koně ;) moooooc mi to chybělo, zvuk, vítr v plešce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 10, 2017 Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Na telefonu toho moc nevidim, ale leskne se. Budes davat Hydr O2? Maji i vodoodpudivy nastrik na kabrio strechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 nene, o hydr o2 sem přemýšlel, ale půjdu do syntetického vosku............ střechu jsem loni naimpregnoval autoglymem a ještě ted při mytí fakt fungoval.......... takže vyčistím a ještě tak na jednu dávku, tedy rok mám vystaráno. pak asi půjdu do renova - dělají se s ním i střechy člunů a tak:-) jinak interiér téměř hotov, už jen "napustit" sedačky:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Mas fakt krasnej kousek. Styska se mi po tom nasem stribrnakovi-vanos se strechou dole ma porad co nabidnout... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 :-) díky mezonku před chvílí jsme zmokli, ale nikam nezatéká, takže ok :palec: zítra ráno jedu do bmw, jsem objednaný na 9h - svolávačka na výměnu airbagu řidiče, tak jsem zvědavej, protože už jen objednání termínu bylo jako když komunikuju - nechci nikoho urazit, ale s vrátným na hajzlu v nejhorším zapadákově.......................... :wallbash: prémiové auto, prémiové ceny za neprémiové služby?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 LOOOOL, snad bys nechtěl od prodejců nějaké extra služby? :D A ještě u 10 (nebo kolik) let starého auta... Je to smutný, ale když prodávají nové auto tak se celkem snaží, pak už jsi jen povl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Pěkný, takže nejen Volvo, ale i BMW si myslí, že jsou pupek světa. A pak si kup prémiovku, kde zaplatíš 2x tolik co jinde, ale služby horší jak u low costu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Tak ještě jsou na tebe slušní, když jedeš na servis a necháš tam třeba 30 klacků. však do autorizáku nikdy, tam to je nejhorší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Tomasi - ten pristup v Dekomu je bez debat, nicmene nehazet do jednoho pytle. A stejne by me zajimalo, jak probihala tvoje komunikace s Cardionem - ted jsem zase dvema znamym domlouval testovacky protoze shani nejake odpoctove SUV mezi 1 - 1,5 mio a s komunikaci od nich nemeli naprosto zadny problem... Ale to uz je hodne off topic u takove krasne klasiky jako ma Krocan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Mezonku, slíbil mi tam někdo od nich nabídku do druhého dne a dodnes nemám nic. Před tím si mně pár dní přehazovali. Když jsem volal, tak mi třeba poslal někdo od nich SMS, že zavolá za hodinku a nakonec jsem musel po půl dne zavolat sám. Tak takhle to probíhalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 tak to máme za sebou, pobyl jsem tam cca 1,5h, káva výborná, to jako jo, komunikace, chování vše absolutně v pořádku, přijímacímu technikovi se fáro moc líbilo, že jde vidět, že o něj pečujeme a že takových v podobným stavu se už moc nevidí................... proběhla zběžná kontrola jako při příjmu na servis, auto bylo na zvedáku, vše ok až na nesvítící mlhovku - nevím proč, budu řešit, mělo by svítit na palubním pc že nesvítí žárovka a nic nesvítí....... airbag tedy novej no a po cestě zpátky si říkám kurva mě se hejbe haupna.......... zastavím no a nebyla docvaknutá! takže tak............. prémie :-( asi se jim s ní nechtělo mlátit........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 No a to je taky jeden z důvodů, proč jedu furt ve Fordech, protože ten servis a přístup od nich je prostě fajn. Za mně s nima spokojenost. To v Dekomu (Volvo) neproběhnul servis, aby bylo všechno na 100%. Od drobnosti(snaha mně ojebat) až po vyloženě nebezpečnou záležitost, kdy se mohla manželka díky jejich lajdáctví vybourat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 dneska byl krásný den, sluníčko, teplo, tak sem se pověnoval hadrákovi :-) v týdnu proběhla výměna oleje, najeto aktuálně cca 197500km a dnes byla kompletní očista, umytý motor, vyčištěná a naimpregnovaná střecha, navoskováno............ jelikož jsem skončil až před chvílí, tak foto z garáže nic moc kvality............... no a jelikož sem byl dneska celej den před garáží a v garáži, tak to zítra rodince vynahradím a vezmu jí na výlet zafirou - pojedem do mirákula v milovicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Máš krásnej kousek. Jak jsi byl spokojen s lakováním? Já mám v plánu na jaro lak na OI combi RS, ale tady v okolí nic moc ochota a reference na kvalitu taky žádná sláva. Kolik jsi dával za lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 surfmane promin za pozdní odpověd, nějak sem nepostřehl otázku tady:-) spokojenost s lakováním............. má to dvě úrovně, s lakováním spokojenost, s dobou lakování nespokojenost, ale tak nějak sem s tím počítal, že to bude na dýl, nespokojenost s tím, že se muselo vše "rozebírat", takže prostě jelikož sem hnidopich, tak vím, že prostě to není 100% a jestli něco drží na 5ti pacičkách, tak prostě při rozebírání vždycky nějakou ulomí a na pár věcí sem už takhle přišel:-( cenovka byla tuší 27tis.......... jinak slavíme druhé společné narozeniny, od koupě najeto cca 9tis km, dnes bylo krásně sucho, vymrznuto, takže sem fáro vyndal z garáže a zajel na stk, jedna lehčí závada (únik oleje), vlastně dvě, ale tu druhou ani nepsal a to byla účinnost ruční brzdy, že každý kolo brzdí na ručku jinak (možná byl překvapenej, že e46 vůbec ručka brzdí:-)) ) pak sem zase fáro uklidil do garáže a už se těším na teplo!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2018 Tak faro dělá stále radost, teda jen u benzínky ne za posledni týden najeto lehce přes 500km bez střechy,výlety...... pokořeno 200.000km a sedačka řidiče musela ven-hrozně tam něco vrzalo - vyřešeno, krycí plast u pasu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 27, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2018 Kolik si vezme, 8-9? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2018 včera po dojetí z "výletu" svítil průměr 10,8 ale to je dáno tím, že fakt výletové tempo celé poslední dvě nádrže - stažená střecha, malá sedí vzadu, takže max 100kmh, když jezdím sám, tak je to tech 13-15l, ale tomu odpovídá styl jízdy .......... baví mě to a neřeším spotřebu, ten nájezd je tak malej, že to nemá cenu řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 28, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2018 Kdyz jsem precetl ten zacatek, tak jsem se lekl :-) Ja s tim nasim jezdil okolo tech 14-15ti. Deset tam bylo, kdyz jsem to mel v zime na 17" a jezdil sem se stazenym zadkem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Kurňa, tak ze kterého je to roku? Ty Bawa berou málo, tak mně leda napadá, že to musí bejt hodně starý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 furt lepší než ford. Označení model E46 značí 4. generaci BMW řady 3. Byl vyráběn od roku 1998 do roku 2005. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem) Tomáši co to je málo? dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-) s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 30, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2018 Krocane, to s tebou nebudu souhlasit, právě že jak jsem to měl půjčený, tak jsem tomu dával docela napít. S Eko jízdou se šlo dostat až někde k 7. Ale to je jedno, hlavně že tě baví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 30, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2018 On 7/29/2018 at 1:00 PM, krocan said: tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem) Tomáši co to je málo? dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-) s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji Hlavne nejvetsi sranda je, kdyz to Vanos poradne otevre a to uz jsou holt vyssi otacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 30, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2018 No, jezdit se sestivalem v trilitru za 7 litru a navic v tezky petce.............to te ta jizda nemuze snad ani bavit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.