Přejít na obsah

BMW 330ci cabrio

krocan

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tak auto konečně doma, zvenčí umyto, na vnitřek se vrhnu snad zítra, snad to stihnu, musím do práce............

ještě pořeším nějakou ochranu a doladění detailů, plasty, chrom, bud nalepím spz nebo objednám bezrápečkové držáky..........

hnes sem nasadil letní a chtělo to možná o odstín světlejší stříbrnou, na sluníčku ok, ale ve stínu mi přijdou moc tmavý :( uvidíme jak si zvyknem..........

post-3084-0-84275500-1497082206_thumb.jpg

post-3084-0-11417700-1497082224_thumb.jpg

post-3084-0-76077100-1497082239_thumb.jpg

post-3084-0-41120000-1497082260_thumb.jpg

post-3084-0-44331900-1497082278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nene, o hydr o2 sem přemýšlel, ale půjdu do syntetického vosku............ střechu jsem loni naimpregnoval autoglymem a ještě ted při mytí fakt fungoval.......... takže vyčistím a ještě tak na jednu dávku, tedy rok mám vystaráno. pak asi půjdu do renova - dělají se s ním i střechy člunů a tak:-)

jinak interiér téměř hotov, už jen "napustit" sedačky:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

:-) díky mezonku

před chvílí jsme zmokli, ale nikam nezatéká, takže ok :palec:

zítra ráno jedu do bmw, jsem objednaný na 9h - svolávačka na výměnu airbagu řidiče, tak jsem zvědavej, protože už jen objednání termínu bylo jako když komunikuju - nechci nikoho urazit, ale s vrátným na hajzlu v nejhorším zapadákově.......................... :wallbash: prémiové auto, prémiové ceny za neprémiové služby??

Odkaz ke komentáři

Tomasi - ten pristup v Dekomu je bez debat, nicmene nehazet do jednoho pytle. A stejne by me zajimalo, jak probihala tvoje komunikace s Cardionem - ted jsem zase dvema znamym domlouval testovacky protoze shani nejake odpoctove SUV mezi 1 - 1,5 mio a s komunikaci od nich nemeli naprosto zadny problem... Ale to uz je hodne off topic u takove krasne klasiky jako ma Krocan.

Odkaz ke komentáři

tak to máme za sebou, pobyl jsem tam cca 1,5h, káva výborná, to jako jo, komunikace, chování vše absolutně v pořádku, přijímacímu technikovi se fáro moc líbilo, že jde vidět, že o něj pečujeme a že takových v podobným stavu se už moc nevidí................... proběhla zběžná kontrola jako při příjmu na servis, auto bylo na zvedáku, vše ok až na nesvítící mlhovku - nevím proč, budu řešit, mělo by svítit na palubním pc že nesvítí žárovka a nic nesvítí.......

airbag tedy novej no a po cestě zpátky si říkám kurva mě se hejbe haupna.......... zastavím no a nebyla docvaknutá! takže tak............. prémie :-( asi se jim s ní nechtělo mlátit...........

Odkaz ke komentáři

No a to je taky jeden z důvodů, proč jedu furt ve Fordech, protože ten servis a přístup od nich je prostě fajn. Za mně s nima spokojenost. To v Dekomu (Volvo) neproběhnul servis, aby bylo všechno na 100%. Od drobnosti(snaha mně ojebat) až po vyloženě nebezpečnou záležitost, kdy se mohla manželka díky jejich lajdáctví vybourat.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

dneska byl krásný den, sluníčko, teplo, tak sem se pověnoval hadrákovi :-)

v týdnu proběhla výměna oleje, najeto aktuálně cca 197500km a dnes byla kompletní očista, umytý motor, vyčištěná a naimpregnovaná střecha, navoskováno............ jelikož jsem skončil až před chvílí, tak foto z garáže nic moc kvality...............

no a jelikož sem byl dneska celej den před garáží a v garáži, tak to zítra rodince vynahradím a vezmu jí na výlet zafirou - pojedem do mirákula v milovicích

post-3084-0-79269700-1508008531_thumb.jpg

post-3084-0-16991000-1508008546_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

surfmane promin za pozdní odpověd, nějak sem nepostřehl otázku tady:-)

spokojenost s lakováním............. má to dvě úrovně, s lakováním spokojenost, s dobou lakování nespokojenost, ale tak nějak sem s tím počítal, že to bude na dýl, nespokojenost s tím, že se muselo vše "rozebírat", takže prostě jelikož sem hnidopich, tak vím, že prostě to není 100% a jestli něco drží na 5ti pacičkách, tak prostě při rozebírání vždycky nějakou ulomí a na pár věcí sem už takhle přišel:-(

cenovka byla tuší 27tis..........

jinak slavíme druhé společné narozeniny, od koupě najeto cca 9tis km, dnes bylo krásně sucho, vymrznuto, takže sem fáro vyndal z garáže a zajel na stk, jedna lehčí závada (únik oleje), vlastně dvě, ale tu druhou ani nepsal a to byla účinnost ruční brzdy, že každý kolo brzdí na ručku jinak (možná byl překvapenej, že e46 vůbec ručka brzdí:-)) ) pak sem zase fáro uklidil do garáže a už se těším na teplo!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

:biggrin: včera po dojetí z "výletu" svítil průměr 10,8 ale to je dáno tím, že fakt výletové tempo celé poslední dvě nádrže - stažená střecha, malá sedí vzadu, takže max 100kmh, když jezdím sám, tak je to tech 13-15l, ale tomu odpovídá styl jízdy .......... baví mě to a neřeším spotřebu, ten nájezd je tak malej, že to nemá cenu řešit

Odkaz ke komentáři

tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem)

Tomáši co to je málo?  dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-)

s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající

dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji

Odkaz ke komentáři
On 7/29/2018 at 1:00 PM, krocan said:

tak tak, Mareček má pravdu......můj konkrétní kus je 09/2002, od 2003 se dělal fl (ten už měl přední světla v jednom kuse - hlavní světlo s blinkrem)

Tomáši co to je málo?  dá se s tím jet za 10 celkem jednoduše, to je dle mého na R6 a 3,0l atmosféru dobrý. a kdyby to byl manuál, užší pneu (mám 225 a 245), natažená střecha kvůli aerodynamice, tak sem na 9ti jak nic a to bych nebyl brzda provozu, ale nebylo by to pro zábavu:-) prostě to auto mě baví tak, že jedu kochačku 80, nic přede mnou, nic za mnou, tak plnej na 140 a pak zas na kochačku:-)

s 6ti válcem v benzínu prostě nebudeš jezdit pod 10.......... ano, budeš oponovat že si měl 540i a jezdil s ní za tolik a tolik, ale víkend nebo jak dlouho si to měl není vypovídající

dá se zajet pod 10, ale ne furt a nebo dlouhodbě........ ne ano, i dlouhodobě, ale nebude to zábava, ale honění zelených kytček na displeji

Hlavne nejvetsi sranda je, kdyz to Vanos poradne otevre a to uz jsou holt vyssi otacky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...