Přejít na obsah

BMW 330ci cabrio

krocan

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tak auto konečně doma, zvenčí umyto, na vnitřek se vrhnu snad zítra, snad to stihnu, musím do práce............

ještě pořeším nějakou ochranu a doladění detailů, plasty, chrom, bud nalepím spz nebo objednám bezrápečkové držáky..........

hnes sem nasadil letní a chtělo to možná o odstín světlejší stříbrnou, na sluníčku ok, ale ve stínu mi přijdou moc tmavý :( uvidíme jak si zvyknem..........

post-3084-0-84275500-1497082206_thumb.jpg

post-3084-0-11417700-1497082224_thumb.jpg

post-3084-0-76077100-1497082239_thumb.jpg

post-3084-0-41120000-1497082260_thumb.jpg

post-3084-0-44331900-1497082278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nene, o hydr o2 sem přemýšlel, ale půjdu do syntetického vosku............ střechu jsem loni naimpregnoval autoglymem a ještě ted při mytí fakt fungoval.......... takže vyčistím a ještě tak na jednu dávku, tedy rok mám vystaráno. pak asi půjdu do renova - dělají se s ním i střechy člunů a tak:-)

jinak interiér téměř hotov, už jen "napustit" sedačky:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

:-) díky mezonku

před chvílí jsme zmokli, ale nikam nezatéká, takže ok :palec:

zítra ráno jedu do bmw, jsem objednaný na 9h - svolávačka na výměnu airbagu řidiče, tak jsem zvědavej, protože už jen objednání termínu bylo jako když komunikuju - nechci nikoho urazit, ale s vrátným na hajzlu v nejhorším zapadákově.......................... :wallbash: prémiové auto, prémiové ceny za neprémiové služby??

Odkaz ke komentáři

Tomasi - ten pristup v Dekomu je bez debat, nicmene nehazet do jednoho pytle. A stejne by me zajimalo, jak probihala tvoje komunikace s Cardionem - ted jsem zase dvema znamym domlouval testovacky protoze shani nejake odpoctove SUV mezi 1 - 1,5 mio a s komunikaci od nich nemeli naprosto zadny problem... Ale to uz je hodne off topic u takove krasne klasiky jako ma Krocan.

Odkaz ke komentáři

tak to máme za sebou, pobyl jsem tam cca 1,5h, káva výborná, to jako jo, komunikace, chování vše absolutně v pořádku, přijímacímu technikovi se fáro moc líbilo, že jde vidět, že o něj pečujeme a že takových v podobným stavu se už moc nevidí................... proběhla zběžná kontrola jako při příjmu na servis, auto bylo na zvedáku, vše ok až na nesvítící mlhovku - nevím proč, budu řešit, mělo by svítit na palubním pc že nesvítí žárovka a nic nesvítí.......

airbag tedy novej no a po cestě zpátky si říkám kurva mě se hejbe haupna.......... zastavím no a nebyla docvaknutá! takže tak............. prémie :-( asi se jim s ní nechtělo mlátit...........

Odkaz ke komentáři

No a to je taky jeden z důvodů, proč jedu furt ve Fordech, protože ten servis a přístup od nich je prostě fajn. Za mně s nima spokojenost. To v Dekomu (Volvo) neproběhnul servis, aby bylo všechno na 100%. Od drobnosti(snaha mně ojebat) až po vyloženě nebezpečnou záležitost, kdy se mohla manželka díky jejich lajdáctví vybourat.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

dneska byl krásný den, sluníčko, teplo, tak sem se pověnoval hadrákovi :-)

v týdnu proběhla výměna oleje, najeto aktuálně cca 197500km a dnes byla kompletní očista, umytý motor, vyčištěná a naimpregnovaná střecha, navoskováno............ jelikož jsem skončil až před chvílí, tak foto z garáže nic moc kvality...............

no a jelikož sem byl dneska celej den před garáží a v garáži, tak to zítra rodince vynahradím a vezmu jí na výlet zafirou - pojedem do mirákula v milovicích

post-3084-0-79269700-1508008531_thumb.jpg

post-3084-0-16991000-1508008546_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

surfmane promin za pozdní odpověd, nějak sem nepostřehl otázku tady:-)

spokojenost s lakováním............. má to dvě úrovně, s lakováním spokojenost, s dobou lakování nespokojenost, ale tak nějak sem s tím počítal, že to bude na dýl, nespokojenost s tím, že se muselo vše "rozebírat", takže prostě jelikož sem hnidopich, tak vím, že prostě to není 100% a jestli něco drží na 5ti pacičkách, tak prostě při rozebírání vždycky nějakou ulomí a na pár věcí sem už takhle přišel:-(

cenovka byla tuší 27tis..........

jinak slavíme druhé společné narozeniny, od koupě najeto cca 9tis km, dnes bylo krásně sucho, vymrznuto, takže sem fáro vyndal z garáže a zajel na stk, jedna lehčí závada (únik oleje), vlastně dvě, ale tu druhou ani nepsal a to byla účinnost ruční brzdy, že každý kolo brzdí na ručku jinak (možná byl překvapenej, že e46 vůbec ručka brzdí:-)) ) pak sem zase fáro uklidil do garáže a už se těším na teplo!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

:biggrin: včera po dojetí z "výletu" svítil průměr 10,8 ale to je dáno tím, že fakt výletové tempo celé poslední dvě nádrže - stažená střecha, malá sedí vzadu, takže max 100kmh, když jezdím sám, tak je to tech 13-15l, ale tomu odpovídá styl jízdy .......... baví mě to a neřeším spotřebu, ten nájezd je tak malej, že to nemá cenu řešit

Odkaz ke komentáři

tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem)

Tomáši co to je málo?  dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-)

s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající

dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji

Odkaz ke komentáři
On 7/29/2018 at 1:00 PM, krocan said:

tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem)

Tomáši co to je málo?  dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-)

s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající

dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji

Hlavne nejvetsi sranda je, kdyz to Vanos poradne otevre a to uz jsou holt vyssi otacky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...